![]() |
Super tare masina...si yo sunt din cta...cand trece X-ray cu masina pe vreun bulevard..se face liniste...si toata lumea intoarce capu dupa masina lui... Oare masina + tuning = mai mult de 50.000-60.000 $ ?? :roll:
|
I`m speechless......sincer nici nu stiu c sa zic ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Mai nou sunt si vedetea pe un site din america care comercializeaza Exhaust Flame Thrower Kits : www.eatmyflames.com - a 3-a poza de jos .
:peace: |
Desteptarea baaaaaaaaaaaaa
\"In tottal masina are acum peste150 de cai ( cca 190 ) si viteza maxima este in jurul la 245-250Km/h ( Nu are limitator electronic !!!)
Investitia s-a ridicat in jurul la 1000 Euro ... Dar va zic ca a meritat , ptr ca 100km/h = 6,5 sec \" ... nu am apucat sa citesc decat 5-6 pagini din posturile astea de pe aici si am ramas profund marcat de PUPINCURISTII de aici.. ok .. jos palaria ..ti`ai facuto pe banu` tau, e ok. Dar sunt anumite chestii in autocaracterizarea ta care ...cel putin lasa de dorit. Cum este posibil sa spui ca 0-100 km/h = 6.5 secunde la aproximativ 190 cai. Nu ma laud ca sunt mare mecanic, dar un Mitsubishi Evo 8 are 265 cai si 0-100km/h in 6.1 secunde. Printre alte BMW`uri si Hyundaiuri si ce mai vrei tu la care le-ai dat fum, daca este sa o luam matematic si logic, tu ai putea sa impachetezi un Evo 8 ... nu e mare diferenta intre 6.1 si 6.5 secunde. Deci daca nu se misca bine soferul dintr-un Evo 8 , tu ai sanse reale sa-l faci la numai 190 de cai. Astept un raspuns serios din partea ta |
Lista lui WRC`u
Am facut un mic studiu pentru tine. Informatiile sunt dintr-o revista cu si despre masini. Iti scriu cateva dintre modele care prezinta o valoare mai mare de 6,5 secunde la 0-100 km/h.
Audi A4 3.0 quattro -220cai, 6.9 secunde Audi A8 4.2 quattro -310 cai 6,9 secunde BMW 330 xi -231 cai 6,6 secunde BMW 630i -258 cai 6,5 secunde -esti la egalitate cu el Ford Mondeo ST220 -226 cai 7,5 secunde ( 3000 cmc V6) Honda Civic 2.0i -200 cai 6,7 secunde Jaguar S-Type -300 cai 6,6 secunde (4200 cmc V8) Mazda RX8 2.6L -192 cai 7,2 secunde Opel Vectra GTS -211 cai 7,5 secunde ( 3200 cmc V6) Porsche Boxter -220 cai 6,6 secunde Porsche CayeneS -340 cai 6,8 seunde Saab 9-5 -250 cai 6,9 secunde Seat Ibiza 1.8T Cupra-180 cai 7,3 secunde Seat Leon Cupra -180 cai 7,7 secunde Seat Leon Cupra R -225 cai 6,9 seunde Toyota Celica 1.8T -192 cai 7,2 secunde VW Phaeton le faci pe toate mai putin motorizarea W12 Sincer sa fiu ... chiar esti DEMENTIAL !! |
Precizez ca anumite masuratori nu au fost facute cu un G-Tech ...
Si mai precizez ca peste 1-2 luni maxim , majoritatea din timpii aia pe care tu i-ai scris vor fi chiar nesemnificativi ... Ai vazut ce timp are Kadetul GSI pe 0-100 ? 7,5 s la si doar 150 Cp ... nu ca Opelul Vectra GTS de 211 cai ( 3200 cmc V6) ... sau alte modele ... de ce ? Din cauza greutatii scazute si a modului in care a fost conceput respectivul motor ( proiectat de cel mai tare inginer in domeniu la vremea resectiva ) ... Si sa nu uitam ca Astra , Kadet-ul si calibra ( ca au mai existat \" ingineri \" care au bagat motorul si pe Corsa ) au facut valuri la vremea lor ... si mai fac si acum ... Ca sa nu mai vorbesc de C20LET de pe Calibra care a rupt normele la DTM !... si ala are \"doar\" 204 Cp si 0-100 in 6,8s ( si 1600 Kg nu 1200 cat are o Astra ! ) ! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Normal , prizele respective se monteaza si se finiseaza pe capota masinii ... pentru a realiza o capota integral din fibra iti trebuie timp si rabdare ... ( ptre sisteme de prindere , reglaje , finisari , etc. ) |
nu mai avem sanse sa ne apere!!!am ajuns prea departe :wink:
nu prea mai are ce sa ii faca,doar sa ii mai faca un frate :D |
Re:
Quote:
|
ce roade invidia :oops:
exista pareri pro shi contra, este mashina care ii face placere sa o conduka, nu conteaza banii investiti sau valoarea mashinii pe piatza fiecare ishi prezinta mashina, trebe sa fie cineva shi \"gika contra\" |
Re: lol
Quote:
din pacate se referea la performanta nu la consum :D mai citeste odata ! Quote:
|
Re: lol
Quote:
Sa fi tu sanatos cu consumul ala ... a mea consuma cu 1.6 si 75 cai 5,2 ... asha ca ... In momentul de fata sti cat imi consuma masina ? CAT VREA !!! Si nu ma doare sufletul ptr banii investiti ... de ce ? ptr stiu cum sa ii fac .. tu sti ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning