![]() |
Mishto tabelul cu timpii! Daca nu scrie macar marca msinii poti sa uiti! Eu unul m-am plictisit si am plecat dupa prima parte( n-am fost nici pe departe singurul), si anume cand s-a umflat taratza si au inceput unii sa se dea in spate, n-am asteptat sa se indoaie tabla. Apropos, cum s-a terminat? Stiu un tinichigiu! Organizarea jalnica ca de obicei (stiu ca e usor de spus si greu de facut), am fost acolo la 11 si a inceput... Oricum Tico a fost nr.1(din ce am vazut eu)! Fara figuri, curat si eficient. Nu cred ca ma mai vede careva la astfel de intruniri!
|
Frate John de 17 ani, eu nu cred ca este chiar asa usor sa faci un asemenea eveniment in care trebuie sa pui laolalta concurenti, sponsori, spectatori, etc. Fiind prima etapa din acest an, trebuie sa intelegem de ce a mers putin mai greu.
Tocmai de aceea organizatorii au apelat la noi pentru a-i ajuta cu organizarea in etapele viitoare. Eu zic ca o sa iasa ceva frumos pe viitor. |
john,vad ca multi contesta organizarea si modul de desfasurare,si ce s-a intamplat si toate cele...domnilor,daca nu va place,de ce nu incercati sa le organizati voi ca sa iasa mai bine sau de ce nu participati?e usor sa stai pe bara si sa vorbesti...faceti voi mai bine daca puteti,implicativa in aceste evenimente,gasiti voi sponsori si oameni care sa se ocupe,ca vad ca aici sunt eroi,dar numai cu gura...vb cu cei de LR si NSL,aduceti idei,bani...tot ce trebuie si atunci veti avea dreptul sa vb...pana atunci respectati munca altora si gura mica...
|
maaaa RAULE .... GRRRRR... mah aveti grija ca asta chiar e rau...intr-o viata anterioara era corcitura pitbull - cane corso (cainii de la BGS)...asa ca...mucles. :chainsaw: :bat: :2gun: :pistoles: :lol:
|
John17 - pai de ce nu faci tu niste donatii substantiale de bani la LR si ai sa vezi dupa aia spectacol...........tu ce te asteptai? Nu-i de ajuns ca e gratis, cand in toata lumea asta show-urile costa o gramada de bani, mai ai si pretentii sa fie nu stiu cum?
Baga banu si o sa vezi show! Oricum , oamenii care fac plangeri de genu asta nu-s adevarati amatori ai curselor.....vin si ei ca nu era nici o emisiune frumoasa la TV in ziua aia |
:lol: :lol: pimp..aici nu pot decat sati dau dreptate... :lol:
|
John17...nu ar trebui sa vorbesti pt k nu stii cat de greu se organizeaza un asfel de eveniment.... si cei care s-au dat acolo..ar trebui sa ii admiri pt curajul lor ..puteau sa isi strice masinile pt un premiu care nu a fost chiar atat de mare .... si spectacol a fost la sfarsit ..pacat k nu ai stat !! ..NU STII CE AI PIERDUT !! :peace:
|
Mie mi-a placut
Mie mi-a placut si daca o sa pot o sa vin si la etapele urmatoare
|
Dupa clasamentul ala de pe site se pare ca am iesit al 9-lea la general :D ... as fi curios cate din masinile din clasa mea au fost in fata.
Later edit : al 9-lea la clasa A pardon |
GSi: tu ai fost cu Kadett-u' fara spoiler, nu?
|
Dap, ala :)
|
Ma uit chiar acum pe TVSport, si e inregistrare de la Prisma. (acu e Sha pe traseu)
Aparent oamenii transmit chiar toata etapa. Pacat totusi ca e destul de aberant comentatorul, (de ex despre masina lu Zetemete a zis k e o honda civic...) Nu stiu insa sa zic cum se cheama emisiunea, dar cred k o sa mai fie zilele astea in reluare, ca asa fac astia de la tvsport, fac o emisiune si o dau la greu. |
Emisiune
Da, am vazut-o si eu chiar acum, pacat ca nu ma prins-o de la inceput.
Astept emisiunea de maine de pe tele7. |
Shit la ce program, vreau sa uit !!! :) Si cand va fii incodata ?!
Este un program, cat a durat ?! Unde pot sa gasesc un program de ziua de la TVSport ?! Honda civic :evil: O sa fie clean look pe masina, atunci ce sa va intimpla :) :lol: Si la Tele7 la ce ora ?! |
am inteles ca emisiunea se chema MotorMania, dar nu stiu cand o sa fie in reluare.
La tele7, AutorRun este sambata pe la 12, sau duminica la 14.30 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning