![]() |
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
..
|
maine (sambata) la ora 10 dimineata pe radio total emisiune auto despre oltcit
BUCURESTI 96,9 MHz BAIA MARE 103.9 MHz PITESTI 90.7 MHz PITESTI 68.6 MHz COSTESTI 94.8 MHz CIMPULUNG MUSCEL 94.1 MHz CURTEA DE ARGES 90.9 MHz SIBIU 88.9 MHz VOINEASA 99.9 MHz TURNU MAGURELE 97.2 MHz FOCSANI 95.4 MHz SULINA 103.2 MHz CLUJ 93.8 MHz CONSTANTA 95.5 FMCRAIOVA 92.7 MHz SULINA 107 MHz MANGALIA 98.9 MHz BRAILA SI GALATI 105.5 MHz restu onlain pa net, www.radiototal.ro 2232000 este nr de la total daca vreti sa intrati in direct sa vb ar fi excelent |
Thanks for information 8)
|
PT-doarr4u17
Colegule,zii
Ce se mai aude? Detalii. Apropo. FRUMOASE TROTINETE ...RAU |
o emisiune frumoasa la radio total despre nemuritorul oltcit
http://82.76.229.111/integral.zip http://82.76.229.111/decupaj.zip |
Felicitari Bogdane! |
merci,ma bucur ca am avut aceasta ocazie ca oltcitul nostru sa apara intr-o emisiune auto fie ea si radio sper sa apara si ocazia unei emisiuni tv :twisted:
|
Re:
Quote:
si sper sa fi invitat si intr-o emisiune tv felicitarile mele bafta in continuare |
2 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru calitatea pozelor. Sunt facute cu webcamul, la niste poze de pe telefon (nu am cablu de date).
Dar... va prezint Oltcit in 4 usi :peace: |
Oltcitul ala are numere de probe de creca 4 ani!! :ballbounc
|
Intr-adevar, e de mult timp in Craiova, cu numere rosii, DJ XXX PROBE.
|
din cate am auzit are caroserie de citroen da a facut modificari .
|
Mie mi s-a parut a fi caroserie de Oltcit, cu modificari. La partea din spate se vede clar ca a fost lungita masina (distanta de la stalpul din mijloc pana la sfarsitul geamului spate e mult mai mare). Capota e de Citroen Visa, in rest... OLTCIT!
|
io asa am auzit!!da oricum arata nasol cu 4 usi.
|
am vazut si io asa ceva prin '88 sau 89 la tib arata rau de tot se vedea ca totul era facut din ciocan
|
felicitari oltcitului de dj ..pmd este primul oltcit care ma face
|
GARNITURI/SIMERINGURI la SUPER PRETURI!!!
Garnitura pompa dublu efect(circuit) Oltcit .....................48.000lei/set Garnitura etrier fata Oltcit............................................ 200.000lei/set Garnitura etrier spate Oltcit..........................................16 0.000lei/set Garnitura inele torice Oltcit(siliconica)...........................182.0 00lei/set Garnitura inele torice Oltcit mare(siliconica)...................24.000lei/buc Garnitura inele torice Oltcit mica(siliconica)....................18.000lei/buc Burduf planetara Oltcit............................................ .....85.000lei/buc Simering 57,5 x 120 x 10(volanta,distributie)...............112.000lei/buc Simering 30 x 42 x 8(delcou).......................................56 .000lei/buc Simering 30 x 42 x 8(siliconic).....................................6 3.000lei/buc Simering 28 x 52 x 10(siliconic)(ax came).....................63.000lei/buc Bucsa amortizor fata superior.......................................78. 000lei/buc Garnitura radiator ulei.............................................. ......9.000lei/buc Garnitura īntre semi-etrieri........................................... ..9.000lei/buc Garnitura conducta frāna............................................. ...8.000lei/buc CONTACT: [email protected] P.s: expediez prin posta/curierat. |
Re:
Quote:
Am avut impresia ca puteai mai bine cu esperro ala... :wink: m-am bucurat ca te-a razbunat pmd-ul! :) Am vrut sa vb cu tine, dar dupa cursa nu mai erai pe-acolo... era doar pmd-ul (frumoasa masina, si sunetul motorului... :yikes: ) Bafta multa si sunt sigur ca o sa te mai vad la si la alte liniute! |
Re:
Quote:
|
shi neshte poze cu ceva mashini meshto !!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
|
1 Attachment(s)
DA in cea ce priveste prestatia oltcitului a lui dany pmd a fost una pe masura asteptarilor
celor de acasa de la craiova care i-au tinut pumni starnsi pentru victorii El castigand cele 3 curse date :wink: La urmatoarea deplasare la bucuresti vom veni si noi pentru al sustine live nospeedlimit |
Re:
in primul rand a castigat 4 curse -mai e si aia cu ono cu lamborghini .: :D (chiar daca a fost la incalzire)
oricum masina lu dani se misca cel mai bine pt un oltcit care nu are turbo si are motorul tot de oltcit ,nu de alfa . |
Re: Discutie Oltcit
pai de unde iei tu piele pt tapiterie? ca vreau si eu sa imi pun...pe bune dar sa nu te gadesti ca vreau huse ci sa imbrac scaunele in piele(ma rog o imitatie de piele ca mai greu gasesti piele in magazine)...dar spor la treaba dak tu vrei sa fci asa ceva...sper s iasa ceva frumos.
|
Am cumparat zilele trecute un oltcit 11 rm cu carburator de dacia si consuma foarte mult am facut un test in afara localitati la 20 Km am pus 3 litri de benzina cine cunoste si imi poate spune daca acest consum este normal sau din ce cauza este asa mare ?
|
ar trebui sai faci o segmentare de motor si sa pui un carb de oltcit
dak gasesti unu fa un drum pana la brasov si regleazal la carfil til regleaza super bine.eu tot acolo lam reglat si imi mananca 8 la suta in afara localtitatii si cu talpa 12 |
Motorul abia a fost secmentat cind lam luat mi-a zis propietarul ca trebuie schimb uleiul ,si omu a spus ca carburatorul de dacia este mai bun si consumul este mai mic fata de unu de oltcit !
|
pai cum deti mananca 3 litri la 20 km
laso dr. aq tuti dai seama cat inseamna carbul de dacie are o singura camera pe cand cel de oltcit are 2 camere normal k , consuma mai mult da nici in halul asta de mult pai eu merg cu 6 litri 120 km pe cand tu 3 l 20 km fa o diferenta.motorul tau e dea dreptul magnific adunati ideile intr-un singur reply... daca nu poti sa dai edit nu face reply dupa reply ...by bodyspeed |
dar momentan nu pot face nimic la acest carburator sa consume mai putin pina ce gasesc unu de oltcit ?
|
nu pre ai ce sa faci
eu acum lucrez sai pun doua carb de oltcit |
:( azi mai fac un test sa vad poate este vreo greseala si vin cu rezultatele mai tirziu , MS pt raspuns ! Si inca o intrebare cati litri de ulei este nevoie pt schimb si de care sa folosesc ?
|
tocmai m-am intors de la intilnirea anuala a oltcit-istilor care a fost si inca mai este pina duminca la obirsia lotrului a fost super ,lume multa ,peisaj superb,etc
|
Dupa un reglaj de carburator am reusit sa scot cam 7 % consum la 100 km in afara orasului si cam 10 % in oras un mecanic ma sfatuit sa pun jigloare de dacia 1300 si mai scade putin din consum !
|
salutare....tot din craiova...tot olTcit am si io de curand... De cateva zile numai la ora 4..5 adorm ma pasioneaza discutziile despre oltcit.Toate oltciturile ..des... xxs.. red...gcf...le-am vazut live..pe unele din pacate doar in mers.imi plac la nebunie! dar ce nu am vazut si as vrea sa vad un oltcit NEGRU...geamuri fumurii...k de mafiotzi asa:)...dc avetzi cumva poze sau stitzi un astfel de oltcit...postatzi-le pls..!!
.........aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....si ink ceva.....exista in craiova...sau exista(la trecut) un oltcit alb cu plafonu de sus negru facut superb...jante bbs(poate kiar cel mai frumos p care l-am vazut..)...are cineva poze cu el..k am cautat de am innebunit.park erau odata pe nospeedlimit...da aku nu merge siteu':(.mai postatzi si voi poze......... |
3 Attachment(s)
de asta ziceai?
|
Cam cat mai prinde un olcit stock la blana?:-):2gun: :chainsaw:
|
Stok cu motor nou sau.......:)
|
Cu motor nou noutz:-)