Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   cursa 400 de metri la Buzau (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16077-cursa-400-metri-buzau.html)

Vely 30-04-06 10:15

Re: cursa 400 de metri la Buzau

30 Attachment(s)
Felicitari pt SGM ca a scos fumul din cap la cativa dintre participanti si i-a impresionat si pe spectatori cu ceea ce poate face o Dacie!
Oricum impresionante au fost si Fordurile, micutul R5 (clasa C) care s-a dat cu Audi (clasa E) si l-a facut, CRX-u "chelit" si "chior" (putin umor, sper sa nu se supere proprietarul, remarc punctualitatea celor din Galati), si 206, pot spune o adevarata bomba.
Cica ar fi trebuit sa vina si STi negru al nostru, dar chipurile nu a avut cu cine sa se dea :)
Era bine daca s mai faceau si alte combinatii la libere.
Pacat ca nu au participat toti care s-au inscris si pacat ca au cam avut probleme cu organizarea: n-au inceput cand trebuia si caraghios nu se intelegeau prin statii cand discutau, iar lumea cam proasta, ma mir ca nu se urcau si pe masini, parca n-ar mai fi vazut, asa se bagau in fata concurentilor
O sa pun cateva poze mai interesante cu cateva masini. Imag007 e cea in care SGM se dadea cu JAN (BMW-u) si l-a facut :)

Burnout18 30-04-06 10:16

Cipi ms pt filmuletze!!!! daca ai fost atent la filme ai vazut un mercedes argintiu,ala lam vazut si ieri la buzau chiar cand veneam!!!Ori cum inca o data ms pt filme si nu pot sa cred ca buburuza aia de renault a facut ursu si cu cat distantntza intre ele!!! :) :) :)

Vely 30-04-06 10:20

Pt cei de la 4Tuning o mica intrebare: cand apare revista voastra si in BZ??
Macar primul numar, asa de curiozitate, sa vad si eu cat de tare e...
Thx anticipat!

UniculSGM 30-04-06 10:38

Are cineva filmul cu mine si BMW? din masina nu mi-am dat seama cine a castigat. Am dat 2-ul prea devreme si am pierdut jumate de secunda, apoi pe fiecare treapta ma apropiam de BMW. Nu mi-am dat seama daca am trecut inaintea lui finish-ul, a fost foarte strans!

sil4tuning 30-04-06 11:21

Quote:

Originally Posted by Burnout18
te roaga si neneia ceva??ia zi cum fac rost de o panarama cu 4tuning sa o pun si eu pe luneta???

iti trimit eu pe frunte de lipit ;)
trebuie doar sa ceri :rolleyes2

Burnout18 30-04-06 11:25

:) vezi nu da tare ca ma supar!!!!Pai daca nu gasesc si eu ce vrei sa fac!!!!Nu trebuie sa te superi!!!! Soryy patronu!!!!

Burnout18 30-04-06 11:26

Dar pana la urma pot sa fac si eu ros de undeva???!!! PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

DragosT 30-04-06 11:51

honda a contestat ursul rosu inaintea finalei, dar ce mai conteaza? am inteles ca viceprimarul nostru drag a reusit sa buleasca o masina spectaculoasa. asta si cu faptul ca acei gardieni au belit ochii doar de era sa belesc eu altceva il vor scoate din astfel de concursuri. il declar inamicul nr I al curselor de masini:)

Burnout18 30-04-06 11:53

Ce masina a bulnit ala???!!!

Burnout18 30-04-06 11:54

Ce masina a bulit ala??

DragosT 30-04-06 11:55

fordul rosu, la deschiderea curselor. omu i l-a dat cu incredere si ala tot cu incredere i-a ars garnitura de chiuloasa

Vladz 30-04-06 11:59

Quote:

Originally Posted by twwety
tu o faci pe nexia mea cielo? ::::)))

hihi de la emotzii :D:lol: :oops:

Burnout18 30-04-06 12:02

Asta e akum ce mai poate sa faca!!!! Service scrie pe ea!!!! Nu era sa ard si eu garnitura de la chiuloasa la spanu meu!!! Mi sa blocat termosatul!! Am simtit eu miros dar a inceput sa nu mai traga masina!!!Ori cum am scapat cu bine!!!! :)

Monkey_Bz 30-04-06 12:06

???? cum i-a ars garnitura la chiulasa? ... sunt curios

cipi 30-04-06 12:11

CRX-ul sa vina azi la mare,sa vedem ce o sa mai comenteze el acolo,din cauza unor vorbe aruncate aiurea se putea lasa cu un incindent care probabil ar calma cursele din Buzau pe viitorul apropiat.Din pacate nu a venit la Buzau nici un 325(de obicei sunt nelipsite,cursele fara ursuleti sunt ca mancarea fara sare).
Daca e asa informat in privinta ursilor o privire in galeria de la baneasa si ar fi vazut ca B ** EPU a fost singurul urs de la grupa B(100-130 cp),ceilalti ursi(vre-o 4-5) erau la grupe mai mari,oare nimeni de la Baneasa nu s-a prins ca el nu are 2000 cmc???

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning