![]() |
Re: Cand au inceput raliurile in Romania ?
Am facut un filmuletz pe care l-am intitulat DACIA RALLY TEAM - Old School
sper sa va placa !!! <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/WY-KElPZvXc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Craciun fericit tuturor !
Un an nou cu alte amintiri frumoase despre trecutele raliuri, pentru a ne cunoaste si respecta liderii perioadei apuse ! La multi ani ! |
Din greseala am dat peste acest filmulet https://www.youtube.com/watch?v=a_uAsgFY_Is
Cateva imagini inedite ! Numai bine |
2 Attachment(s)
Echipajul brasovenilor Robert Maior- Victor Pop in Raliul Turciei '88.
Sa ne reamintim ca victor a participat la doua editii a rallyraidului Paris Dakar grupa camioane dar e cunoscut si prin activitatea clubului Vigraef Brasov. ( poze din arhiva personala ) |
Quote:
|
Quote:
Si pentru ca am venit cu reply, sa va amintesc ca in acel an cele 4 masini cu echipaje romanesti au terminat in primele 5 locuri la clasa !! Atunci, in regruparea in care am facut pozele, echipajele turcesti, instalate conformabil au schimbat rotile pentru probele de macadam cu anvelope de talie mai joasa ! Observatorul cursei, chiar un turc !!:shock: la sfarsitul zilei a efectuat depunctarea lor conform celor sesizate in colegiul comisarilor sportivi. Ai nostri nu mai aveau ce schimba :D:D:D |
5 Attachment(s)
Acum de sarbatori m-am gandit sa va prezint cateva momente de la o sarbatoare:
Festivitatea de premiere a Raliului Iasului 1980 in centrul istoric al orasului. Pozele au sosit din Germania, cu dedicatie speciala ( 1 ) din partea d-lui Radu Dobrescu, la microfon ( 2). Am mai recunoscut alaturi de dansul pe localnicii organizatori / participanti : Laurentiu Popa, Lucian Filip - Lulu, Musat Ilisei, si directorul CUG Iasi ing Mitrache ( 2) si alti cativa alergatori : Cornel Busulescu - Puiu (3 )in public langa sibieni, si Alexandru Popa ( 4). Fac un apel la forumistii ieseni sa transmita dedicatia celor pasionati care au scris frumoasa pagina sportiva in acel an, si de ce nu, sa ne aduca un comentariu ca reply. Poate se regaseste unul din cei cu pantalonii scurti in publicul evenimentului din acel an.:D:D:D |
SA incepem anul asa cum se cuvine!
New movie in town ! ;) <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/p3FU0bbzw5g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
2 Attachment(s)
Un post de CO in Raliul Manastirilor - Piatra Neamt 1999.
Arbitri : Subsemnatul si Ene Gheorghe din Buzau. ( din arhiva personala ) |
2 Attachment(s)
Clasament General Anual CRR 1988
Clasament General Anual 1989 |
Quote:
|
NU am , dar stiuc a ai tu !:D
|
2 Attachment(s)
Continuarea celor două liste postate de Road E.
|
5 Attachment(s)
1. alaturi de Balint/Zarnescu-locul III la General, etapa a II-a a CRR - Raliul Deltei 1989
Echipaj cu nr. concurs 8 - Dan Niristeanu/Radu Nirestean 2. Etapa de Campionat European de Raliuri Baia Mare 1989. Startul de pe podium, Dan Niristeanu si Radu Nirestean. 3. Etapa de Campionat Europen de Raliuri (coeficient 2) Hebros 1988 Bulgaria 4. Etapa de Campionat European de Raliuri Dunarii-Dacia 1987 la start (abandonat pe proba 30-Santa coborare- din totalul de 32). 5. Etapa de Campionat European de Raliuri Baia Mare 1989. Pe proba. |
Quote:
daca da 0722649200 Florin Muscaloiu |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning