Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

Sven 02-01-11 19:00

Re: Fumator/nefumator

Eu m-am apucat acum 8-9 ani(in clasa a sasea, eu fiind acum anul 3 la facultate) si culmea, din proprie vointa! Initial eram un mare inamic al fumatorilor insa nah... Intr-o zi, cand am iesit de la scoala, trebuia sa merg la un prieten sa avem grija de o masina. Tipul era fumator insa stia ca nu suport fumatul si nu imi zicea nimic, nu-mi batea apropo-uri. Pana la masina insa, ma opresc la un butic de cartier, scot banu din buzunar si zic direct: Un Pall Mall ablastru si o bricheta. Atat mi-a trebuit. Si de atunci....continuu am bagat in mine tigari. In ultimul timp 2 pachete/zi.
Din fericire insa, o tipa pe care o....simpatizez m-a facut sa promit, sub ploaia de artificii de la revelionul asta, sa ma las. Asadar...de la ora 0 n-am mai fumat nimic. Nu pot spune ca suport usor treaba(devin uneori cam irascibil) insa ma straduiesc...daca ea vrea asta, se rezolva.
Asadar, lasati-va de fumat. Nu se merita treaba.;)

Victor_Is 06-01-11 15:58

Quote:

Originally Posted by Sven (Post 3947599)
Eu m-am apucat acum 8-9 ani(in clasa a sasea, eu fiind acum anul 3 la facultate) si culmea, din proprie vointa! Initial eram un mare inamic al fumatorilor insa nah... Intr-o zi, cand am iesit de la scoala, trebuia sa merg la un prieten sa avem grija de o masina. Tipul era fumator insa stia ca nu suport fumatul si nu imi zicea nimic, nu-mi batea apropo-uri. Pana la masina insa, ma opresc la un butic de cartier, scot banu din buzunar si zic direct: Un Pall Mall ablastru si o bricheta. Atat mi-a trebuit. Si de atunci....continuu am bagat in mine tigari. In ultimul timp 2 pachete/zi.
Din fericire insa, o tipa pe care o....simpatizez m-a facut sa promit, sub ploaia de artificii de la revelionul asta, sa ma las. Asadar...de la ora 0 n-am mai fumat nimic. Nu pot spune ca suport usor treaba(devin uneori cam irascibil) insa ma straduiesc...daca ea vrea asta, se rezolva.
Asadar, lasati-va de fumat. Nu se merita treaba.;)

Bravo si/sau felicitari... nu te lasa batut si continua sa lupti. Tutunul poate dauna grav si...relatiei :D

Nemesh17 14-01-11 02:18

Surprinzator m-am lasat si eu de fumat, acum 9 zile, dupa 4 zile am facut un efort fizic si aveam o senzatie de RAU in piept cand inspiram, ma gandesc ca nu e grav, ca e chiar bine(sigur se curata ceva pe acolo:)), asta a trecut, dar, de 2 zile am senzatia ca respir mai greu, ca ma obosesc mai repede(ar putea fi o raceala?)...recordul meu de 8 zile fara tigari fiind doborat...Am citit ca dispare orice fel de sevraj dupa 3 saptamani de la ultimul fum si acolo vreau sa ajung, si faptul ca sunt nervos din cauza renuntarii la fumat, imi face pofta de alcool, dar de fiecare data m-am reapucat de fumat datorita alcoolului...
Tin sa precizez ca m-am lasat de mai multe ori de fumat, dar, niciodata din punctul de vedere al sanatatii(nu sufar de nimic), ci doar pentru ca am simtit ca nu este bine.

Alexutzzz 14-01-11 04:32

Inca sunt fumator dupa vreo 4ani.Fumez dunhill fin cut rosu.
Am avut perioade cand fumam si 3 pachete pe zis iar media era de 1 1/2 pe zi.
Sunt mandru ca am reusit sa ajung sa fumez decat 10-12 tigari pe zi.

viruszatu1 14-01-11 11:10

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3882879)
sa stii ca luam si eu de winston si era 15000 si apoi am inceput sa iau kent, dar am auzit ca de la 1 ianuarie se mai scummpesc...;)

eu tin minte si acum ca erau 14000, pachet de winston mic :D

viruszatu1 14-01-11 11:11

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3882879)
sa stii ca luam si eu de winston si era 15000 si apoi am inceput sa iau kent, dar am auzit ca de la 1 ianuarie se mai scummpesc...;)

in rest ma regasesc aproape total in postu` lui DONU`..

SQ Addict 14-01-11 16:39

M-am apucat de fumat cu Marlboro rosu prin clasa a 8-a. Cand am terminat facultatea deja nu le mai suportam, nu stiu ce dracu' le-au facut dar erau naspa rau. Am trecut de atunci pe Davidoff rosu, alta viata.
Nu am incercat niciodata sa ma las si nici nu vreau, pana la urma trebuie sa avem si vicii nu? Daca alcool nu beau decat foaaaaarte rar, tigari si cafea oricand. :lol: 1-2 pachete pe zi in functie de starea de spirit, locatie etc.

cs28katy 17-01-11 00:14

Nefumator, nici nu vreau sa incerc vreodata. Nu suport nici macar fumul...

AnDrEiCa 17-01-11 18:12

Quote:

Originally Posted by cs28katy (Post 3992749)
Nefumator, nici nu vreau sa incerc vreodata. Nu suport nici macar fumul...

Nici pt un fumator,fumul de tigara nu e suportabil:D

Sonny™ 17-01-11 18:13

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3994822)
Nici pt un fumator,fumul de tigara nu e suportabil:D

in privinta asta sunt de accord cu tine si eu fumez, dar nu suport deloc fumul:rolleyes2

Nemesh17 17-01-11 18:19

Cautati pe google cartea lui Allen Carr pentru nefumatori, azi am inceput sa o citesc pentru ca nu mai stiam ce sa mai fac, am inceput sa tremur, cred ca a fost o iluzie ca senzatiile de sevraj vor trece dupa 3 saptamani pentru ca au trecut 2 si e tot mai rau...Ce m-a ajutat au fost niste video-uri cu "quit smoking" care mi-au facut greata, defapt n-am vazut numai 1, n-am rezistat sa-l vad pe al 2-lea;)

Dj_kyd 19-01-11 14:22

Quote:

Originally Posted by viruszatu1 (Post 3984424)
in rest ma regasesc aproape total in postu` lui DONU`..

Same 2 me si fumez KENT lung altele nu imi plac:sad:

felix.m 19-01-11 14:23

NEfumator....... bani aruncati pe fereastra

Dj_kyd 19-01-11 14:25

Quote:

Originally Posted by felix.m (Post 4000981)
NEfumator....... bani aruncati pe fereastra

Asta cred ca stim toti fumatorii dar nu putem sa ne lasam, de fapt nu avem vointa:cry:

danielNEC 21-01-11 11:17

Am 21 de zile de cand nu am mai fumat :D NUMARATOAREA CONTINUA.

Ps: Ma simt mai bine insa am inceput sa tusesc putin dimineata.

Victor_Is 23-01-11 10:50

Quote:

Originally Posted by danielNEC (Post 4006851)
Am 21 de zile de cand nu am mai fumat :D NUMARATOAREA CONTINUA.

Ps: Ma simt mai bine insa am inceput sa tusesc putin dimineata.

Felicitari, cu tusea e ceva inca normal dar va disparea rapid. Poti ajuta daca faci exercitii (miscare) dimineata. Daca expectorezi poti lua un expectorant (Tusin)

danielNEC 24-01-11 10:21

Quote:

Originally Posted by Victor_Is (Post 4012314)
Felicitari, cu tusea e ceva inca normal dar va disparea rapid. Poti ajuta daca faci exercitii (miscare) dimineata. Daca expectorezi poti lua un expectorant (Tusin)

Merci Victor. Tusea a trecut de la sine :)

Dj_kyd 24-01-11 16:38

Quote:

Originally Posted by danielNEC (Post 4015353)
Merci Victor. Tusea a trecut de la sine :)

Asa am facut si eu anul trecut prin vara nu am fumat aproximativ 1 luna si la urma leam luat iar ca prostu. Multa bafta si sa rezisti tentatiilor.

grg_92 29-01-11 20:21

salut...nefumator convins! dar e mare tentatia..sper sa nu ma apuc niciodata

Cozmescu-Alin 29-01-11 22:14

Gata, de astazi ma las de tigari.
Wish me luck!

Dj_kyd 29-01-11 22:19

Multa bafta... ce sa spun... chiar iti trebuie un picut de ambitie:-)

Victor_Is 30-01-11 02:26

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4033163)
Wish me luck!

Bafta....fa-ne sa fim mandrii de tine :>

RacerJunior 30-01-11 07:54

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4033163)
Wish me luck!

Eu zic asa de vreo 3 luni.
" Trebuie sa ma las de tigari. "
Dupa 10 minute : " Si maine e o zi. ". Probabil n-am vrut cu adevarat.

Sonny™ 30-01-11 11:37

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4033713)
Eu zic asa de vreo 3 luni.
" Trebuie sa ma las de tigari. "
Dupa 10 minute : " Si maine e o zi. ". Probabil n-am vrut cu adevarat.

vezi ca ti.ai raspuns singur la intrebarea:"de ce nu ma pot lasa de fumat?"

cristian corbu 31-01-11 18:36

nefumator! dar va rog din suflet sa fumati cat mai mult,si mai ales kent pall mall,rothmans,luky strike, pt. ca eu le fac[lucrez la B.A.T.] era o gluma....tutunul nu aduce nimic bun... cit despre calitatea brand-urilor de mai sus va pot spune ca sunt super ok pt ca standardele de calitate sunt riguros respectate.... bafta!

RacerJunior 31-01-11 19:05

Quote:

Originally Posted by cristian corbu (Post 4039216)
nefumator! dar va rog din suflet sa fumati cat mai mult,si mai ales kent pall mall,rothmans,luky strike, pt. ca eu le fac[lucrez la B.A.T.] era o gluma....tutunul nu aduce nimic bun... cit despre calitatea brand-urilor de mai sus va pot spune ca sunt super ok pt ca standardele de calitate sunt riguros respectate.... bafta!

Se scrie Lucky Strike nu luky strike. Ciudtaa greseala pentru un om care lucreaza acolo. Ma rog ... poate ai ratat tasta.
De unde stii de calitate daca esti nefumator?
Am fumat de toate si sunt foarte puturoase.
Kent - Trebuie un pachet sa te saturi.
Pall Mall - Te ameteste de te ia dracu + senzatie de voma dupa.
Rothmans - Amare de le ia dracu.
Lucky Strike - Prea slabe.

_anaconda_ 01-02-11 00:37

Am observat un trend in randul fumatorilor - te sfatuiesc insistent sa NU te apuci de fumat dar ei fumeaza 2 pachete pe zi, nici prin cap nu le trece ideea de a se lasa de fumat si evident ca nu depun niciun efort in scopul asta. Care e ideea ? :rolleyes2

RacerJunior 01-02-11 10:10

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 4040474)
Am observat un trend in randul fumatorilor - te sfatuiesc insistent sa NU te apuci de fumat dar ei fumeaza 2 pachete pe zi, nici prin cap nu le trece ideea de a se lasa de fumat si evident ca nu depun niciun efort in scopul asta. Care e ideea ? :rolleyes2

Majoritatea depunem un efort in acest sens ...
Daca nu te apuci de fumat nu trebuie sa depui nici un efort. Te scapi de o grija.

Spark 01-02-11 10:44

nu stiu cat efort depun cei care vor sa se lasa, dar ar trebui sa fie sinceri cu ei daca chiar vrea sa se lase si sa faca asta. ca daca sigur vrei asta poti. si tine doar de vointa si atat

am mia zis-o si o sa zic. maica-mea s-a lasat de tigari dupa 26 de ani de fumat intr-o zi(si fuma cam 1 pachet pe zi). a zis ca nu mai .. i-a fost greu ziua aia ca a aparut tentatia, dar s-a tinut si nici acuma nu mai fumeaza.

RoByNeT 01-02-11 13:45

Quote:

Originally Posted by RacerJunior (Post 4039366)
Se scrie Lucky Strike nu luky strike. Ciudtaa greseala pentru un om care lucreaza acolo. Ma rog ... poate ai ratat tasta.
De unde stii de calitate daca esti nefumator?
Am fumat de toate si sunt foarte puturoase.
Kent - Trebuie un pachet sa te saturi.
Pall Mall - Te ameteste de te ia dracu + senzatie de voma dupa.
Rothmans - Amare de le ia dracu.
Lucky Strike - Prea slabe.

In primul si in primul rand, va rog fiti mai atenti la scriere. Aveti o gramada de greseli, litere lipsa, prescurtarea cuvintelor. Hai sa fim mai atenti un pic sa nu fim nevoiti sa recitim de 3 ori mesajul pentru a putea fi inteles.

Si on topic: Daca si Lucky Strike sunt tigari slabe ...

26WRC 01-02-11 16:47

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 4041674)
Si on topic: Daca si Lucky Strike sunt tigari slabe ...

la fel de slabe ca L&M rosu:lol: ca pentru fete:lol::lol:

Sonny™ 01-02-11 16:48

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 4042321)

adaug si mallboro rosu...sunt niste tigari usoare, aromate;)

Cozmescu-Alin 01-02-11 20:31

Baieti la mine treaba e serioasa. Facusi in seara asta si un pact cu iubita mea si daca mai pun tigara in gura se taie de la multe:lol:. Eu am venit cu ideea, asta ma ajuta sa trec peste acest viciu numit tigari.

green_e30 01-02-11 20:37

Fumator-Pall Mall albastru si Dunhill Rosu!
Perioada de cand fumez - 2 ani
De lasat as vrea dar nu prea pot ca mai vine unu altu pe la mine si nu pot rezista...cea mai lunga perioada in care am stat fara a fuma a fost de 1 saptamana si jumatate!

D.Y ¬ 01-02-11 23:00

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 4041674)
Daca si Lucky Strike sunt tigari slabe ...

de' pentru unii sunt ce sa faci:))

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 4042321)

buna asta:))

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4042334)
adaug si mallboro rosu...sunt niste tigari usoare, aromate;)

Da chiar prea usoare:)).

Adaug si eu ceva si mai usor.. Dunhill rosu..

DTH 02-02-11 00:15

Hmm , încă n-am reuşit să mă las de fumat ..nu pot acum , am o perioadă mai încărcată dar dacă aş vrea neapărat m-aş lăsa ...pe lângă Vogue mai adaug un condiment consistent permanent :lol:

Sonny™ 02-02-11 00:15

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4044095)
Hmm , încă n-am reuşit să mă las de fumat ..nu pot acum , am o perioadă mai încărcată dar dacă aş vrea neapărat m-aş lăsa ...pe lângă Vogue mai adaug un condiment consistent permanent :lol:

am 3 zile de cand nu mai fumez si ma simt bine tare, tot la fel iubita ma motivat;)

DTH 02-02-11 00:17

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4044099)
am 3 zile de cand nu mai fumez si ma simt bine tare, tot la fel iubita ma motivat;)

Bravo ! Dar pe mine nu vreau să mă motiveze nimeni :lol: citeşte mai bine ce am scris :twisted:

Sonny™ 02-02-11 00:19

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 4044102)
Bravo ! Dar pe mine nu vreau să mă motiveze nimeni :lol: citeşte mai bine ce am scris :twisted:

am inteles si ce ai zis tu, eu faceam o paranteza la ce zise alinu'...;)

apropo mersi frumos si sper sa ma las ca daca nu o fac o sa mi se cam taie din drepturi...:twisted::twisted:

B-32-TYC 02-02-11 00:35

m am apucat si eu recent de fumat...ce i drept, tigare electronica :D... sunt misto cand nu ai ce face...

in rest nu fumez.

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning