![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
imi place k eshti optimist vezi partea plina a paharului :) |
pai...macar atat
eh,probabil la anu pe vremea asta o sa zic ca nu mai e niciuna la 1 milion.ramane de vazut |
deja exageram sa fie clar nu toate femeile au mancarimi la ..... iar cand iubesc , iubesc si nu se duc la alta........
|
e na ?
sunteti atat de ... fucked up .. incat nici voi nu stiti ce vreti .. majoritatea .. na .. nu toate |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Ce sa zic, poate n-ai stiut tu unde sa cauti... sau poate ai intalnit exact pe cine nu trebuia pana acum. Dar ai timp, stai linistit; si sper ca o sa-ti schimbi parerea asta si nu o sa mai fii asa de inversunat pe femei. Consider ca pana la varsta asta cam toti am avut cel putin o dezamagire mare in dragoste. De aici, firesc, ai tendinta sa generalizezi, sa spui ca niciodata nu te vei mai atasa, nu vei mai pune suflet si tot timpul vei avea un fel de semnal de alarma tras ca sa nu patesti ceva rau si sa suferi din nou. Nu mi se pare gresita conceptia, numai ca ea e pur teoretica, sentimentele nu se pot controla. Si se intampla din nou! Intalnesti pe cineva si iti pica cu tronc, cum se zice! S-a dus naibii toata teoria, ca practica ne omoara... :) Plus ca exista posibilitatea, din dorinta asta de a fi un pic mai rezervat, sa fii rece si distant cu cine nu trebuie si sa pierzi o ocazie importanta de a fi fericit... Ce ar insemna ca dupa o relatie esuata sa ne inchidem intre 4 scanduri si sa lasam viata sa treaca pe langa noi, de teama sa nu suferim?? Nu! E frumoasa asa cum e, cu bune si rele... Crede-ma, am avut experiente destul de neplacute si situatii in care m-am complacut, fara ca ele sa ma caracterizeze. Dar nu-mi pare rau pt nimic. Oricum faptul e consumat, de ce sa traiesc cu regretul? Sau de ce, pt faptul ca un barbat m-a ranit sau m-a calcat pur si simplu in picioare, sa acuz intreaga populatie masculina pt comportamentul unuia singur?? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si o sa incep eu, daca tot am venit cu ideea... Barbatul inseala: - din curiozitate - din dorinta de a-si demonstra ca, desi e combinat, inca mai atrage si alte femei - pt ca \"trebuie\" sa mai schimbe... \"ciorba\" - pt ca e usor influentabil si se lasa dus de val, mai ales daca are o relatie mai lunga si a intervenit rutina (ma refer aici la cazurile in care i se fac avansuri de catre o alta tipa) - pt ca relatia pe care o are nu-i mai ofera nimic nou, desi nu face prea mari eforturi sa indrepte situatia. .... Cam atat imi vine acum in minte. Pe cand o femeie normala (nu una cu inclinatii gen Vacaresti), cat de cat matura, nu inseala decat in momentul in care ceva scartaie rau in relatia pe care o are. Eu una asa sunt... Daca iubesc si e ok, poate sta si zmeul-zmeilor in fata mea (dezbracat si cu ea in erectie... :D ) ca nu as face-o... Nu vreau sa credeti ca-i condamn pe barbati pt asta. Nu, incerc sa va inteleg si sa accept lucrurile asa cum sunt. Si cred ca diferentele vin din faptul ca un barbat poate face clar distinctia intre fizic si sufletesc, pe cand noi nu. Stiti cum se spune: ca barbat, te inchei la pantaloni si... ai plecat. Daca n-a fost cine stie ce partida deosebita, ai si uitat cum o cheama pana la coltul strazii. :) Femeile, daca nu simt nimic (macar atractie fizica!) pt un barbat, nu pot avea ceva fizic cu acesta. Cred ca asta-i deosebirea! Si va invidiez pt asta... daca am putea gandi la fel, poate nu am mai suferi atat...! De-abia astept sa va citesc parerile! :) |
Mrrrrrr ...
Vad ca ... ridici femeia .. cat poti de mult , ca femeia care iubeste nu inseala , e na ? iti zic ce-am facut eu ... baiatul care a iubit ... nu am inselat 8 luni de zile , cat a tinut , si au fost .. momente .. de genul .. sa dorm in acelasi pat cu alta .. BUNA , si m-am abtinut , iubirea te face sa faci chestii .... inimaginabile :) e frumos .. pana ti-o iei in barba , dupa care regreti ... tot ce-ai facut ,sacrificii si etc, realizezi ca n-au meritat , adevarat sau nu ? |
eu cred k nu a vb k o femeie kre ar vrea sa-si ridice natia in slavi .. eu cred k a vorbit k o femeie kare iubeste .....si intr-adevar o femeie care iubeste NU POATE insela ...decat atunci cand isi va da seama sau va vedea k sentimentele celui iubit nu-i mai corespund .. atunci din instinct va cauta UN REFUGIU ... care nu intotdeauna va fi cel mai fericit ......cam asta cred eu ......
voi spuneti k defapt femeile sunt greu de inteles .... dar nu este asa ... se bazeaaza pe un rationament f simplu .... (nu ma refer la stoarfe si ka tzaranci care cauta bani )... iubeste-o si demonstreaza-i si vei fi iubit ... de 10 ori mai mult |
Re:
Quote:
Ba deloc, eu vorbeam de o femeie cat de cat matura, ceea ce ma si consider (cu toata modestia!) si de o femeie care iubeste! Am citit povestea ta... si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta! Apreciez modul cum te-ai comportat dupa toate cate ti s-au intamplat si chiar te consider un tip destul de matur pt varsta pe care o ai! Felicitari ca ai avut taria sa mergi mai departe intr-o relatie pt ca ai iubit, desi semnele erau clare, zic eu, ca nu va merge. Cand o femeie iti inventeaza motive \"obiective\" ca nu se poate vedea cu tine de cateva ori la rand, eu zic ca trebuie sa intelegi printre randuri... pt ca e ceva mai \"subiectiv\" la mijloc... Stiu, e simplu sa dai sfaturi din afara! Cand esti direct implicat, faci tot posibilul sa fie bine, desi, in adancul sufletului tau, stii ca nu se mai poate face nimic, ca totul e pierdut! Dar nu faci decat sa iti asculti inima, nu ratiunea, de-aia spuneam ca sentimentele nu se pot controla. Am avut si eu relatii esuate... ba chiar dupa o relatie de un an jumate, pe care eu o consideram super ok din toate punctele de vedere, mi s-a spus clar: \"hai pa!\" Si fraza asta pe care nu o suport:\"meriti mai mult, vei gasi pe cineva care sa te iubeasca asa cum iti doresti!\" Desi tu in momentul ala nu-l vrei decat pe El... Si totusi nu bag toti barbatii in aceeasi categorie... Si cred ca, oricat ai spune tu acum \"nu ma mai implic\", va veni si ziua in care te vei atasa din nou de cineva... Asa e viata... uitam, trecem peste, ne repetam greselile... una peste alta, merita numai pt clipele alea (putine, ce-i drept!) cand esti cu adevarat fericit! Sper ca vei trai ceva frumos mai tarziu, meriti asta! Si poate ai sa-mi dai dreptate intr-o zi in ceea ce spun acum. Nu fac pe desteapta, ai sa vezi! |
Re:
Quote:
N-am nici un interes sa ridic in slavi femeile, oricum nu voi schimba eu mentalitatea barbatilor despre ele... si, sincer, de multe ori, inclin sa le dau dreptate in unele privinte. Exista calitati si defecte, indiferent de care parte te-ai afla... |
Ummmm .... mii de scuze ... ma trezisem .. mai ... asa ..
si cand am citit , am luat un pic foc , amintiri and shit , ideea e ca .. femeia cand iubeste nu inseala, ok ,dar .. totodata .. barbatul care iubeste face aceiasi chestie ! trebuie sa fi cretin .. ca atunci cand iti iubesti prietena .. si totul merge super ok , si va distrati si etc, sa accepti .. o .. oarecare .. cu care sa faci ce faci ... si etc. din nou ... scuze :oops: |
Eu ma bucur pt. fratiorul meu Santos ca a trecut peste si il respect pt. asta :hug: ....nu multi la varsta lui erau in stare de asa ceva...nu multi la varsta lui puteau sa puna suflet intr-o relatie...traim intr-o lume in care copii de 13-14 ani se uita la pokemon si se gandesc la sex....sa vedeti peste cativa ani ce naspa o sa fie ... o sa ajungem ca tiganii...la 10 ani nunta si la 12-13 ani primul copil ... :roll: :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning