![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
arieseni:ma lovit teleschi`ul in cap ...dar tot mam putut tine de el ...si am urcat pana sus pe vartop 2....de acolo am inceput sa cobor jos ...si cam la jumatatea partiei ...am cazut si miam rupt si un picior:???: ...deci la spital cap spart si picior rupt ....frumoasa vacanta:sad:
|
accidentul in care am fost implicat de craciun si care s-a lasat cu coma si operatii :cry: :cry: :cry: :cry:
|
fractura deschisa de maleol extern ......capatata de-a iurea pur si simlu mergeam pe peron am calcat intr-o crapatura si am auzit oasele cum imi troznesc..a urmat 2 luni de gips si carje....a fost cumplit......
si inca un mic accident am intrat cu dacia intr-un papuc l-am ridicat de fund si l-am aruncat in fata in alta masina.... asa am botit 5 autoturisme.(efect domino).. culmea e ca abia avea 40-50km/h.dacia mea arata de parca lovise zidul!.....urasc dacia!!!! Masina mea(dacia da nu mai spuneti la nimeni) dar ce-a mai penala faza e ca mi-au dat amenda ca am lasat cioburile pe jos si ca am poluat cu antigel soseaua!!!!!masina era terci cel putin fata....am impins-o lateral si am plecat cu alta la politie ...amenda s-a dat in lipsa!!!! Concluzie : -IN ROMANIA ORICE E POSIBIL ! |
hai sa va spun o alta ,,durere cumplita,, de a mea: treceam pe langa un santier, practic o vila in renovare pe marginea careia era o schela, iar muncitori bagau de zor pe ea, la un moment dat m-am trezit cu o galeata cu material ,,ciment,,in cap si am cazut inconstient, m-am trezit la spital la urgentza, nu am avut capul spart doar un ditamai cucui si ma durea capul de mama mama si doctori cica sa ma trimita la raze la cap sa nu am ceva pe creier. m-au dus acolo si m-au scanat ca la serox, si un asistent dala nenorocitu spuinea ca sa ma rada in cap si yo nu mai puteam de durere si el imi facea bazaci.
asta e o veche intamplare neplacuta |
In copilarie mi-am "amputat" urechea stanga intr-un gard, m-am dus cu ea in batista la spital si mi-au cusut-o fara anestezie....
|
hmmm.....am avut mana rupta in 2 locuri....cot si antebrat si nu am vrut sa ma duc la doctor decat dupa 2 zile cand nu am mai putut de durere(am o frica ingrozitoare de doctori).....
Pe vremea cand faceam arte martiale....coaste fracturate....umar dizlocat.....tibie fracturata....nas spart....(sutele de vanatai, julituri si luxatii nici nu se mai pun la socoteala.....:lol: ) |
pana acum nu am avut dureri nasoale! cel mai urat a fost in copilarie, pana la 5 ani de 3 ori capu spart (m-au calcat 2 biciclete si m-a proiectat un leagan) si pe la 14 ani piatra la rinichi...nu puteam sa fac absolut nimic de durere...
|
2 dureri psihice MARi .....mi`a murit tata knd aveam 8 ani....si apoi peste 3 ani a murit mama......
|
groaznic ce ti sa int sasha :(
eu...am cazut cu un scuter...nu foarte grav...o julitura mai pe burta care cred ca prin miracol nu mi-a ramas nici cicatrice dupa urma ei...nentunchi juliti...si cotul care a fost cat de cat rau...ce le-o place ba fate viteza la cate unii... edit: nu pot sa ataez acum poze ca nush de ce nu merge....maine o sa pun cateva |
eu...acum vreo 2-3 ani...am varsat o oala cu apa fiarta pe mana dreapta....pfff ce dureri....:o:o:o:o:o nu pot sa va spu in cuvinte...si acum mi`a ramas semn...:? :?
|
nasol sasha pt tine...si mie mia murit taicamiu la 6 ani....
oricum, ultima durere mare a mea...am fost plecat o luna in tibet si am mancat numai vegetarian. in bucuresti la intoarcere am facut cea mai mare greseala si am mancat vreo 20 de sarmale. si de atunci (3 zile) ma doare burta extrem de rau, nu pot dormi, nu ma pot misca fara sa ma doara. doctorul mia dat un tratament care nu face nik:( asteptam si vedem:D |
2 Attachment(s)
si poze.......:oops:
nu mai gasesc restul pozelor..oricum cotul a fost "ras" cu tot antebratul...scuze ptr greselile de exprimare din postul anterior eram foarte obosit!:oops: |
ioo ce sa zic... miam rupt picioru (am cazut cu scuteru)... si o trb pus in ghips :)) si nu mam rabdat sa stau in casa si prin fata p la me p strada cu picioru in chips ma dadeam cu bitza;)
|
pai...am cazut de pe bicicleta intr-un canal in care era o ditamai piatra...si ghici cum...! in cap!
partea stanga a fetei umflata vre-o luna mancat vre-o 2 luni cu paiu k nu puteam deschide gura.... Se intampla la inceputul vacantei de vara cand treceam a 6 a parca... |
io am fost cuminte.....mi-am mai spart capu..mi-am mai rupt mana..pe la vreo 5 ani am dat cu fruntea de o bordura da' nu-i mare cicatricea...abia in a 4-a...am luat o hinta in cap...m-a aruncat vreo 3m si direct lesin..:)))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning