![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ce sweet e:love:
|
1 Attachment(s)
ce jante am gasit :D
|
parca am vazut pe ford ka ... ceva de genul
|
foarte misto... unei fete ii sta bine intr-o masina roz... o masina micutza gen Ibiza, fiar 500.
|
Sa mor eu de inteleg...
De ce neaparat masina pentru femeie trebuie sa fie roz?! Ce dracu?! E crescuta in puf de ta-su sa fie neaparat roz? Nu frate... discutam de masini de gagici - cele care prin design sunt masini (parca) concepute pentru femei... Nu culorile care sunt bune pentru ele. Sa va fie putin mai clar: in tara asta, rozul a devenit culoarea pitzipoancelor - in general. Iar cele care or sa conduca masini roz, vor fi din start catalogate ca proaste. ;) |
nu e chiar asa... acum depinde pretentiile fiecareia..una isi ia masina pt design, alta pt motor,cp etc alte poate aleg masina dupa culoare...sau o "coloreaza" dupa aia...:lol: dar nu poti sa tragi o linie si sa spui ca masinile roz sunt conduse de proaste;)
|
Bine bine ... eu sunt frustrat ca toata lumea considera ca masina de femeie este cea ROZ.
Parca e un standard... Daca e femeie, tot ce e prin jurul ei trebuie sa fie de culoare ROZ. |
nu ma... nu e o lege asta...si nu cred ca dupa culoare poti sa spui daca e masina de femei sau nu !!!
Doar ca.. o masina roz i se potriveste mai mult unei femei ...asta e parerea mea... acum sa nu intelegeti ca toate femeile ar conduce o masina roz... |
Quote:
Singura maşină roz din Sibiu, un automobil Daewoo Matiz, reuşeşte de aproape un an de zile să aducă buna dispoziţie în traficul aglomerat, alungând nervii şi înjurăturile şoferilor, seduşi de cea mai feminină maşină din oraş, cosmetizată de o şoferiţă blondă, vânzătoare de maşini Maşina roz a trezit uimirea celor de la Registrul Auto Român (RAR), care au considerat Matizul un produs din import. După ce inspectorii RAR şi-au dat seama că este o maşină cosmetizată, aceştia au avut o nouă problemă: nu există culoarea roz în nomenclatorul de culori. Aşa că au trecut în talonul Matizului roz, culoarea violet :lol::lol: Ultima parte e fabuloasă:lol: cu Rar-ul |
@Sasha - ne cunoastem de o carca de vreme si stii ca fac spume la culoarea roz a unei masini.
Daca e vorba de o culoare pentru masina de femeie, ar fi rosu! Mi se pare mult mai feminina decat roz... Roz e... big baby la volan. In fine - spumele mele, nu ma luati in seama! :D @Bogdan - yuck... Ca detinator de Matiz o spun ca e oribila... Si floricele (pe campii)... O-RI-BI-LA! :D |
cine-si pune roz pe masina clar sa iasa in evidenta,gen "uiiitee,sunt fata la volan,haha hihi".dar poate sunt si exceptii,si daca ei i-a placut asa mult rozu,roz sa fie,asa cum altora le place negrul,rosul s.a.m.d. eu una vad aproape zilnic o corsa roz metalizat,si la numar avand ROZ,si o conduce un baiat destul de..bine facut..si..il vad cam de doi ani cu masina aia mai zilnic la liceu...:rolleyes2
|
Quote:
iar gresesti... ce vrei sa spui ca barbatii care conduc masinile rosii sunt.... femei??:lol::lol: din nou repet.. nu cred ca o masina ar trebui clasificata dupa culoare... alba sau neagra(argintie) nu conteaza... si inca ceva..o femeie daca se numeste (sau daca isi spune) sofer...ar trebui sa fie in stare sa conduca orice masina... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Si acum o dam iar in topicul asta. :) |
am si eu ceva de spus in legatura cu masinile roz pt domnisoare: bleah!!!
mi-a cam dat in diabet de atata roz, nu am nimic cu culoarea, e o nuanta placuta ochiului, foarte frumoasa, pastelata, sigur ca da, dar efectiv am ajuns la saturatie cu ea... |
Si mie mi se face greata la culoarea asta. Recent mi-a scris unu` pe topicul meu(cu fordul)...sa-mi fac masina roz!!
...si i-am raspuns CALMA: "sper ca era o gluma......." (proasta, de altfel).... Barbatii astia, in pana de idei abereaza mult, dupa parerea mea! |
Stii chiar ai putea sa-ti faci masina roz, cu picatele si stelute, apoi scrii la numar, pink girl power, ca accesoriu obligatoriu un caine cat mai mic in mana stanga, dreapta e ocupata cu fardat-ul.
Glumesc, dar altele chiar ar putea. Sa mai distreze un pic soselele astea. |
Quote:
Quote:
Eu, ieri la spalatorie in fata mea un ford KA (cel mov inchis cu fluturasi, baieti il stiu din Craiova:lol: ) doar ca de data asta.. era un timp la volan :D |
Eu sunt de parere ca nu sunt masini pentru femei sau masini pentru barbati … masina se alege in functie de stilul de condus al soferului :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o masina foarte frumoasa si ideala pt o fata.....:-);)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pt fetele care intradevar conduc :workout::workout:...:love::love::love:
|
Fetele pot conduce o masina oarecare ...
Ca stiu sa conduca sau nu ... da' asta nu inseamna ca trebuie sa fie ROZ vreo componenta de-a ei... Pitzi style... |
daca si impreza asta e pitzi style gabi...hai sa fim seriosi...
stim, stim ca esti total impotriva pinkului(desi merrgi la cafenea Pink:oops:), dar nu poti sa spui ca masina asta nu arata bine...si iarasi nu poti sa spui ca nu-i sta bine asa;) |
Ok ... ii statea mai bine cu jantele albe/gri/negre.
Nu ii sta bine cu roz. :) Mie nu imi place si stii foarte bine ca mi se pare un rahat rozul pe masina. Lasa Cafe Pink ... ca numai pink nu e inside... e doar numele de el. :lol: THANK GOD! :) |
ii sta bine oricum...;)
oricum iti sta bine cu un tel pink la ureche :twisted::twisted::lol::oops: gata cu off :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Russian blondiemobiles :D
See the blondiemobiles snapshoted in the Russian and Ukrainian streets. These cars very expensive for most of russian girls, which drive cheap cars, but businessman’s mistresses prefer big pink cars ;) So Mustang hai în Rusia :D pentru Sasha.. r8 pink 8) Helen ideea în sine pentru acel subaru este una super, şi anume vopseua camuflaj + ceva pink ., rotile si ceva paint pe ea ;) adica ceva care se face nevăzută dar totuşi sare în ochi :-P, pentru Mustang nebenefic.. pentru altu benefic ..că îî place rozeul :D |
Quote:
si Gabi decat asa ceva :arrow: http://thepassionatepursuit.com/imag...dy-lexus-2.jpg (un simplu exemplu) mai bine sa fie de 763736235 pink :-P @bogdan - :shock::dribble: multumesc frumos pt R8 :love: |
Quote:
Si Lexus-ul... si restul "roz". :D My opinion... PS: I'm not gay. :lol: :) |
|
chit ca are monograma vuitton pe ea,nu cred ca ar dori-o nicio fata :lol:
|
e nuuu .. si asortata o GEANTA :)) la moda :))
|
3 Attachment(s)
Ford Focus Coupe-Cabriolet pt o fata e perfecta...:-)
|
cineva a pus aici poza cu un peugeot 307...si chiar explica ce si cumm...care-i motivul pentru care se sterg astfel de posturi?
|
a fost o confuzie şi a precizat cineva după postul tău, de aia s-a şters...
|
5 Attachment(s)
CL55 AMG :-)
|
dar de ce AMG ? simti nevoia sa dai atata putere pe mana unei domnisoare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning