Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 27-08-12 19:41

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by daryiyus (Post 5153466)
Foarte frumos, ti-am zis ca drumul ii destul de rau:(

mda....de frumusete nu se discuta dar calitatea drumului...si mai ales ca eu am venit dinspre Brasov spre Trans...
dupa ce treci de Balea lac...spre Sibiu relativ ii ok..
dar acei 70km pana la Lac + drumul de la Brasov pana la Curtea de Arges unde urca pe Trans(150 km)ii absolut fara cuvinte,cat ii de nasol
mai ales Bran-Rucar sau spre Domnesti....pffai am zis ca nu ajung niciodata:oops::???:

asta e....bine ca am ajuns cu bine,a fost ok dar sincer inca odata nu m-as mai baga cu asemenea jante si suspensii sport

baga3ont 27-08-12 20:59

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5153517)
mda....de frumusete nu se discuta dar calitatea drumului...si mai ales ca eu am venit dinspre Brasov spre Trans...
dupa ce treci de Balea lac...spre Sibiu relativ ii ok..
dar acei 70km pana la Lac + drumul de la Brasov pana la Curtea de Arges unde urca pe Trans(150 km)ii absolut fara cuvinte,cat ii de nasol
mai ales Bran-Rucar sau spre Domnesti....pffai am zis ca nu ajung niciodata:oops::???:

asta e....bine ca am ajuns cu bine,a fost ok dar sincer inca odata nu m-as mai baga cu asemenea jante si suspensii sport

Trebuia sa mergi spre fagaras ca era drum foarte fain :)

soosy 27-08-12 21:03

Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 5153625)
Trebuia sa mergi spre fagaras ca era drum foarte fain :)

da...stiu drumul acolo
insa eu am vrut sa strabat Transfagarasanul...si era varianta Sibiu spre Curtea de Arges sau invers...
iar eu am venit de la Brasov,evident trebuia sa urmez drumul Campulung....

cunosc drumul Brasov,Codlea,Fagaras,Sibiu...chiar ii foarte bun

Roly94 27-08-12 23:44

Prin zona aia am urcat si eu acum vreo 2 luni pe o autostrada,centura sau ce era :D

soosy 28-08-12 08:56

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5153901)
Prin zona aia am urcat si eu acum vreo 2 luni pe o autostrada,centura sau ce era :D

orice caz este un drum fara cuvinte privind calitatea....chiar ma uitam la loganuri si alte masini stock si inalte,abia mergeau si ele..
gropi nu sunt,dar ii plin de petice cu diferente de nivel foarte mari,si nenumarate hopuri(asfaltul mai jos...mai sus si tot asa)
inca odata nu as merge pentru nimic in lume

oricum era clar ca nu avem drumuri pentru suspensii sport si etc,dar portinuea aia ii dezastru(si nu numai...)chiar si la urcarea spre Lacul Rosu,Cheiile Bicaz este drum nasol,dar usor,atent mai poti trece cumva dar aici chiar nu ai ce sa faci
in fine....prea multe sa cugetam asupra acestui fapt nu putem ca nu are rost si nu avem oricum nici un rezultat

Roly94 28-08-12 09:55

Cand ai fost la cheile bicazului? am fost si eu joi,pacat ca nu ne-am intalnit :(

soosy 28-08-12 10:20

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5154129)
Cand ai fost la cheile bicazului? am fost si eu joi,pacat ca nu ne-am intalnit :(

joi am fost...pe la 4 am plecat de acolo(am ajuns pe la 12-1)
masina am avut-o parcata in prima fata la Lacul Rosu...mai apoi putin mai jos pe la tarabe si pana pe la baraj...

yg.alex 29-08-12 12:27

foarte frumoasa masina...sa ai grija de ea!

B-99-SAA 29-08-12 13:36

Stie toata lumea ca nu avem drumuri pentru suspensie sport, dar daca ne apucam sa comentam, ne lasam de meserie. Aia e, induri si gata, mergi cu grija ca doar e masina ta, si-ai terminat! :) Mai faci ceva la masina?

soosy 29-08-12 16:44

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5155671)
Stie toata lumea ca nu avem drumuri pentru suspensie sport, dar daca ne apucam sa comentam, ne lasam de meserie. Aia e, induri si gata, mergi cu grija ca doar e masina ta, si-ai terminat! :) Mai faci ceva la masina?

de indurat induri....dar stii cum ii,merge local(prin oras..)dar cand trebuie sa avansezi si sa ajungi undeva nu prea mai merge...+ ca cu oricare mare atentie nu poti merge ca ii P R A F
chiar fara cuvinte,si cat de simplu ar fi sa faca proiecte de la Uniune sa vina banul sa se rezolve problema,dar decat sa vina banul si sa intre in buzunarul altuia mai apoi poporul sa plateasca datoria atunci mai bine nu...ii bine asa:))

planuri pentru termen scurt(1-2 sapt) curand ajunge cablu vag com mai nou,aveam 409
telefon siemens pentru kar kit
"reinprospatat" nob schimbator,piele noua
poate unele elemente carbon(foliat)interior
kit curatare filtru(K&N)
si sa rezolv DVD-ul in final

termen lung....paint foarte important
si mai apoi vedem

HandsUp 30-08-12 09:25

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5155886)
telefon siemens pentru kar kit
"reinprospatat" nob schimbator,piele noua

Ceva autentic cand te chinuie englezismele :).Sa nu mai zic praf si limba romana, dar ma rog.

soosy 30-08-12 13:54

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5156564)
Ceva autentic cand te chinuie englezismele :).Sa nu mai zic praf si limba romana, dar ma rog.

si vrei sa te felicit?sau?!

daca nu ai auzit de KNOB imi pare rau...legat de corectitudine,cateodata din graba mai greseste omu
dar na....daca am sta toti sa ne corectam unii pe altii...
in fine

HandsUp 30-08-12 13:59

"Boss" , se zice "shift knob".Invata prima oara romana blana (ai FOARTE MARE nevoie) si dupa da'i cu mixu' de engleza,franceza,spaniola papi chulo.

PS: ideal ar fi sa nu stam sa ne corectam, sa incercam macar sa vorbim corect, ca totusi, un post spune foarte multe despre tine si fie vorba intre noi, nu spune 'de bine'

soosy 30-08-12 14:07

Quote:

Originally Posted by HandsUp (Post 5156818)
"Boss" , se zice "shift knob".Invata prima oara romana blana (ai FOARTE MARE nevoie) si dupa da'i cu mixu' de engleza,franceza,spaniola papi chulo.

PS: ideal ar fi sa nu stam sa ne corectam, sa incercam macar sa vorbim corect, ca totusi, un post spune foarte multe despre tine si fie vorba intre noi, nu spune 'de bine'

bine ma....ma bucur si mersi ca m-ai atentionat chiar aveam nevoie:))
off off romanule
dar ma gandesc ca asta ii rolul tau pe forum,din cei 30 de posturi pe car le ai,majoritatea sau toate sunt de genul,sa te afli in treaba
ca in rest nu ai vreo legatura cu acest forum...daca ai ceva de prezentat fa-o si cauta in alta parte
daca cauti ceva ...latra in alta parte
daca este ceva legat de masina,descarcate daca nu,mersi pentru prezenta dar nu am nevoie

hai pa

HandsUp 30-08-12 14:09

Din cele 30 'boss' . Nu am nimic de prezentat, eu is fan ca restu' idiotilor "plafoniere w8,pedale tt, etc" , nu cred ca te'as impresiona :flower:

QUOTE=soosy;5156813]si vrei sa te felicit?sau?!

daca nu ai auzit de NOB imi pare rau...legat de corectitudine,cateodata din graba mai greseste omu
dar na....daca am sta toti sa ne corectam unii pe altii...
in fine[/QUOTE]

Last edited by soosy; 30-08-12 at 12:02.

A 3'a oara o iesit , mama lui de nob, sau Knob ?

.Alex 30-08-12 14:23

haters , haters everywhere :lol:
popcorn?

cred ca este necesar ca un moderator sa faca putin curat pe aici, in acest topic s-a vorbit foarte mult aiurea.

soosy 30-08-12 14:25

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5156846)
haters , haters everywhere :lol:
popcorn?

cred ca este necesar ca un moderator sa faca putin curat pe aici, in acest topic s-a vorbit foarte mult aiurea.

lasa...nu ii nici o problema...oricum disuctia se incheie ca nu am de gand sa mai raspund nici lui si nici altora care devieaza de la subiect

legat de masina sunt dispus la orice tema..nici o problema
continuam;) la obiect

baga3ont 31-08-12 12:57

Ba dar numai inteligenti pe situl asta luav-as neamul la suturi in dinti

soosy 31-08-12 13:01

Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 5157957)
Ba dar numai inteligenti pe situl asta luav-as neamul la suturi in dinti

8)
batman...batman..nu ai ce sa faci,doar ignor si atat ca altfel daca te cobori la nivel va fi greu sa invingi ca ii experimentat:shock:
no comment si gata

GopPo 31-08-12 13:28

Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 5157957)
....luav-as neamul la suturi in dinti

:lol::lol::lol::lol::lol:
cea mai originala injuratura pe saptamana asta

geo_gee2005_xxx 31-08-12 14:05

Quote:

Originally Posted by GopPo (Post 5157992)
:lol::lol::lol::lol::lol:
cea mai originala injuratura pe saptamana asta

Si eu votez la fel! N-am mai auzit-o pana acum!

Roly94 31-08-12 14:07

Sa schimbam subiectul,plafon negru mat cum ar da ?:D

geo_gee2005_xxx 31-08-12 14:08

Si ce farmec gasesti tu la un plafon negru mat pe o masina negru lucios, asta te intreb asa ca tot ai schimbat subiectul?

Roly94 31-08-12 14:10

Pai,decat sa ne certam :))
Nici nu stiu,dar capota+portbagaj+plafon negru mat,restu lucios...nu ar arata bine ? :( .Am vazut acum ceva vreme in sibiu un chrysler cu aceeasi combinatie care am spuso mai sus,si arata okay.

soosy 31-08-12 14:24

4 Attachment(s)
pana una alta,a ajuns cablu vag com,serie mai noua(905)....o sa intalez win xp si ma apuc sa vad daca ma descurc cu activari si etc..(am autodata,ii varianta full,activata etc..)
telefonul Siemens M35 pentru car kit(trebuie legat la player..)insa astept sa pun dvd-ul

si inca ceva(imediat merg la posta sa scot)cea ce nici eu nu stiu daca va fi ok,va da bine sau nu dar o sa incerc.....pana diseara va fi gata:D

aaaa si,stickerul pentru filtru de aer
cam atat

vor mai urma 2-3 chestii curand(player dvd,kit curatare filtru,carbon (cred) prin interior,in final knobul refacut-schimbat si saculetul)ataaaaat

andutzu_com 31-08-12 14:34

Iti plac tie pedalele alea? :rolleyes2

soosy 31-08-12 15:52

Quote:

Originally Posted by andutzu_com (Post 5158071)
Iti plac tie pedalele alea? :rolleyes2

da...si pana la urma nu sunt din piata,sunt Fk...clar ca nu stie ce marca dar totusi
+ se asorteaza cu ceasuriile,oarecum volanul si etc...

poate pe viitor o sa pun R32 dar deocamdata nu as da nici un caz 50 eu pe niste pedale

RIcKO 31-08-12 20:17

Ai zis FK, ai zis piata .....

B-99-SAA 31-08-12 20:27

Mai acum ceva timp te certai cu mine ca ai bagat peste 1000 euro in masina (asta la timpul ala), si acum afirmi ca nu dai 50 euro pe un anumit accesoriu.... La exterior ai facut cate ceva la masina, dar la interior sincer ai dat-o in bara! Pedalele, car kitu ala siemens, boxele hidoase, presurile de vitan, si cred ca vei continua. Gusturile nu se dicuta, dar cand iti zic multi ca nu e bine si arata urat ce faci, te incapatanezi si continui. In plus, ziceai ca scrii mult ca sa ceri sfaturi ca sa nu faci greseli in alegeri, sa te sfatuiesti cu altii, dar oricum tot aiurea faci, deci degeaba. Poate te redresezi, totusi....!

soosy 31-08-12 22:52

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5158054)
Pai,decat sa ne certam :))
Nici nu stiu,dar capota+portbagaj+plafon negru mat,restu lucios...nu ar arata bine ? :( .Am vazut acum ceva vreme in sibiu un chrysler cu aceeasi combinatie care am spuso mai sus,si arata okay.

candva la inceput cand m-am apucat de ea am avut o tentativa de negru mat si etc...(aveam capota in sprit chit negru...)nu prea dadea bine
asa ca este cam exclus
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 5158413)
Mai acum ceva timp te certai cu mine ca ai bagat peste 1000 euro in masina (asta la timpul ala), si acum afirmi ca nu dai 50 euro pe un anumit accesoriu.... La exterior ai facut cate ceva la masina, dar la interior sincer ai dat-o in bara! Pedalele, car kitu ala siemens, boxele hidoase, presurile de vitan, si cred ca vei continua. Gusturile nu se dicuta, dar cand iti zic multi ca nu e bine si arata urat ce faci, te incapatanezi si continui. In plus, ziceai ca scrii mult ca sa ceri sfaturi ca sa nu faci greseli in alegeri, sa te sfatuiesti cu altii, dar oricum tot aiurea faci, deci degeaba. Poate te redresezi, totusi....!

evident gusturiile nu se discuta...clar tocmai de asta poate la unele capitole veti fi deacord cu bine la altele nu
ex si cu stickerele,un banal ex
la interior ce zici tu,acel banal kit siemens este ORIGINAL(masina avea din dotare,lipsind telefonul)boxele hidoase sunt mtx + plasa la grile ca arata urat distanta intre dif si fata de usa
presuriile sunt PETEX
iar la exterior cat de cat? jante de 500 eu....suspensii reglabile,stopuri pe led,pleoapa luneta,lupe bixenon,bad boy si etc etc...mai mult ce puteam face?(bari ozn,fel si fel de cromuri?)

sfaturiile sunt binevenite,nici o problema...discutam;)

.Alex 01-09-12 09:37

Discutam, la ce iti foloseste kitul ala din 1900?
Cumparai un sistem ( in caz ca ai smartphone) care se leaga la ecranul din bord.
Telefonul se conecteaza singur,prin bluetooth ,cand intri in masina si ai muzica si convorbiri prin boxele masinii. Totul fara fire la vedere ,"etc"
Presuri din material textil gasesti la vw.

Do it right or do it twice :)

soosy 01-09-12 09:43

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5158791)
Discutam, la ce iti foloseste kitul ala din 1900?
Cumparai un sistem ( in caz ca ai smartphone) care se leaga la ecranul din bord.
Telefonul se conecteaza singur,prin bluetooth ,cand intri in masina si ai muzica si convorbiri prin boxele masinii. Totul fara fire la vedere ,"etc"
Presuri din material textil gasesti la vw.

Do it right or do it twice :)

am avut suportul si cabluriile...lipsea telefonul...am zis ca ori o dau jos ori pun un tel acolo...pana la urma cat dureaza sa scot tot din ea?!...repede merge,dar cand o sa pun dvd-ul o sa incerc sa fac legatura...vedem ce o fi
presuri textil am avut(adevarul este ca nu le schimbam dar cum am ramas fara cel din partea soferului)am trecut la gume,si nu regret pentru ca chiar ii foarte practic desii arata mai frumos cu cele de textil...poate pe viitor o sa iau si de textil si cele de guma le folosesc doar iarna sau pe vremuri ploiase

calin.massive 01-09-12 10:38

N-am mai intrat demult , am avut ce citi ... pacat ca 80% offtopic, de ce nu recunoaste-ti ca per total masina chiar arata bine ! minus cateva chichite acolo in functie de gusturi.
Asa ca intre proprietari de bora , eu in locul tau luam fara discutie prelungirea de 4motion ( daca nu o aveam din fabrica mai mult ca sigur o cumparam ), lipul de cupra merge doar pe bara de R sau Votex. Poate pe viitor reusesti sa te scapi de ea :). Ah si o idee mai jos ar mai merge ;) doar mergem toti pe aceleasi drumuri deci se poate. Bafta men !

soosy 01-09-12 11:01

Quote:

Originally Posted by calin.massive (Post 5158851)
N-am mai intrat demult , am avut ce citi ... pacat ca 80% offtopic, de ce nu recunoaste-ti ca per total masina chiar arata bine ! minus cateva chichite acolo in functie de gusturi.
Asa ca intre proprietari de bora , eu in locul tau luam fara discutie prelungirea de 4motion ( daca nu o aveam din fabrica mai mult ca sigur o cumparam ), lipul de cupra merge doar pe bara de R sau Votex. Poate pe viitor reusesti sa te scapi de ea :). Ah si o idee mai jos ar mai merge ;) doar mergem toti pe aceleasi drumuri deci se poate. Bafta men !

mersi:D.....in sfarsit un om de al meu:P....ca de la bora la bora:D
is constient ca unele chestii se puteau mai bine,sau poate ca chiar nu era necesar si etc dar asta e....pana la urma poate ma reprezinta si asta is eu,asta imi place desi cu siguranta totdeauna este loc de mai bine si eu as vrea sa fie si mai si dar deocamdata cam asta e si atat;)
chiar sunt multumit,in mai putin de 1an cea ce a iesit mai ales pe vremea asta + ca folosesc masina si ma bucur de ea nu ii doar de forma
legat de prelungiri,cel mai mult mi-am dorit cea de riger sau gli dar na...poate alta data....insa unii tre sa inteleaga ca sunt unele elemente care nu le consider necesare sau am alte viziuni + nu sunt dispus sa dau banii pe orice si oricat

in final....sunt 100% convins ca daca nu era masina lui "soosy" pana acum unii erau in extaz,in delir cu woow si etc,pentru ca vad si urmaresc ca unii sterg inscriptiile de pe portbagaj si imediat apar 3-4 persoane si zic ca ce bine da si etc etc..sau isi pun becuri galbene sau leduri albe,rezultatul fiind acelas ca foarte buna treaba,arata excelent si etc....dar masina asta poate sa aiba orice si oricat cat timp este masina mea,nu va fi niciodata apreciata si chiar ma ganesc serios sa inchid topicul...oricum fac masina pentru mine:!: si nu ma incalzeste cu nimic sa arat lumii ca ce fac...este doar pentru hobby si pentru a mai comunica cu unii colegi dar se pare ca nu am colegi sau nu i-am gasit

vinyl 01-09-12 11:26

Quote:

in final....sunt 100% convins ca daca nu era masina lui "soosy" pana acum unii erau in extaz,in delir cu woow si etc,pentru ca vad si urmaresc ca unii sterg inscriptiile de pe portbagaj si imediat apar 3-4 persoane si zic ca ce bine da si etc etc..sau isi pun becuri galbene sau leduri albe,rezultatul fiind acelas ca foarte buna treaba,arata excelent si etc....dar masina asta poate sa aiba orice si oricat cat timp este masina mea,nu va fi niciodata apreciata si chiar ma ganesc serios sa inchid topicul...oricum fac masina pentru mine:!: si nu ma incalzeste cu nimic sa arat lumii ca ce fac...este doar pentru hobby si pentru a mai comunica cu unii colegi dar se pare ca nu am colegi sau nu i-am gasit
Exact. Asta-i mentalitatea....
Eu de exemplu...nu ca n-as fi avut imaginatie, dar mi-a placut ideea Passat-ului din link-ul asta: http://tuninghost.ro/vw-passat-b5-5-low-boser-14732
Negru mat, triple rosii, si elemente cromate. Tine de gusturi.
Am adopotat aceeasi idee pe masina mea, cu toate ca in afara de marginile geamurilor, care au ornamente cromate din fabrica; eu am adaugat doar oglinzile, si am fost criticat. Au sarit toti ca am facut tiganeala. Masina din link-ul de mai sus, are si bandourile si grila cromata, in plus fata de a mea. Dar daca e sa fi intrat cineva din intamplare pe acel site si sa fi aruncat o privire asupra masinii, cu siguranta i-ar fi placut. De ce? Pentru ca e din "alta tara". Aia-s sefii nostri...! Noi ne modificam masinile dupa gusturile lor...
Nu pot sa-mi dau cu parerea la altii pe topic, intr-un sens constructiv, desigur, ca sar altii cu vorbe gen " da tu vorbesti? cu masina negru mat si oglinzi cromate...?!" Tarani...

Roly94 01-09-12 11:29

Amin,vinyl!

soosy 01-09-12 11:37

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5158914)
Eu de exemplu...nu ca n-as fi avut imaginatie, dar mi-a placut ideea Passat-ului din link-ul asta: http://tuninghost.ro/vw-passat-b5-5-low-boser-14732
Am adopotat aceeasi idee pe masina mea, cu toate ca in afara de marginile geamurilor, care au ornamente cromate din fabrica; eu am adaugat doar oglinzile, si am fost criticat. Au sarit toti ca am facut tiganeala. Masina din link-ul de mai sus, are si bandourile si grila cromata, in plus fata de a mea. Dar daca e sa fi intrat cineva din intamplare pe acel site si sa fi aruncat o privire asupra masinii, cu siguranta i-ar fi placut. De ce? Pentru ca e din "alta tara". Aia-s sefii nostri...! Noi ne modificam masinile dupa gusturile lor...
Nu pot sa-mi dau cu parerea la altii pe topic, intr-un sens constructiv, desigur, ca sar altii cu vorbe gen " da tu vorbesti? cu masina negru mat si oglinzi cromate...?!" Tarani...

cam despre asta vorbeam si eu.....+ ca aici se discuta si subiectiv din pacate desii intre noi nici jumate nu ne cunoastem personal din forum,la unii niste banalitati dau EXCELENT si ii cea ce trebuie si etc etc...la altii chiar si aceleas chestii(ca si cazul tau de ex)nu dau bine ca esti X sau ca esti din RO...asa si la mine....fiind vorba de "soosy" hai sa ne dam in aere,abureli si etc iar orice modificare se aduce nu este bine,ii tiganie,era mai bine asa si asa si etc etc..is chiar satul chiar daca nu ma intereseaza dar totusi ii stresant mai ales la altii cand vad,timp de 1 an chiar 2 nu apare mai nimic nou pe masina,si cea ce este ii chitibusareala dar la reply-uri numai admiratii si de astea:rolleyes2

byJoKeR 01-09-12 11:54

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5158914)

Tocmai, daca nu ai avea atitudinea care o ai si nu ai critica continu probabil ca nu s-ar fi luat nimeni de tine.

ON: Exteriorul arata bine la masina ta, la interior ai putin de munca.bafta

vinyl 01-09-12 12:10

Quote:

Originally Posted by byJoKeR (Post 5158944)
Tocmai, daca nu ai avea atitudinea care o ai si nu ai critica continu probabil ca nu s-ar fi luat nimeni de tine.

ON: Exteriorul arata bine la masina ta, la interior ai putin de munca.bafta

N-are nicio treaba atitudinea mea cu aspectul masinii....
Trebuie sa fii prea prost sa spui despre o masina care arata bine, vorbe rele, din cauza faptului ca tu nu il suporti pe proprietar...

soosy 01-09-12 12:54

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5158958)
N-are nicio treaba atitudinea mea cu aspectul masinii....
Trebuie sa fii prea prost sa spui despre o masina care arata bine, vorbe rele, din cauza faptului ca tu nu il suporti pe proprietar...

dar 90% din acest forum din pacate ii bascalie...ori vezi topicuri unde se discuta ca la cafenea sau discutii de polemici
de mult nu mai este 4t cea ce a fost si ce trebuia sa fie

ii a 3-a masina sau chiar a 4-a masina pe care o prezint si vad ca idea ii aceas...
daca nu faci masina low si cu jante(doar atat)atunci esti prost
daca iti sustii ideiile esti incapatanat,faci tiganii si etc
iar daca bagi bani in masina,ai o realizare si etc esti luat peste picior,in fine sa incheiam discutia ca nu are rost,nu ii de pe acum si va mai continua mult si bine

poate daca eram alt user atunci deja din laude si etc eram cu podul plin:)) dar asa ma multumesc cu unii care vad dincolo de subiectivitate

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning