![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Jack e copil mic, Stroh-ul e şeful beţiilor la Craiova ! :peace:
Data viitoare îi dăm şi d-rei GSi, să aibă ardere mai bună :lol: |
Arderea e buna.....cu suspensia sta ea mai prost
|
Am uitat sa mentionez partenerii de la acest eveniment....... FRESCA STUDIO productie publicitara si ROMETEC distribuitor produse tamplarie pvc. Ambele firme se regasesc scrise pe masina......deocamdata a ramas numai site-ul de la fresca...imi place cum arata :)
|
Quote:
Vezi sa dai Stroh ,ca tot il lauda Gabi:)) |
Pai baga mare......ca deocamdata nu am primit nimic. Ai prins-o de-a latu` sau nu? Ca asa drepta am destule poze :)
|
7 Attachment(s)
..........
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Desktop, nu? :)
|
arata foarte bine masina ta,e prima data cand trec pe aici,sa o stapanesti sanatos!
|
Mersi....din pacate in poze si uda arata f bine....in realitate nu mai e ca in prima zi dupa reconditionare.....dar o sa fac posibilul sa o readuc la starea care trebuie.
Ieri au fost comandate capetele de bara, pivotii si rulmentii fata....acum sa vedem cand am timp si chef sa le schimb. Slatina inca sta sub semnul intrebarii :) |
sal. am dat jos suspensiile de coasta si le dau cu tot cu jambe.adika toate 4 amortiz cu tot cu jambe si rulmenti.
|
Băi nenea, mi se pare mie sau îţi trage maşina ceva mai bine ? :-P
|
Vlad sa imi spui pe pm pretul amortizoarelor sa vedem de unde mai scot niste bani, iar despre jambe...deja mi-au sosit piesele printre care si rulmentii :)).
Gabitza.....bine zis TI SE PARE ...masina trage ceva mai prost din cauza pompei de benzina. Asta se intampla la cursele din ziua de azi.....masina de locul doi o pui sa se dea din prima cu masina castigatoare ca sa scape unu` altu`. Avand in vedre faptul ca m-am prezentat cu ea cum merg zilnic cu ea pe strada...chiar sunt multumit cum trage, cum spuneam am luat bataie de la un golf1 1,8 16v facut "cu cap", am batut honda crx...aia de 130 de cai (era curiozitatea de-a mea cu nu ma dadusem niciodata cu o ascutitoare), am batut mazda mx3 cu unichip si am luat bataie de la corrado vr6 2,9 la o masina si putin diferenta. Eu zic ca e bine nu? :) |
cu totul le dau cu 400 ron.
|
merg pe vectra A 2000 SFI FWD? (arcuri+amortizoare)
|
nu cred ca merg.
|
Vlad sa imi lasi si mie numarul tau....e posibil sa vin sambata in bv ca am auzit eu de o ghidushie pe la Magnolia sau ceva de genu` :)
|
0744504539
din pacate e posibil sa lipsesc sambata dar ne auzim. daca cumva nu sunt si mergi bafta si rupe-le fashu!!! daca vrei sa vezi si amortizoarele si eu lipsesc le pot lasa la cineva |
Partea cu fashu ramane de vazut. Sper sa nu fie ud pe jos si sa fie traseul bun.....sa nu fie nevoie de frana de mana ca nu prea am :). O sa te sun eu....sper sa nu fii plecat.
|
Care aveti conducte de radiator de raciere ulei? In fara de tine vlad...ca stiu ca ai :)
|
io ti le donez.;)...sa speram k mai sunt...;)
|
Quote:
|
Dupa ceva timp in care a suferit..... masina a revenit cat de cat pe linia de plutire. S-au schimbat rulmentii fata, pivotii si capetele de bara. Mai am sa fac directia, sa rezolv cu conductele de la radiatorul de ulei....sa ii pun inapoi ulei 10w60 si e ca in prima tinerete. Desigur ca rulmentul dreapta fiind muci mi-a f***t si butucul de la roata....asa ca a trebuit sa il schimb si pe ala.
|
"ca in prima tinerete" :lol: ... ce ne mai chinuim noi sa ne resuscitam babele si tu zici de prima tinerete
|
Pai e normal daca directia la o masina e aiurea sa se piarda ceva putere....o roata trage bine....alta mai cas :). baba e resuscitata demult.
|
frumoasa masinuta , si fuge bine pentru un 8 V :D. Boby dc nu vrei o sa faci C20NE(T) ? :D
|
Desi iubesc sunetul de bov.... momentan o ard pe aspirat. Tre sa pun la loc anumite piese ca sa o turbez...mai exact chiulasa ca a mea e ceva mai usoara :). Stiu ca m-am incapatanat cu motorul...si puteam sa am let sau macar motorul stock turbat...dar am si eu nebuniile mele. Daca scap de anumite probleme.... fi sigur ca o sa continui ce am inceput si o sa demonstrez ce se poate scoate dintr-un ne aspirat si cu injectie.
|
Vad ca pe aici s-a pus prafu`..... si e normal.... la masina nu s-a mai facut mai nimic.... ma sui in ea....dau la cheie si ma deplasez din punctul a in punctul b. Din cand in cand mai primeste neobisnuitul cox, dar cu retineri.... am ulei prost in ea si cine stie ce ii fac....la cat de prost imi merge..... ma astept sa cedeze ceva....dar se pare ca e singura care nu ma dezamageste. Singura diferenta e ca acum ii dau linistit ca am facut cat de cat directia pe marginea trotuarului.... inainte cand o acceleram eram pe toata strada....chiar era sa acrosez un taximetrist si vreo cateva masini parcate pe marginea drumului. Am luat si o toba de motocicleta....acum ma gandesc daca o incerc sau nu.... mi-e sa nu o restrictioneze si mai mult decat ce am eu pe masina.Poate da Domnul si imi fac timp sa ii pun si un regulator de presiune reglabil...luat cu imprumut.
|
1 Attachment(s)
sper ca e o surpriza placuta :rolleyes2
urmeaza celalalt monstruletz :twisted: |
Frumos desen :) Salut bobitza..am trecut si eu pe la tine....e praf pt ca nu e vremea care ii place ei...stai sa dea soarele si sa se anunte o etapa de vtm...sa o vezi atunci ce prinde grai :)) Anul ce vine sper sa fiu si eu la cat mai multe si sa mai aduc si cativa baieti de la vl!
|
@skyZZo- cat de tare e desenul! :|
|
Felicitari pt desen, peisajul e de pe Bucovat? :)
|
nu mai faceti off topic din cauza mazgalilor mele ;)
postati aici daca vreti sa criticati sau sa sugerati ceva ;) --->>>>> https://forum.4tuning.ro/163-freehand...zo/page-3.html numai bine! |
Mie nu imi place...e urat fleasca desenu`.... plus ca a uitat de parasolar ;). Mersi mult...raman dator... si astept cu nerabdare si bestiuta galbena.
Ps: nu te subestima..... cine le are le are |
Quote:
mai stiu eu pe cineva incapatanat la un motor aspirat :P si eu asta mi-am propus: sa arat ca se poate scoate ceva putere dintr-un small-block aspirat. Tinta mea deocamdata ii 150 de cai la volanta :D |
|
Salut vladut... la multi ani si cat mai multe podiumuri! Mersi de filmulet.
|
La multi ani! merci sa fie sie la tine la fel!;)
|
Desi fac greseala sa imi mai scape piciorul drept pe pedala.... in curand o sa remediez conducta la radiatorul de ulei si ne intoarcem la ulei bun ;).
Momentan masina are rotile de vara pe spate....si pe fata avem cuie.... ce plm.... insa astept zapada ca incep sa se toceasca :) |
Astazi baba a trecut din nou ITP-ul fara probleme...insa se pare ca am un mic joc in rulmentii fata.... plm..sunt schimbati acum 4 luni.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning