![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
Quote:
ce model de taunus ,mai precis anul de fabricatie ai avut?coupeu cumva? |
da ,Coupe`u ... nu mai retin ce an , dar 70 si ceva parca ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu nu ... ca si asta :)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
am incercat din toate puterile sa`l readuc pe drumuri dar din pacate starea caroseriei nu mi`a permis ... tot ce a mai ramas din el sunt numerele si o cutie de viteze daca nu ma insel ...:sad:
|
Quote:
|
masina a ajuns la Fier Vechi ... ce sa se mai stie de ea ? :sad:
|
salutare, felicitari pentru masina,urmaresc threadul de mult si arata tot mai bine... am si eu un capri mk1, il tin intr-un garaj de vreo 3 ani, am avut o tentativa de restaurare da' am ramas fara bani si timp. vreau sa ma apuc de masina da' si acum ca si atunci ma lovesc de o aceeasi problema, nu gasesc piese. imi poti da un numar de tel sa vorbim? poate ma directionezi spre niste magazine, ceva... bafta cu masina!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si cum trebuie sa nu mai treaca o saptamina fara o noutate batranul gt si-a facut rost si de un cablu de acceleratie nou nout ,deoarece cel vechi a cedat...si bine ca a cedat deoarece cel vechi era plin de improvizatii facute de fostu propietar...:))
|
Tare!!! Tare rau!!!
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
Am mai rezolvat un capitol urat al masinii facut de vechii propietari....anume partea electrica....fire moroite,fara masa,cand am luat masina aveam ceva palpiala la faza scurta,nu tu pozitii,nu tu semnalizari..sa nu mai vb de stop pe frana sau lumini la numere......
gata...am rezolvat cu ajutorul unui amic bun...acum avem si faza scurta,lunga,stop pe frana ,lumini la numere...semnalizare.....tot tacamul:)))) cablul de la accelaratie ,el nou a fost potivit......intram in linie dreapta... Dupa mine acum suntem undeva la 85 % ....mai avem 15 %pe care vreau sa ii fac in urmatorul an...cu multa rabdare... scopul ? o masina de show super functionala.... Pentru a a fost ascultator batranul GT a capatat o noua sedinta foto dupa cele 2 saptamini de hibernare....va las sa va delectati...astept pro si contra... |
3 Attachment(s)
si preferatele mele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning