![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Nu stiu fra, dar de fiecare data knd scrie.....da cu bata'n balta, zau.....il mai rog odata frumos sa'mi laste postu'n pace, si sa se mute pe altu'
|
da in fine daca neaparat trebuie sa fac poze la buletin sa le pun pe post dar nu cred ca-si are rostu eu cand am spus coupe m-am referit in 2 usi si imi cer scuze ca ti-am poluat postu .....gata ai scapat de mine daca tot asa te-am deranjat tare
|
jm3k3rd3mik vezi ca ai un PM de la mine
|
Am vazut PMu' tata, dar nu stiu exact knd imi pun jentile de vara.....k sa facem frumos, nu ? ;) Mai da'mi un pm cu nr tau de tel k sa te sun knd sunt puse sa ne'apucam de ele 8)
|
Quote:
|
:lol::))))
Felul lui de a scrie il da de gol k n'are 20ani asa cum figureaza acolo........cand am spus coupe m-am referit in 2 usi ........fac poze la buletin sa le pun pe post Dar in fine........baieti haideti sa'l lasam in pace k sa paraseask postu' ;) App maine ma duc sa pun jentile de vara k prea a dat'o DOMNUL in calduri :rolleyes2 |
Quote:
|
Da, cred k duminica va sun
|
frumos ai ''iemPAKEtat-o''
bafta! |
Quote:
keep it Real Bro. |
very nice bmw e36
|
super.
|
Msk mult baieti pt aprecieri ;)
|
am vazut`o aseara pe la 6 prin oras...(ai trecut pe langa mine....) si chiar arata misto rau pe viu masina :D :X abia astept sa ii pui jentile sa fie si mai frumoasa ;))le pui tot pe cele dinainte nu?
|
Dc nu m'ai sunat ?
DA, jentile tot alea de le'aveam asta vara.....sa vad poate le fac si pe celelalte, k s'am 2 seturi de jenti de vara ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
- Copyright 2026 4Tuning