Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/161938-intalnire-dacia-9-loc-2010-a.html)

George RHD 02-05-10 15:56

Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 3325830)
nu stiu ce a fost asa spectaculos anul trecut.......cred ca mult mai spectaculos a fost gratarul fgacut la luci....... ca intalnirea din parcarea carrefour a fost......o parcare a unor dacii..... am batut atata drum ca sa vad ca a venit ala cu aia galbena de curgea rugina din ea..... sa mai vad o "replica "gordini cu dungi patrate..... etc daca vrem sa facem ceva calumea ar trebui sa facem o intalnire de DACII care merita privite sa aratam la lume ca inca mai e o masina nu sa le confirmam ca au fost si inca sunt niste ghene.....
deci hotarati-va la o intalnire de DACII TIPLA nu o intalnire de tomberoane pe roti.......

pot sa vin cu rhd-ul ?e in reparatiii sper ca am voie

Carnacior 02-05-10 16:33

Pai daca stam sa facem intalnire cu dacii tipla mai bine se intalnesc ei la cineva acasa si baga un gratar. Sunt prea putine masini care sa zici ca is tipla pentru simplu fapt ca trebuie sa ai bani sa te joci cu asa ceva. Asa e mai bine daca vine toata lumea. Poate mai invata unu altu din greseli cand e parcata langa una tipla. Si vede si el cu ce a gresit. De ce nu admira lumea si cotetu lui. Eu din cate stiu omu invata din greseli.

Buga 02-05-10 21:51

Quote:

Originally Posted by Carnacior (Post 3326957)
Pai daca stam sa facem intalnire cu dacii tipla mai bine se intalnesc ei la cineva acasa si baga un gratar. Sunt prea putine masini care sa zici ca is tipla pentru simplu fapt ca trebuie sa ai bani sa te joci cu asa ceva. Asa e mai bine daca vine toata lumea. Poate mai invata unu altu din greseli cand e parcata langa una tipla. Si vede si el cu ce a gresit. De ce nu admira lumea si cotetu lui. Eu din cate stiu omu invata din greseli.

Buna logica amice ! Ma bag si eu ca testicolul in recipientul de apa des folosit la tara si nu numai , am tot vazut prin semnaturi ( intalnire Dacia Clasic ? ) Definiti termenul de clasic . Dati un an care sa delimiteze clasicul de modern ! Sau sunt doar cativa ipocriti care sunt in lumea lor si cred asta ? Eu stiam ca e intalnire Dacia punct , eveniment monomarca ! Va astept sa mi sariti in cap !

Numai bine !

Carnacior 02-05-10 21:54

Parerea mea clasic vine tot ce nu e powered by renault :) ma refer la powered din fabrica nu de altele care vin cu 16 valve.

B-81-TAF 02-05-10 21:58

nu domneee 1310 e "corcitura", "violata" =)) etc....

Buga 02-05-10 22:00

Quote:

Originally Posted by Carnacior (Post 3327819)
Parerea mea clasic vine tot ce nu e powered by renault :) ma refer la powered din fabrica nu de altele care vin cu 16 valve.

Inseamna ca Nea Nicu Gordini n are ce cauta pe acolo , sau frantuzoaicele ..... sau Morcov poate vine doar cu caroseria poate mai invatam cate ceva .. ... 8)! Incepi sa mi placi Carnacior !

Alex4u 02-05-10 22:18

interesante discutii..mai sunt 5 zile si nu s-a hotarat decat locatia....

LUCI BV 89 WRC 02-05-10 22:18

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 3325830)
nu stiu ce a fost asa spectaculos anul trecut.......cred ca mult mai spectaculos a fost gratarul fgacut la luci....... ca intalnirea din parcarea carrefour a fost......o parcare a unor dacii..... am batut atata drum ca sa vad ca a venit ala cu aia galbena de curgea rugina din ea..... sa mai vad o "replica "gordini cu dungi patrate..... etc daca vrem sa facem ceva calumea ar trebui sa facem o intalnire de DACII care merita privite sa aratam la lume ca inca mai e o masina nu sa le confirmam ca au fost si inca sunt niste ghene.....
deci hotarati-va la o intalnire de DACII TIPLA nu o intalnire de tomberoane pe roti.......

lasa ba foamea deoparte mai gandestete si la lumeee:lol: ei lasa ca si anul asta nu strica niste seminte prin parcare si apoi iara un gratar :)) sau mergem la sugas?

RRedman 02-05-10 23:12

1 Attachment(s)
...........

tm86srg 02-05-10 23:18

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3328165)
...........

ADEVARAT!!!!

George RHD 03-05-10 08:33

o sa fie mistoo abia astept sa ajung ...iar ptr baietiiii cu masini tipla expre pt ei o sa fac 20 de flotariii in semn de respect :lol::lol::lol::lol::lol:;););););)

amce 03-05-10 09:31

lasa ca va vinde cocofifi niste piese frantuzesti la intalnire, sa nu ziceti ca ati venit degeaba cu violatele, macar consumatie sa facem!

Cosmin-SNR 03-05-10 09:55

eu nu mai zic nimic....cam prea multa cearta pentru o intalnire amarata...fiecare vine cu ce poate si cu ce are corect?? cei cu daciile mai noi sau "VIOLATE" cum le spun niste **** oameni pot sta linistite pe margine sau in spatele celor "CLASICE" iar noi ne plimbam printre ele si spargem la seminte...chiar daca nu participam macar putem invata ceva nou,de la ei ca doar au trecut prin asta,si stiu cum e si cati nervi poti avea....:hug: dar daca ai cu cine sa faci e si mai bine...imi cer scuze pentru off-topic dar asta e parerea mea despre bataia asta de cap cu intalnirea....MULTA BAFTA CU INTALNIREA ;)

bv58bar 03-05-10 10:57

am auzit ieri la radio ca are loc "intalnirea dacia clasic 196x-1982" :shock: in parcare la carfur.......dupa ce ca suntem din ce in ce mai putini mai facem si selectii :rolleyes2 trebuia sa fie intalnirea monomarca dacia si atat, pt membrii 4t si dc si atat, in fine eu oricum ma duc si ma doare in 14 daca ma vor aia acolo sau nu!

George RHD 03-05-10 11:02

super asa sa facii ma si pe mine ma doare in galma de la roata de pe spate offf:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2026 4Tuning