![]() |
Re: Masina Mea......
4 Attachment(s)
Sal all ! Ma bag si eu in seama cu taraba mea :D Nexia '95, motor 1.5 mpi DOHC 16 v 90 manji :D Nu e cine stie ce dar e a mea si ma mandresc cu ea :)
|
6 Attachment(s)
hai ca ma alatur si eu:D interiorul e facut de mine:) nu e cine stie ce masina da nu e trabant:P
|
2 Attachment(s)
masina are 6 boxe si ca sa imi consolez urechile am pus un subwoofer de la magnat si statie de la mac ma ajuns cam 7 mil
|
Quote:
|
da sunt din iasi :) nu stiu nimic de thread ... id meu e k1_shrek_k1 daca vrei poti da add
|
ce incerca sa iti expuna chelu gti este ca acest thread "masina mea" se refera doar la userii din mures! nu ma intelege gresit, nu e problema deloc, mie imi face placere sa ma uit la ce prezinta lumea pe aici. Ideea insa sta in felul urmator, daca vin mai multi useri pe acest thread sa isi prezinte masina, se face cam harababura(daca vrei sa gasesti o masina cauti pana nu mai ai aer, iar pe thread-urile asemanatoare de pe alte sectiuni nu vei gasi deloc masini). Oricum, felicitari pt munca investita...dar cred ca la culoare, iti va parea rau...nu uita, suntem in romania unde masina spalata ramane curata cam...2-3 ore...si cred ca va fi putin mai cu cantec cu intretinerea culorii
|
ok ms de raspuns .. si cu intretinerea sper sa nu fie asa ff mare problema pt ca masina e neagra exterior si interiorul nu vad de ce legatura are cu praful de afara:D totul se sterge f repede cu o bucatica de piele de caprioara nimic mai mult:)
|
salutare toata lumea eu sunt nou pe aicea am un vw golf 2 din 89 deocamdata exteriorul e stock dar am reusit sa pun ceva in spate de ce sunt mandru un tub de bass construit de mine si de un prieten https://i266.photobucket.com/albums/i.../Piti13421.jpg
|
Da si ceva detalii despre dif incinta......etc...
|
cam cat scoate tunul de bass al tau ??? cat rms are???
|
incinta de bass reflex 50 L, difuzor pioneer TS-W307D4 12" 400w rms si amplif Tribal X ONE si asta e doar in portbagaj:P
|
:sad::cry:fratilor... careva mi-o zgariat masinuta (cu cheia presupun)... am gasit azi dimineata cu o linie din fata pana-n spate... :x
daca il prind pe careva il bag in spital:punch::boxing: |
naspa, nu ii cade mana cand face asa ceva?!!!
P.S. nu o lua in nume de rau da macar ai motivul sa pui o flacara din fata pana in spate :P |
da ti-ai dat motiv sa prelungesti flacara
|
2 Attachment(s)
Ia uitati ce am gasit prin calc....:)) mi-e dor de ea parca...cum ragea micul Energy sub capota...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning