Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

GreeN*c0c0 14-09-11 11:12

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Roluieste cineva aripi, in Brasov?

Tzzantaru 17-09-11 14:56

In primul rand , foarte buna initiativa cu drift sessionu de aseara DAR sa-mi bag...in ea locatie.Cine s-a gandit sa organizeze exact in locatia aia?Am facut un drum de 5 minute in juma de ora(ocolind juma de oras) bara la bara.Puteau sa gaseasca o parcare , sau macar o sectiune de drum mai pe la periferia orasului , ca asa s-a f*tut tot traficu prin centru.
Dupa aia , ma distreaza foarte tare fanii acestui sport care dupa drifturile de aseara au ambalat si turat si forjat masinile ca in NFS pana acasa.Deh , nu stiu de ce ma mai mira ca deja a devenit obicei ca dupa orice film FnF , drift show , liniute etc sa se intample asa.

Romanian Music Awards 2011 , in mare parte ok.Sonorizarea , nu am cuvinte.Felicitari celor care s-au ocupat de ea.Si putere si claritate , eram la ~150m de scena si vibrau toate prin mine :D (da nici nu mi-a placut , neeahh :))) ).Partea cu semi-house-ul acela si cu aia imbracati tot in lumini care au fost pe scena(imediat dupa andreea banica) a fost cea mai tare parte a show-ului , daca are cineva filmarea il rog sa mi-o de-a si mie.
In schimb , sunt sigur ca se puteau mai multe cosuri de gunoi in toata incinta , si bineinteles niste educatie la tot romanu.Au lasat in urma un haos de pahare de bere , tigari , meniuri kfc etc.Cred ca baietii de la salubrizare au avut o noapte luuuuuunga.

costinbv 17-09-11 15:23

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4590692)
In primul rand , foarte buna initiativa cu drift sessionu de aseara DAR sa-mi bag...in ea locatie.Cine s-a gandit sa organizeze exact in locatia aia?Am facut un drum de 5 minute in juma de ora(ocolind juma de oras) bara la bara.Puteau sa gaseasca o parcare , sau macar o sectiune de drum mai pe la periferia orasului , ca asa s-a f*tut tot traficu prin centru.
Dupa aia , ma distreaza foarte tare fanii acestui sport care dupa drifturile de aseara au ambalat si turat si forjat masinile ca in NFS pana acasa.Deh , nu stiu de ce ma mai mira ca deja a devenit obicei ca dupa orice film FnF , drift show , liniute etc sa se intample asa.

Romanian Music Awards 2011 , in mare parte ok.Sonorizarea , nu am cuvinte.Felicitari celor care s-au ocupat de ea.Si putere si claritate , eram la ~150m de scena si vibrau toate prin mine :D (da nici nu mi-a placut , neeahh :))) ).Partea cu semi-house-ul acela si cu aia imbracati tot in lumini care au fost pe scena(imediat dupa andreea banica) a fost cea mai tare parte a show-ului , daca are cineva filmarea il rog sa mi-o de-a si mie.
In schimb , sunt sigur ca se puteau mai multe cosuri de gunoi in toata incinta , si bineinteles niste educatie la tot romanu.Au lasat in urma un haos de pahare de bere , tigari , meniuri kfc etc.Cred ca baietii de la salubrizare au avut o noapte luuuuuunga.

https://www.youtube.com/watch?v=Io1jEB1n8Sg

Yackone 17-09-11 20:49

Este show de promovare Finlandia...a fost acu vreo 2 luni si pe la kasho

Tzzantaru 17-09-11 23:10

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4590723)

Mersi

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4591201)
Este show de promovare Finlandia...a fost acu vreo 2 luni si pe la kasho

Super tare in orice caz :D

sKyNeT 22-09-11 17:30

Sa ridice mana sus cine n-a vazut bumperul de la Warthe :rockon:

Paul 22-09-11 17:35

Eu chiar doua si stiam unde sunt!

pebbles 22-09-11 22:22

:peace:
Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 4600592)
Sa ridice mana sus cine n-a vazut bumperul de la Warthe :rockon:

upstonik 30-09-11 10:24

Golf IV 1.9 TDI - 1999/09 - Il scoate Euro 3 la RAR ?

bogdan1991s 30-09-11 10:52

Quote:

Originally Posted by upstonik (Post 4615360)
Golf IV 1.9 TDI - 1999/09 - Il scoate Euro 3 la RAR ?

euro 2 zic eu posibil si euro 3. a lu taicamiu alh din 2002 e euro 3

Catalyn 03-10-11 16:07

Zonă de discuţii libere - Cafenea

KOE? Nici o participare brasoveana?

Flow 03-10-11 17:57

Am vazut cativa brasoveni:
Vectra A diesel
Kadet GSI
Lexus sc
Corsa gsi bas
Golf diesel frectie
Bmw seria 5 yns
a4 rosu brek

nu stiu daca am omis pe cineva...
o parte cred ca sunt pe forum

Yackone 03-10-11 20:15

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 4622004)
Am vazut cativa brasoveni:
Vectra A diesel
Kadet GSI
Lexus sc
Corsa gsi bas
Golf diesel frectie
Bmw seria 5 yns
a4 rosu brek

nu stiu daca am omis pe cineva...
o parte cred ca sunt pe forum

ford focus rs edy

upstonik 03-10-11 20:55

2 Attachment(s)
Hei băieţi un sticker pe lunetă de genu cam cāt de lat e? Informativ să ştiu.

Că īnălţimea o fac proporţională cu lăţimea să nu stric aspectul. Cam la ce lungime dă bine pe o lunetă ?

costinbv 03-10-11 21:00

Quote:

Originally Posted by upstonik (Post 4622488)
Hei băieţi un sticker pe lunetă de genu cam cāt de lat e? Informativ să ştiu.

Că īnălţimea o fac proporţională cu lăţimea să nu stric aspectul. Cam la ce lungime dă bine pe o lunetă ?

intre 25 si 35 de cm

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning