Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Gabi 24-09-06 12:15

Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?

:cry2:

Nu stiu daca mai sunt combinat... :sad:

bluey 24-09-06 19:14

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 563239)
:cry2:

Nu stiu daca mai sunt combinat... :sad:

Lasa nenea ca-ti dau eu o bere...Iti trece si dupa aia o sa vezi ca iti e mult mai bine...Sau vroiai sa te insori?

Sasha_z 27-09-06 20:33

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 563235)
pai aici era vba de altcva..daca fata sau baiatul respectiv nu e ceea ce ti ai fii dorit tu sa fie...si atunci e normal sa i dai papucii si sa treci mai departe...nu? cauti cva care sa fie bun si potrivit pt tine..ca de fapt asta cautam toti la un moment dat...dupa ce trece faza cu distractia;)

hai sa`ti spun eu o kestie.....ceva scris de oameni "mari"......: "Femeilor nu cautati pe Printul Alb calarere pe (bmw)....pt k el nu exista multumiti`va cu cea ce gasiti mai buni de atat n`au cum sa fie barbatii"...asa k .....cu cautatu nu ajungi departe: da` asta nu inseamna sa te arunci in bratele primului si primei....gata casatoriti - copii...nu nu nu....dar nu exista perfectiunea...orice onm are si defecte si calitati asa k cea ce cautam noi nu o sa gasim NICIODATA ;) ;);)

ema_sierra 27-09-06 20:36

Now that was deep

pheerya 27-09-06 22:30

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 567512)
hai sa`ti spun eu o kestie.....ceva scris de oameni "mari"......: "Femeilor nu cautati pe Printul Alb calarere pe (bmw)....pt k el nu exista multumiti`va cu cea ce gasiti mai buni de atat n`au cum sa fie barbatii"...asa k .....cu cautatu nu ajungi departe: da` asta nu inseamna sa te arunci in bratele primului si primei....gata casatoriti - copii...nu nu nu....dar nu exista perfectiunea...orice onm are si defecte si calitati asa k cea ce cautam noi nu o sa gasim NICIODATA ;) ;);)

n a zis nimeni sa cauti printul pe cal alb...doar sa gasesti o persoana cu care sa fii cat de cat compatibil...ca asa poti sa gasesti unu care nu te intelege si sa stai cu el aiurea...si la 50 de ani iti dai seama ca ti ai pierdut viata aiurea pe langa un om cu care n ai nimic in comun...deci n ai inteles ce vroiam sa zic..dar nu i nika...las o balta;)

Gabi 27-09-06 22:49

Pazea, ca au navalit fetele la discutii :lol:

PS: inca-s combinat :D

Sasha_z 27-09-06 22:54

nu , da` mie nu`mi place omul kre nu stie sa "Se explice"....;) watever....

pheerya 28-09-06 23:14

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 567697)
Pazea, ca au navalit fetele la discutii :lol:

PS: inca-s combinat :D

felicitari...app si yo sunt cmbinata...azi am implinit 4 ani cu prietenul meu...si n am stat prea mult sa l astept, Sasha;)

Gabi 28-09-06 23:22

Multi inainte !!! :wink:

pheerya 28-09-06 23:23

sar'mana...:D si tie la fel...

bluey 29-09-06 07:50

Bazz bazz....!!!
Cu femeie maritata se cheama ca esti solo sau combinat?????

Sasha_z 29-09-06 21:15

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 569067)
felicitari...app si yo sunt cmbinata...azi am implinit 4 ani cu prietenul meu...si n am stat prea mult sa l astept, Sasha;)

sati linistita k si eo am prieten ...calm calm.....nu te grabi....poate na...ai nimerit o pers de treaba si v`ati inteles bine...dar nu toti au bafta asta.....;)

bluey 29-09-06 21:25

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 569836)
sati linistita k si eo am prieten ...calm calm.....nu te grabi....poate na...ai nimerit o pers de treaba si v`ati inteles bine...dar nu toti au bafta asta.....;)

Daaa nu va grabiti.
Mai incercati ca nu se stie niciodata.
noi suntem aici pentru teste :D

pheerya 30-09-06 00:22

stati linistiti ca nu ma marit maine...inka am optiunile deskise...nu sunt incuiata la minte...dar daca tot merge si inka ne iubim, de ce sa stric bunatate de relatie:D nu sunt nici o visatoare sa cred ca totul va merge perfect intotdeauna...dar nici o negativista...ce o fii o fii mai tarziu:-)

DolusD 30-09-06 13:37

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
sati linistita k si eo am prieten ...calm calm.....nu te grabi....poate na...ai nimerit o pers de treaba si v`ati inteles bine...dar nu toti au bafta asta.....
Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ????? Yo unu nu as sta cu o fata care are numa fumuri in cap si se crede o regina :! :))

pheerya 30-09-06 15:15

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 570452)
Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ????? Yo unu nu as sta cu o fata care are numa fumuri in cap si se crede o regina :! :))

pai dap...ca pana la urma o relatie inseamna toleranta reciproca...si sa fie cat de cat compatibili partenerii...:-) "fumurile" nu ajuta decat la o dezamagire sigura:rolleyes2

Sasha_z 30-09-06 15:56

aici nu e vb d e"fumuri"......da` in fine nu conteaza sunt niste lucruri pe kre nu toti le inteleg....whatever...;)

DolusD 30-09-06 19:06

Mai Sasha_z nu o lua in nume de rau dar nu stie nimeni ce se intampla intre voi si la urma urmei ma refeream la "BAFTA" nici de cum ca ar avea cineva fumuri "Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ?????" la asta ma refeream :P

pheerya 30-09-06 21:54

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 570676)
Mai Sasha_z nu o lua in nume de rau dar nu stie nimeni ce se intampla intre voi si la urma urmei ma refeream la "BAFTA" nici de cum ca ar avea cineva fumuri "Dar la urma urmei bafta tzzio mai faci si u cu mana ta , daca ai numa fumuri in cap cum sa stea o fata/baiat cu tine ?????" la asta ma refeream :P

intru totul de acord...e normal sa ti faci singur bafta, ca daca nu incerci si tu sa faci lucrurile sa mearga, degeaba astepti totul de la partener...ca ala, saracu' pana la urma se satura si pleaca:-)

DolusD 01-10-06 11:00

Quote:

intru totul de acord...e normal sa ti faci singur bafta, ca daca nu incerci si tu sa faci lucrurile sa mearga, degeaba astepti totul de la partener...ca ala, saracu' pana la urma se satura si pleaca
Nu are rost sa mai zic ceva :D :D :D

Sasha_z 01-10-06 22:20

offfff....in subiectul asta nu este vb de MINE , kiar deloc......eu una vb in general , sa nu intelegeti k eu cu prietenul meu nu m`am inteles pana acum bla bla bla....nu este vb de asta.....doar k am precizat k este mai bine sa nu te arunci in bratele primuia/primeia ;)

Barum 06-10-06 01:55

mai bin solo decat combinat.......cand esti solo esti cu toate:)):Dhehehhmai ales cu ochii mei uhh:zombie: :mrhappy:fetele se :dribble: dupa mine :))))

d3vilish_lips 06-10-06 09:39

....de curiozitate kati ani ai Barum? ;)....

Barum 06-10-06 10:43

d3vilish lips tata ...16 ani am :D da ciq nu mi se da atata ...sau minorii nu aveau voie sa posteze aci?:(

dmn 06-10-06 15:04

eu prefer solo desi am votat combinat!!!
cand sint solo imi doresc sa fii fost combinat... si invers...
cred ca cel mai bine e sa fii combinat in ochii ei si solo in ochii celorlalte..:)

d3vilish_lips 06-10-06 18:24

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 576787)
d3vilish lips tata ...16 ani am :D da ciq nu mi se da atata ...sau minorii nu aveau voie sa posteze aci?:(

...nu am auzit de asa regula ...banuiam k pe akolo te invartzi ...nu e problem ..;)

dubmaniacks 06-10-06 18:48

singur e bine ... (te poti distra seara de seara cu cine vrei ...) ...
iar cu gagica ... (te distrezi cu ea seara de seara ....... bla bla ) ... apoi dai papucii ca te`ai plictisit de aceeasi fatza ... :D

Gabi 06-10-06 18:56

Ce amuzant e cand vezi ca toata lumea se gandeste la sex, sex, sex si iarasi sex ! Si mai amuzant e cand vezi ce copti sunt unii la creier ! :lol:

dubmaniacks 06-10-06 19:00

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 577308)
Ce amuzant e cand vezi ca toata lumea se gandeste la sex, sex, sex si iarasi sex ! Si mai amuzant e cand vezi ce copti sunt unii la creier ! :lol:

yeah right ... very funny pumzy ... cine vorbea de sex?

Gabi 06-10-06 19:28

Acea remarca nu iti era adresata in special tie, dar daca te-ai simtit... :)

bluey 06-10-06 21:03

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 577338)
Acea remarca nu iti era adresata in special tie, dar daca te-ai simtit... :)

Eu ma simt...:oops:

Gabi 06-10-06 21:09

Si eu ma simt aiurea ! Am burta plina si... e si vremea asta asa mohorata :cry2:

DolusD 06-10-06 21:23

Quote:

Originally Posted by Gabi
Ce amuzant e cand vezi ca toata lumea se gandeste la sex, sex, sex si iarasi sex ! Si mai amuzant e cand vezi ce copti sunt unii la creier !
Mai gabi problema a mai mare e ca sexu` e o necesitate , face parte din viatza omului , pt ce crezi ca surplusu de hormoni face "ravagii" ??? d c vrem sex ???? cam multe intrebari ! SEXU E O NECESITATE PT ORGANISM asa cum e mancarea , apa .......etc..... ,daca te gandesti la sex nu inseamna ca esti obsedat sau nush ce maniac sexual ! nu mi-o lua in nume de rau , sorry daca te superi dar asta e adevarul dovedit ! respect !

Gabi 06-10-06 21:25

Frate, n-am nimic impotriva sexului, ca nu sunt calugar, dar ma enerveaza la culme cand vad ca unii nu vad altceva decat sex in fatza ochilor. Ca noaptea viseaza sex, la micul dejun "mananca" sex, la cina iar sex si tot timpul sex ! A fi combinat nu inseamna a ***e !!!

dmn 06-10-06 21:26

:):) si fetele au tot numai sex in cap, numai ca spre deosebire de noi, ele nu o arata...
hai sa fim seriosi....:)

bluey 06-10-06 21:33

Frate eu am sexu` intre picioare.Cum adica il au in cap???
Adica poti sa le-o dai acolo??? Sau cum???

DolusD 06-10-06 21:33

Nu e vb de "mancat" sex , dar depinde si de om , pai yo la varsta mea nu-mi arde frate sa stau cu o fata 6-7 luni ca sa o ard ca ma apuca dracii si la urma urmei daca nu f*t acu cand o sa mai f*t la 50 ani ??????

Quote:

si fetele au tot numai sex in cap, numai ca spre deosebire de noi, ele nu o arata...
hai sa fim seriosi....
Pai normal ca tot sex au in cap si mi se pare normal , pe mine ma streseaza aleacare le auzi cu texte de genu " yo sunt fata mare....." , pai sa ne spuna si noua in ce oras e ea fata mare ca sa facem o harta sa nu trecem pe acolo sau poate e fata mare in sensu de adanca , hai ma ca peste 16 ani ffffffff rar mai gasesti o virgina ! respect !

bluey 06-10-06 21:43

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 577489)
Nu e vb de "mancat" sex , dar depinde si de om , pai yo la varsta mea nu-mi arde frate sa stau cu o fata 6-7 luni ca sa o ard ca ma apuca dracii si la urma urmei daca nu f*t acu cand o sa mai f*t la 50 ani ??????

Pai normal ca tot sex au in cap si mi se pare normal , pe mine ma streseaza aleacare le auzi cu texte de genu " yo sunt fata mare....." , pai sa ne spuna si noua in ce oras e ea fata mare ca sa facem o harta sa nu trecem pe acolo sau poate e fata mare in sensu de adanca , hai ma ca peste 16 ani ffffffff rar mai gasesti o virgina ! respect !

Ai avea o mare surpriza daca ai sti.
Eu chiar le respect pe fetele care inca mai sunt.Bv lor.
Pacat ca si-o vor trage pentru prima data cu vreun nenorocit care nu va fi multumit ca trebuie sa le invete tot si isi va bate joc de ele dupa care le va da papucii.
Eu o singura virgina am avut si am incercat sa fac tot posibilul sa nu ii para rau ca eu am fost primul.
Si ea a facut tot posibilul sa imi para rau ca am facut asta si m-am mai si indragostit de ea.

DolusD 06-10-06 21:51

Mai sunt si virgine , pai cu actuala cu care stau de 1 an si 2 luni are 22 ani si o fost virgina ( nu imi venea nici mie sa cred) si itzi dai seama ca am avut de dus munca cu ea ca a trebui sa o invatz de la 0 tot , FERITZIVA DE VIRGINE ca o sa va doar capu din ora in ora pana o dezvirginatzi si din minut in minut pana o invatzatzi ! respect !

bluey 06-10-06 21:57

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 577511)
Mai sunt si virgine , pai cu actuala cu care stau de 1 an si 2 luni are 22 ani si o fost virgina ( nu imi venea nici mie sa cred) si itzi dai seama ca am avut de dus munca cu ea ca a trebui sa o invatz de la 0 tot , FERITZIVA DE VIRGINE ca o sa va doar capu din ora in ora pana o dezvirginatzi si din minut in minut pana o invatzatzi ! respect !

Sa vezi ce o sa te doara cand isi va da seama ca nu esti singurul pe planeta si va arata si la altii ce ai invatat-o tu.
O sa ai la beri de luat pentru munca depusa....

All times are GMT +2. The time now is 16:51.

- Copyright 2026 4Tuning