![]() |
Re: Ce vor barbatii?
daca nu se strica si acestea in curand....
|
aleks..sa nu imi zici acum,k barbatii vor discovery channel..k imi predau permisul,singura si nesilita d nimeni...desi cred k mai bine ma impusc....:D
|
Quote:
varianta cu impuscatu nu e viabila-face mizerie mare de tot si scandal cit kina(stiu asta din experientza):D |
deci...tu vrei doar discovery channel ..si nimik altceva???ma regrupez!!!!:D :D :D
si ia zi..ce fel d experienta o fo' aia??? |
Quote:
1 .ma uit pe asa ceva din simplul motiv ca grila de programe de pe televiziunile rominesti de de tot ***u.si ma mai uit pt ca sint o sursa de informatii din domeniul modificarilor masinilor si motoarelor(deah fiecare cu stolul lui)si nu numai.mai invatz cite ceva. 2.am lucrat in domeniu si inka mai posed hardware-ul din dotare de la servici,ala de face scandal:twisted: |
pai..da' tot nu ar raspuns la intrebare...SI NIMIK ALTCEVA???:D
cu programele tv..nu am c sa zic...eu DELOC nu ma uit la tv...;) |
Quote:
altceva ce?te referi cumva la companie?sincer sint cam scirbit cam de prin aprilie si sincer ma lipsesc de complicatii la ora asta.nu intru in detalii.imi place linistea mea actuala,desi are ceva dezavantaje mari dar din 2 rele aleg pe cea mai putin rea ca sa zic asa. lamuree? raspuns la intrebare?dak nu ...sorry nu ma duce capu (la ora asta):D |
si io am crezut k mai rau k mine nu se poate(is mahmura,am sarit toti cai d p herghelia d p hortobagy cu alcoolul in we):D
intrebarea era,k in afara d discovery and co,nu mai vor barbatii nimik??;) dar ,inteleg problema...din pacate,omul ajunge sa se scarbeasca la un moment dat...d nu ii vine sa creada...si i se pare regia cunoscuta in majoritatea cazurilor... mie m-i se zice k vine si vara peste iarna ;) |
Quote:
nu se reduce totul la bani ,masini si parashute.asta ar fi raspunsul unuia de 16 17 ani care nici in cele mai fanteziste vise nu stie ce vrea. ce vreau eu? simplu-cineva sa ma completeze, sa ma tempereze,sa ma intzeleaga ,sa ma infioare cind imi adreseaza un cuvint,cineva care sa fie linistea..... punct .oficial am luat-o razna.ma duc la spitalu 9. |
hehe..bun venit intre ai' sariti...
e o kestie mai complicata,k sa iti pot desena aici..dar sa raminem la ideea k inteleg problema... |
Quote:
:D vezi privatu si intre sariti sint de mult tare,din nefericre,da ma ajuta sa trec peste cu mai multa ushurintza....:lol: |
Quote:
2) nu preda permisul, k n-are rost 3) dak tot t impusti, ma treci p testament? :lol: |
ce are discovery? sincer cred ca ma uit pe discovery mai mult decat pe toate posturile romanesti la un loc...asta in momentele rare cand ma uit la tv, cand n am ce face...macar gasesti lucruri interesante acolo:rolleyes2
|
nu are nimik discovery...doar k imi vine greu sa cred k vor DOAR discovery in viata asta..si nimik altceva...;)
apai..stii tu aleks cind imi predau io permisu' ;) |
nu vor DOAR discovery...vor SI discovery ;)
|
Quote:
|
pai asta incercam io sa scot..numai am vrut sa zica cu tastatura lor!!!:D :D :D
|
Quote:
|
oamenii inteligenti se uita la Discovery si merg la teatru:lol:
|
Quote:
si la teatru nu am mai mers din clasa a11-a asta inseamna de prin 94-95:D |
barbatii vor absolut TOT !!!!!!1sa nu le scape nimic...si sa nu lipseasca nimic!
|
ar fi bine daca ar putea sa si obtina nu doar sa doreasca:lol:
|
Quote:
|
ok, vrem si discovery, vrem si masini puternice, si femei frumoase si destepte, dar nu vrem totul... vrem doar cat sa fim multumiti ( si mie unul ii ajung doar cateva lucruri ca sa fiu multumit )
|
Quote:
|
e ideal, sigur :)
dar daca tot trebuie sa aleg intre cele doua, aleg femeia, aia de-mi trebuie mie, si stiu sigur ca langa ea vine si masina, fara discutii ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tu nu lupti sa ai cat mai multe bune in viata ? |
Quote:
|
Quote:
Poti sa ne raspunzi totusi ce vrei si tu:?: Oare e atat de mare diferenta intre ce vor barbatii si ce vor femeile? Oare:?: :idea: sau e doar o cestiune de exprimare :?: |
Quote:
|
Quote:
Multa gratie! |
femeile si barbatii vor dori aceleasi lucruri atata timp cat ambii vor fi pe aceeasi lungime de unda...;)
|
60 de pagini aceleasi concluzii :) tare tare
|
bani,sex,betii cu prietenii, liniste acasa,nu neaparat in ordinea asta. Ce sa fac ...sunt mai superficial:D
|
oamenii,in general, cu cit cunosc mai multe...vor mai multe...acum,tu k femeie trebuie sa fii constienta ,si sa ai destul d mult curaj sa te impui acolo unde crezi k barbatul a sarit calul...ptr k si ei,daca primesc prea usor..si prea multe...nu mai sunt in stare sa aprecieze...;)
dupa cum se zice..servesti una calda..apai din cind in cind si una rece... |
Quote:
|
ai luat decizii d frica sa nu il pierzi?si a iesit bine?
d o vreme buna actionez cum cred eu k e bine...ptr k daca nu iese bine treaba nu pot sa fiu suparata p nimeni,doar p mine insumi... si ink o kestie...lesa cea mai puternica se numeste LIBERTATE!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning