![]() |
Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)
Craciun fericit tuturor membrilor din Craiova si imprejurimi !
|
Craciun fericit si maxim din tot ce`i bine va ureaza ShadowS Team Rm-Valcea...Maxim,am zis!
|
Sarbatori fericite si colegilor din Rm-Valcea si Ploiesti/Ursesti .
|
Sarbatori fericite!!
lu savaj sarbatoare fericite =)) care este sa fie |
sarbatori fericite ! :D
|
Quote:
|
Sarbatori ..
|
Sarbatori fericite tuturor, sa auzim de bine!!
|
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi :)
|
lma !
|
la multi ani stefanita , dar mai important la multi ani stefania :* pup iu
|
Quote:
|
asa e ma stefanita ??? dai de baut ?
|
sid nu prea ne-a mai bagat in seama in ultimu timp..ce o fi cu el??
|
e mai emo el asa .....
|
Quote:
la multi ani ba ! |
bă da ce liștine e p`aci toti mancați acu` de sărbători :D
|
sta lumea frumos in casa, la caldura, sub brad si asculta colinde :twisted:
|
Quote:
|
Pentru cine n-a vazut...
Winter fun @ Craiova |
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport
Quote:
Maine vine si je daca va strangeti. p.s savage inca odata: NU speria pietonii pe trecere,NU ii alerga pe trecere,NU face cu glume ca dai in ei pe trecere ! |
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Se tureaza se umfla oltcitu mai da 3 rateuri de fug aia parca erau la bombardament si ii ocoleste savage al meu la vreo 20m de am crezut ca intra in parcare :))) |
Quote:
turturrr.boom....AAH PIETONI!...WANNA BE SAVAJEEEEEE? YEAAAAAAAH...BOOM BOOM BOOM. finish. |
nu eram eu haha
|
Quote:
|
8)
cica maine ne vedem.. ! care vine cu carnea? aduc eu gratarul :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Ba, Souvage e no fun. Luati d'aici ! :lol:
Spor la citit: alex_vt: Gabi mergi la 4t days nu alex_vt: ? alex_vt: vrei sa iti dau o veste buna/rea? Gabi: ce veste buna ai putea ma, handicapatule, sa-mi dai tu mie ? alex_vt: simplu alex_vt: Merg cu matizache la 4t days alex_vt: cu taicameo Gabi: si de ce ar fi o veste buna pentru mine ? alex_vt: pai alex_vt: eu am specificat alex_vt: buna.rea alex_vt: buna\rea Gabi: I don't give a fuck ! alex_vt: la 4t days se pleaca in coloana din craiova nu? Gabi: da ma, in coloana, doar ca tac-tau n-o sa se poata tine dupa noi Gabi: si tu o sa ajungi ultimu' alex_vt: pai tu cu ce masina te duci? Gabi: cu Matizu' alex_vt: pai alex_vt: si cat ii dai pe autostrada? alex_vt: mai mult de 140 150 alex_vt: nu poti Gabi: 160, cat a mers tot timpu' alex_vt: ok alex_vt: deci alex_vt: inseamna ca si al meu poate alex_vt: al tau nu are nici o modficare nu? alex_vt: ii scot banchetele alex_vt: las decat alex_vt: mochetele alex_vt is typing... alex_vt: si tot nu ia 160 Gabi: cat face tac-tau pana la Slatina ma ? Gabi: cu banchetele scoase, bineinteles alex_vt: nu stiu alex_vt: matizu alex_vt: nu am fost panaq acolo alex_vt: ca deh... alex_vt: e si el alex_vt: tanar alex_vt: august 2008 alex_vt: adica alex_vt: fabricatie iunie Gabi: si tre' sa mai creasca pentru a ajunge pana la Slatina, a ? alex_vt: nu alex_vt: ma refeream alex_vt: ca nu prea a iesit din oras alex_vt: dar alex_vt: daca vhiar vrei sa sti alex_vt: o sa vedem alex_vt: in martie alex_vt: sper alex_vt: sa pun toba sport pana atunci alex_vt: sau alex_vt: mintea mea de geniu alex_vt: s-a gandit la altceva alex_vt: ii pun filtru alex_vt: si ii dau finala jos Gabi: pai te bate tac-tau pana-ti creste paru' la loc ma alex_vt: eh alex_vt: ma lasa alex_vt: asta doa alex_vt: doar alex_vt: pentru alex_vt: 4t alex_vt: ca dupaia alex_vt: la loc Gabi: hahahahaha Gabi: si pana la Bucuresti, cate amenzi ia ? alex_vt: pai Gabi: si de cate ori ar ramane fara certificat ? alex_vt: fara finala cat de tare se poate aude? alex_vt: totusi Gabi: ba, mare prost esti ! Gabi: hahahahaha alex_vt: ma alex_vt: doar ultima toba alex_vt: ia gandeste alex_vt: ca mai are si toba de la mijloc alex_vt: si catalizator Gabi: hahahaha Gabi: cat de prost esti ! Gabi: du-te si culca-te baaa ! Gabi: fa-ti temele ! alex_vt: nu sunt prost Gabi: fa ceva, si nu ma mai teroriza ! alex_vt: doar ma gandesc Gabi: o sa ajung la nebuni din cauza ta ! Gabi: hahahaha Gabi: prostule ! alex_vt: daca ajungi alex_vt: cu siguranta o sa te vizitez alex_vt: Gabi: da ! da ! da ! ca sa ma faci sa ma sinuciiiiiiiid ! alex_vt: ok alex_vt: atunci alex_vt: cu siguranta alex_vt: o sa te jelesc alex_vt: deci Gabi: si eu jelesc acum, ca ma doare sufletul de cat de prost esti ! alex_vt: sa lasam chestiile personale alex_vt: acum alex_vt: eu Gabi: da alex_vt: ma gandeam Gabi: sa lasam chestiile personale Gabi: tu parca ai o sora, nu ? alex_vt: da alex_vt: Gabi: am auzit ca e buna rau Gabi: si ca face niste chestii... mama, mama ! Gabi: asa e ? alex_vt: daca asa zici tu Gabi: pai eu asa am auzit ma alex_vt: si eu care credeam ca esti familist Gabi: habar n-am daca e asa alex_vt: alex_vt: daca alex_vt: ma inviti alex_vt: la o intalnire dinasta 4t pe aeroport alex_vt: dupa alex_vt: 15 ianuarie alex_vt: cu siguranta o sa vin cun ea alex_vt: Gabi: pai pana pe 15 ianuarie de ce nu se poate ? alex_vt: pentru ca nu se poate alex_vt: sunt ocupat cu tezele Gabi: aaaa, am inteles ! Gabi: ce baiat cuminte ! alex_vt: bla bla bla Gabi: hai, da-te dracu', sa ne facem cumnati Gabi: o sa am grija de tine, sa nu te mai ia lumea de fraier, cum esti Gabi: o sa vezi ce bine o sa fie alex_vt: din pacate alex_vt: ... alex_vt: e cu unu alex_vt: Emil Gabi: da-l dracu', ca-l lasa pentru mine ! alex_vt: are o firma de constructii in craiova Gabi: aaaa Gabi: deci e materialista sora-ta, a ? alex_vt: nu neaparat alex_vt: ca avem si noi Gabi: stiu, stiu ! Gabi: tac-tau, ala cu zecile de mii de hectare de pamant Gabi: am auzit de voi ! alex_vt: vrei o poza? alex_vt: nu ma alex_vt: da recunosc ca am mintit atunci alex_vt: eram mic alex_vt: acum am boletin Gabi: ia da-mi o poza cu sora-ta Gabi: sa vad, ma indragostesc sau nu ? alex_vt: cu sormea/? Gabi: da alex_vt: nu am una alex_vt: recenta alex_vt: dar e destul Gabi: nu conteaza alex_vt: acum vreo 2 ani alex_vt: eram si eu tanar Gabi: aia din dreapta e sora-ta, nu ? alex_vt: e bunica mea Gabi: hai, da-te dracu', ca o facusi vedeta ! Gabi: te poop! Sper ca v-ati distrat cel putin la fel de bine ca mine ! :peace: |
Quote:
|
=)))))) mda
|
Deci mor de ras! JUR! Copilul asta este mult prea prost ... :lol:
|
=))))))
asta e retardatu ala micu cu paru cret de respira greu? app...frumoase fetitili alea doua:lol:aia din dreapta e cea mai penala... |
parca si-a luat o lopata in bot..
|
=)))...prea penal :lol:
|
Quote:
|
El este prietenul meu Alexandru ! :peace:
|
Quote:
..... Quote:
|
Dute draq...oare se poate sa fii atat de prost?:lol:
Si totusi i-ai explicat cum de matizu tau ia 160 si al lui nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning