![]() |
Re: Pascani
Quote:
|
NOUTATI ...
CURSE 402 M LA SUCEAVA (VATRA DORNEI) PE 14-15 AUGUST STARTUL VA FI DAT CU SEMAFOR PROGRAM SAMBATA DE LA 12:00 IAR DUMINICA DE LA 10:00 VA FI SI EXPO TUNING DETALII IN LINK despre amplasare .. poza http://jet100.com/images/prezentare-dorna.pdf Attached Thumbnails Click image for larger version Name: poster23jpg.jpg Views: 1 Size: 76.9 KB ID: 1586175 Last edited by fritz-sv; 28-07-10 at 12:27. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sambata 31 Iulie 2010 la orele 18:00 se va pleca catre Roman !
Cine doreste sa faca o plimbare, impreuna cu cei din comunitate (cati om fi de plecat ) si sa sustinem putin comunitatea din Roman va astept la ora indicata mai sus. Ora de intalnire in Roman este 19:00 ! Detalii si relatii la tel: 0748.128.720! |
Baieti, multumesc frumos de prezenta!!! Sunteti de nota 10!!! Sper sa ne vedem cu totii cat mai des...si de ce nu si la Vatra Dornei. Acum va rog 1 CLICK
|
cum zice omul morf mai sus,baieti de nota 10, si asteptam sa dati cu megafonu si la voi acolo o intanlire,sa facem caterinca si cu politzaii aia :D cheers !
|
si voi sunteti baieti de nota 10...
sigur,dupa Vatra Dornei vom lansa o invitatie la o intalnire. se pare ca noi o sa fim la a doua abatere,dar nui problema,distractie sa fie. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pai trebuie profitat de vremea asta! sambata asta mergem undeva si sa stam seara undeva sa mai discutam etc:twisted::twisted::twisted: |
vad ca propuneri sunt multe...
problema sta astfel:noi cei din Pascani(fara LGandrew)am fost sambata la Roman... urmeaza ca pe 14-15 sa megem la Vatra Dornei... concuzie:nu dispunem de suficiente resurse sa mergem pe 7 undeva iar pe 14 la Vatra Dornei. de aceea am hotarat ca si pe voi (Piatra,Roman,Targu) sa va invitam la noi dupa Vatra Dornei cand o sa fiti si voi de acord. a nu se intelege ca nu suntem de acord cu intalnirile sau ca daca nu putem noi veni sa nu se organizeze nimic. |
1. LGandrew zis KIM ...
2. Dupa discutia de aseara ...ii dau dreptate lui onix ... 3. La multi ani domnului Liviu zis CRP pentru ziua de ieri ... ( baieti ... aseara ati facut-o lata de tot { si eu am facut pe soferul ...da nu are nimic ... a fost bine } ) LA MULTI ANI !!! inca o data ;) |
oooo LA MULTI ANI domnu pirania...sa ne traiesti 1000 de ani..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning