![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
Morph asta o am eu https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1178351456 dar parca la tine da mai bine aia dubla rotunda cu formele caroseriei (parerea mea) eu nu stiu cum este spatiul la tine pe sub masina dar si la mine s-au chinuit baietii 2 ore...asta ca a mea este mica si rotunda ii gasesti loc dar sa-ti pice si tipsul bine in spate, vezi ce faci bafta
|
1 Attachment(s)
dupa parerea mea tzi-ar veni mai bine ceva mai mare in mijloc... altfel arata destul de aiurea, cel putzin dupa gusturile mele
mi-mi place asa cum are cicione |
2 Attachment(s)
Da Joker...si eu ma gandeam la aia...:) este a 3a alegere...oricum...cea ovala a picat...acum batalia este intre astea 2...cea simpla sau cea cu atas :)??? Cred ca 1 poza o sa castige desi aseara si azi pana sa vad poza cu masina lui cicione eram hotarat pe a IIa poza...arata bine tare cum are cicione...oi vedea...voi ce suneti??? astept mai multe pareri :)
P.S. NEW 2x UPGRADE!!! Poze in curand :) |
depinde acum cum vine spoileru , daca faci sa iasa doar "ridicatura" de la prima toba din spoiler , ar iesi bine ..daca nu ..merg pe a doua varianta
ps. mie`mi place prima :X ...is frumoase ambele ...o sa iasa bine oricum .. |
ovala cum are chybryt am si eu pe punto dar e montata pe stanga. central nu arata prea bine asta ovala. la tine clar merge cu 2 rotunde, cel mai bine ar fi sa mergi la magazin si sa pui si una si alta sub masina sa vezi care da mai bine. si sa te gandesti cum o scoti, daca o pui chiar sub spoiler sau decupezi un pic spoilerul si ii faci un locas (eu asa am facut). bafta
|
|
1 Attachment(s)
incearca sa o faci cat mai simpla. uite aici o sugestie pt partea din spate.
|
woooow cat de tare eeee cred k a costat mult as faca asta:D si culoare e bestiala:D
|
1 Attachment(s)
Da, arata bine dar in nici un caz nu ma tenteaza sa imi pun evacuarea asa...am mai vazut asa pe seicentouri si nu imi place... mie personal. In final cred ca o sa aleg 1 toba, cea cu tipsu ridicat...caci arata prea fain pe punto ala...si cam asa vreau si eu sa obtin ;) (si spoilerul...tot ceva n genu ala vreau sa il ac)...oi vedea eu oricum...
pana una alta...azi am lucrat de dimineata pana mai acu 30 min la spoierul fata si a iesit frumusel. P.s. am scos azi putin finala :) cam asa se aude...(filmuletul atasat) |
loool se aude marfa zici k e ferrari :D.... sunt curios cum se vede spoilar-ul pe care il ai u. ai ceva poze facute sau un filmulet...tine-mi pumni k ma duc la un interviu pt angajare la un magazin de pc :D vb diseara pooop lumea spor la treaba si mai ia si u o pauza k e cald afara;)
|
Morph, prima toba, cea cu tipsul ridicat, pare putzin mai mare, si dak vrei sa o pui p-aia, si spoilerul ar trebui sa arate putzinmai bombat.
Oricum, batalia e castigata de prima toba lejer. {fa si tu un filmuletz mai lung fara toba, ca se aude crimnial} |
mie imi place f mult si spoilerul cel albastru, dar in loc la toba aia ar arata super tare cea aleasa de tine
|
:)) asta am zis si eu in leg cu toba...adica fara toba :)) .. am avut ocazia sa aud un ferrari f430 :) si se auzea cam cum se aude la mine in filmulet (ideea e ca se aude asa si ca eram in garaj si nu in spatiu deschis...)...oricum se aude f bine zic eu (deci aveam asa: catalizator si toba mica)...
2) spoilerul oricum am sa il modific si pe ala...vad eu cand...dar oricum cred ca am sa aleg toba cu buza ridicata caci arata prea bestial pe punto ala...:) si cam asa ceva as vrea si eu sa obtin... (avand in vedere ca o pot pune doar pe mijloc)... 3) Filmulet mai lung...trebuie sa gasesc o camera sa filmez mai lung (am nokia 6600 si ala filmeaza doar 9-12 sec...)...ata ete |
SUSPENSIE--e pe drum
FARURI---pe drum STERGATOARE --done BARA FATA---done BAD BOY LOOK---in curs VOPSIT JANTE--done EVACUARE---e pe drum VOPSIT ETIERE--done ADMISIE-done... cam asta am facut saptamana asta...si ce e "pe drum" sau "in curs" urmeaza saptamana viitoare...poze pun dupa ce montez evacuarea ;) |
Baga mare morph ...vezi ca eu nu am toba de mijloc la punto este teava direct de la catalizator ;) dar o sa se auda bine si la tine, ieri am pus si eu xenoanele si se vad beton. BAFTA
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning