![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
yo nu am ajuns ....si eram curios ....de aia
|
Vineri 11.04.2008 va avea loc in parcarea hotelului Central incepand cu orele 20:00 o noua intalnirea pasionatilor de tuning din |Piatra |Neamt. Asteptam pe toata lumea!!!!
|
|E cea mai buna locatie cred...pareri?asta pana apar solutii alternative ...si sper sa se intample cat mai repede!!
|
Quote:
|
:))
vezi ...mai bine raspunde oamenilor la mesajele private...ca vor sa vopseasca masini si sa faca tuning:) |
Eu cred ca e cea mai buna solutie pt ca acolo e parcare privata si nu au ce sa ne faca ,,baetii cu cascheta,,:twisted:
|
Quote:
poate ne da si roca un suc daca are asa multi clienti la parcare...8) |
ti-ai gasit... de park e parkarea lui :D
|
Hai ca poate asa mai diversificam si noi meniul..caldura da semne ca vine,oamenii incept sa se adune..ce zici Aline..vinerea asta se intampla ceva deosebit decat alte dati?
|
Deci observ ca propunerea mea de a schimba locatia...adica ideea mea a fost bine venita si ma luat si pe mine lumea in seama...:)
|
Pai sper sa vina toata lumea si sa fie altceva decat pana acum ...un pic de show mai la cenmtru ....o muzica buna dintr-un portbagaj ...atmosfera frumoasa ...poate ceva oaspeti de prin alte orase ...vedem ce iese
|
Quote:
|
Din ce in ce mai dubios la intalnirile astea ale noastre...... la inceput au disparut femeile ..... dupa aia au disparut NSListi .....acum din ce in ce mai putini din cei vechi..... hai sa il invitam pe Gutza sau ceva ca tare mai devine plictisitor ..... nik ne adunam ne facem grupuletze si cam atat ..... va speriat militzia? nu mai aveti femei de pus pe capote? nu mai aveti muzica in masina ? nu ma mai dau voie nevestele sa plecati de acasa ? ce se intampla ?:) Felicitari NSListilor am vazut acolo ca se aduna ceva copile....niste incercari esuate de tuning dar in care oameni pun suflet si munca .... bravo lor ....rusine noua ...... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
daca e de mers, hai la braila https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/72854-week-end-race-george-dunareanu.html.
cine se baga? |
Ai curajul sa vorbesti ???
Ai de zis ceva despre un militian nesimtit ? Te enerveaza militieni care vor mita ? Ti se intampla sa fii oprit de un militian analfabet pe strada ? Ai curajul sa zici ceva ? ACUM E MOMENTUL !!!! _________________________________ FORUM www.politiadinromania.ro _________________________________ DA ANUNTUL ACESTA MAI DEPARTE TREBUIE TAIAT TUPEU INTR-UN FEL LA MILITIENII ANALFABETI Stiu ca suna a reclama ....SCUZE ...dar este cu un scop comun si nobil :)) |
Am inteles ca in parcare la Central e caravana Milka astazi?Unde se face pana la urma intalnirea?Stie cineva daca demonteaza astia tot ce e acolo pana diseara?
|
VA astept diseara in parcare ...o sa fie ceva frumos
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
|
frumoase masini ;)
|
Numa atatea? Vreau si io pe un cd toate pozele;)
|
Quote:
|
Nu le-am pus pe toate ca mai sunt si aiurea..oricum..daca da caldura si vor mai da baietii pe la intalniri..avem loc si de un album foto.
|
deci a ramas "batut in cuie" maine seara la ora 18.00, la stadion?
|
Quote:
|
Intalnirea din seara asta se va tine in parcarea hotelului Central
P.S. nu e vorba de intalnirea celor din No Speed Limit[/FONT] |
Quote:
|
Intalnirea oficiala va fi la ora 20 in parcare la Hotel Central ear de acolo vom merge toti la stadion , va asteptam in numar cat mai mare, va fi un eveniment frumos.
|
voi pe la ce ora va faceti prezenta la stadion ???/
|
E loc si pt a mea?:)
|
Nu stiu sigur cred ca prin jurul orei 20:30...sa vedem ce o sa zica si ceilalti....
|
Gata inchei acest subiect...toata lumea sa vina la stadion incepand cu ora 18
|
Quote:
|
Una peste alta, intalnirea a fost foarte reusita. Felicitari organizatorilor!:bunch:
Nu se poate astfel in fiecare vineri? Intreb si eu......;) |
cu oleaca de efort din partea tuturor sar putea face ceva...banuiesc
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning