![]() |
bah da` le-a luato imaginatzia pe dinainte RAU DE TOT.... auzi tu....motor V8 pe oltcit cu cutie in 6 trepte...200km/h fara zgomot.....cauciucuri de 250, baaaaaaaaaah, bagatziva mintzile in cap...stop dreaming....
ROMANIA TREZESTE-TEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
aaa, sa fiu mai clar, sa nu intrig pe cineva, ma refeream la cei de pe linku` ala pe care l-a dat gabi: oltcit.board.dk3.com sau ma rog...cum era
totushi...fara nici o suparare , da mi se pare exagerat... waaay to much :shock: |
Inca o kestie: pentru cei din Craiova carora le mai place cate o \"liniutza\" la sfarshit de saptaman shi nu numai: sambata am avut ocazia sa iau parte la un show pe cinste: TCM (SuperNava alba, pt. care nu o shtiu), STN(SuperNava gri cu un spoiler interesant de tot pe fatza) shi o NaSolenza (nimic preparat, nu am retzinut nr.) au rupt niste cauciuce pe calea bucureshti de moarte .... super frumos .... da` a durat putzin.... asta e ... benzina scumpa :))))))))
|
Dodo: TCM a facut multe, da' nu la vederea tuturor. Sunt multe de povestit de la cursele din Craiova, da' nu are rost.
PS: STN e o Nova aurie?! PPS: in curand (cam intr-o saptamana) poze cu a mea, ca i-am facut \"facelift\" :P :twisted: |
Eu inca nu am vazut prin Cluj nici un oltcit negru si acum ii prima data cand aud ca cica are si V8 pe el.
Daca ii asa, doamne da sa-l vad cat mai repede. |
asta cam asha e Gabi, ai dreptate...
STN e SNava aurie, mai mult gri, cu un spoiler imens pe fatza, stil BMW M3, da` are aiurea puse proiectoarele. |
Ciclistu: la inceputul acestui topic (mai exact in a 2 sau a 3 pagina) a pus tekno niste poze cu un Oltcit mov din Cluj. Avea o super capota (umflata), aripile spate decupate (rotunjite), da' \"se strica\" cu spoilerele, care nu erau prea frumoase.
tekno: daca mai ai pozele alea cu Oltcitu' ala mov, pune-le si tu, sa le vada lumea. DoDo: stiu masina. |
1 Attachment(s)
Aam eu pozele... :)
|
1 Attachment(s)
Si mai e una...
Adevarat k strik spoilerele la masina asta |
Asa ma nene...
Ciclistu: asta e Oltcitu' de care ziceam. |
Daca n-o avea vreun V8 sub capota, capota e cam fantezista...
Designul in general... Dar apreciez faptul ca are flansele schimbate, din cate vad. |
Da' c Oltcitu' asta are V8 pe el? k asa nu mi se pare prea aranjat decat capota aia umflata! Ar fi pacat de mototul ala!!! Dar de fapt rezista caroseria de oltcit cu un motor V8????
|
loolz.. V8?.. hmm.. cam greu de crezut.. :) dar nu imposibil .. putea sa-si faca capota mai faina.. dar romanu tpt roman ramane.. :P
DoDO cam cand se fac cursele de obicei? as vrae sa vin si eu sa vaz.. :) |
sper sal vad si eu in realitate ,inca nu am avut ocazia,cam fantezist omu
|
Boss, nu e un program definit pt. raliuri. In general vineri sau sambata seara.... atunci sunt shanse mai mari. Mergi shi u pe la universitate shi vb cu ei. Depinde shi de chef shi de banii de benzina... shi d`un suc dup`aia.
:lol: Motoru la oltcitu` ala de CJ pare sa fie schimbat, sau cel putzin cu ceva modificari pe el, k se observa prin sita aia un ventilator suspect (o fi vre`un cooler :P ), dar in mod sigur capota aia nu a fost umflata in halu` ala din cauza k nu mai avea loc baiatu` sub capota. E absurd sa afirmi asha ceva...de fapt se vede dupa cum se prezinta in rest mashina... interior din cate se observa...canci modificari. Au bientot! 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning