![]() |
Re: Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste
auzisem ca se mai poate lua o dovada pt o saptamana si termenul de pedeapsa(suspendarea) merge in continuare nu dupa ce expira dovada
stiti ceva? |
Dovada trebuia sa ti-o dea pe loc agentul constatator, mai mergeai 15 zile apoi stateai 30.
|
Quote:
dar auzisem ca daca ceri o dovada la urgenta sau nu stiu cum iti mai dau o sapt si alea 30 zile merg in continuare adica nu sa ridic permisul pe 13 dec |
Eu nu am auzit de asa ceva.
|
Pentru suspendarea de 90 de zile pentru viteza(radar) la sfarsitul suspendarii trebuie sa dau vreun examen ceva ?!
|
Nu trebuie sa dai examen decat daca vrei sa-ti iei permisul dupa 30 zile. Daca nu, dupa expirarea celor 90 zile, iti iei permisul inapoi fara examen.
|
Mersi frumos de raspuns!
|
Am si eu o intrebare. Mi-au luat permisul pt viteza, i-am dat in judecata am pierdut. Mi-au dat actul care arata decizia tribunalului dupa vreo luna dupa ce s-a luat decizia. Daca imi mareste de la 3 la 4 luni pt ca nu am dus la timp foaia, mai pot sa dau examen de reducere la 1 luna + 1 luna ca nu am dus la timp ? Adica sa stau decat 2 luni ?:rolleyes2
|
Cred ca mai poti, dar cel mai bine e sa intrebi la Udriste, daca intrebi unul de pe strada, pun pariu ca habar n-are.
|
Quote:
Ideea este ca am dus permisul (desi puteam sa stau ca oricum nu vine nimica acasa de la recurs, am zis sa termin cu sarada asta), si aia mi-a dat o dovada si mi-a zis ca imi vine acasa o foaie sa imi comunice cat e suspendarea. Problema a fost ca eu am stat efectiv 1 luna dupa tribunal sa primesc foaie FARA DE CARE nu pot sa predau permisul. Daca imi prelungesc aiurea cu inca o luna cu cine pot sa vb si sa explic cum a fost problema. Decizia definitiva a fost pe 1 octombrie 2010, am fost pe 15 la arhiva si au zis ca nu a ajuns la ei inca iar apoi urmatoarea sapt a zis ca dureaza 3 zile dupa ce am facut cerere sa o primesc. Asa am ajuns in noiembrie fara vina mea. Concluzionez ca si politia si tribunalul sunt niste institutii retardate.:evil: |
Quote:
Aflati ca trebuie sa dati examen ! La Udrise, la informatii, azi, asta mi s-a spus - EXAMEN, altfel se prelungeste perioada de 90 de zile cu inca 30 de zile. |
Foarte ciudat, pentru viteza?
Anul trecut am stat 90 zile pentru viteza, l-am luat inapoi fara sa dau examen, pentru ca nu mai aveam dreptul (l-am mai avut luat pentru viteza, am dat atunci examen si l-am luat dupa 30 zile). Sau s-a schimbat legea din nou (putin probabil), sau nu ti l-au luat pentru viteza. Mai e o posibilitate, sa mai fi avut permisul suspendat in ultimele 6 luni, caz in care mai beneficiezi de 30 zile de suspendare "bonus". |
Quote:
JENANT, foarte jenant ! Politistul din Udrise, de la informatii, pe care l-am intrebat ieri, habar n-avea. M-am dus degeaba azi dimineata sa dau examenul. Ai avut dreptate - NU trebuie data reexaminarea pentru suspendare din cauza vitezei excesive. Imi pare rau daca am indus pe cineva in eroare, insa n-am nicio vina. Drumuri bune ! |
salut, unde pot gasii pe internet chestionare pentru recuperarea permisului?
|
drpciv.ro
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning