Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

bakal 23-01-12 23:06

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4843710)
:) am schimbat vreo 4 pana acu ..bag picioru..acu umblu fara evacuare ca e tot 1 :)) nu stiu ce sa fac... odata la 2 luni schimb racordu ..si e munca o gramada ca se da jos greu de pe motor ..

incearca un racord ceva mai lung, caci va prelua mai bine din vibratii, si e esential ca sa fie sudat astfel incat sa nu apara forte de torsiune pe evacuare, caci in el se vor rasfrange..

Jockers 24-01-12 14:23

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4843750)
Pai tu repari un simptom, Vezi care e cauza distrugerii racordului si abia dupa aia inlocuieste-l. De obicei jocul excesiv al motorului, vreun hangar slabit rupt sau vreo prindere a evacuarii sarita din hangar, etc.
Cind nu-ti poti da seama de problema singur e indicat sa mergi la un service cu mecanici... poate a mai vazut careva problema ta si stie de unde vine, sau macar are o idee mai buna.

am fost la mai multi si au spus ca e racordul prost..am luat de mia multe tipuri si la fel... o sa iau 1 de la dezmembrari..cu tot cu cot..sa vad daca tine..va multumesc pt sfaturi ..

MihaiCsl 28-01-12 20:37

Stie cineva un service care lucreaza cu Euroins? 8-|

mihayyy2000 29-01-12 08:26

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4852291)

Suni la Euroins si intrebi de lista de service-uri din Iasi(cu care colaboreaza ei).
Iti alegi din lista aia. Alta idee ar fi sa intri pe site-ul lor (poate gasesti ceva acolo)

MihaiCsl 29-01-12 09:13

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4852750)
Suni la Euroins si intrebi de lista de service-uri din Iasi(cu care colaboreaza ei).
Iti alegi din lista aia. Alta idee ar fi sa intri pe site-ul lor (poate gasesti ceva acolo)

Chestia sa-si faca treaba service-ul respectiv.
Am inteles, mi-a recomandat cineva aseara un service, am sa vad Luni ce si cum.

al3xxxxx 29-01-12 11:02

Salut ,poate sa-mi dea si mie cineva link-ul cu programul de drifting pe 2012 .Sa postat tot aici pe forum dar nu-l mai gasesc.

Multumesc.

grg_92 29-01-12 11:46

Quote:

Originally Posted by al3xxxxx (Post 4852968)
Salut ,poate sa-mi dea si mie cineva link-ul cu programul de drifting pe 2012 .Sa postat tot aici pe forum dar nu-l mai gasesc.

Multumesc.

Calendar competitional gtt drift championship 2012

Rd1 |IASI | 7-8 Aprilie
Rd2 |BRASOV | 5-6 Mai
Rd3 |SUCEAVA | 26-27 Mai
GTT DRAG racing | BRASOV | 16-17 Iunie
KING OF EUROPE DRAGSTER | BRASOV | 21-22 iulie
Rd4 |BUCURESTI | 28-29 Iulie
Rd5+RD6 KOE | CONSTANTA | 10-11-12 August
Rd6 | BRASOV | 19-30 Septembrie
Rd7 | FINALA TBA | 13-14 Octombrie

al3xxxxx 29-01-12 13:07

Merci

vinyl 30-01-12 20:43

1 Attachment(s)
Mi-am pierdut antifurtul de la prezoane. Ma poate ajuta cineva cumva?

Am atasat si o poza, cu piesa lipsa incercuita.
Multumesc anticipat !

grg_92 30-01-12 20:51

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4855990)
Mi-am pierdut antifurtul de la prezoane. Ma poate ajuta cineva cumva?

Am atasat si o poza, cu piesa lipsa incercuita.
Multumesc anticipat !

am patit la fel, am incercat mai multe antifurturi dar nu s-au potrivit. Pana la urma mi-a desfacut la vulcanizare cu dalta si ciocanu, am avut noroc ca nu erau stranse la pistol ci la mana

vinyl 30-01-12 22:15

Am facut pana, am pus rezerva. Am reparat pana, si cand sa pun inapoi roata....mi-am dat seama ca nu am antifurtul. Cei de la vulcanizare nu aveau cum sa ma ajute. Am fost pe la vreo cateva vulcanizari, zona gara internationala....pod de fier... O varianta ar fi sa merg la reprezentata, dar cred ca pot scapa mai ieftin prin alte mijloace..

the dog 01-02-12 17:35

Daca nu rezolvi pina vineri ne putem intalni sa il incerci pe al meu sa scoti prezoanele cu antifurt.

vinyl 01-02-12 19:45

Anitifurtul tau, seamana cu cel din poza de mai sus?
Apropo, vinde cineva 4 prezoane?

byJoKeR 01-02-12 20:44

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4859338)

Eu am apelat la mallus pentru prezoane la golf incearca si tu.bafta

florin_nms 02-02-12 06:48

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4852291)

Delcar langa omv nicolina.

MihaiCsl 02-02-12 08:17

Quote:

Originally Posted by florin_nms (Post 4859892)
Delcar langa omv nicolina.

Langa ei am fost si am facut constatarea si intelegerea amiabila, nu mi-a zis ala nimic de delcar. Oricum, am fost la cei de la Sorana si urmeaza sa ma duc Luni sa duc masina.

the dog 04-02-12 13:16

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4859338)

Pere identic, las-mii un PM cu nr tau de telefon si te sun eu cand cobor in oras (stau in Visan).
PS: Cred ca te-am vazut de cateva ori pe str. Bucium.

MihaiCsl 11-02-12 15:03

Are cineva pe acasa un senzor de turatie de Z14X, Z14XE, Z16XEP Z16SE,X16XEL,Z16X, am nevoie doar de proba :-s

N3n3a 12-02-12 21:46

1 Attachment(s)
stie cineva unde as putea gasi pentru un opel corsa c un set de pleoape modelul asta?

IS19CIP 14-02-12 12:51

Cine imi zice si mie un magazin/service de Parbrize in Iasi pe langa Ager Service altele ? Locatia , si un site ceva daca au :-? Va multumesc

mihayyy2000 14-02-12 13:06

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4880569)
Cine imi zice si mie un magazin/service de Parbrize in Iasi pe langa Ager Service altele ? Locatia , si un site ceva daca au :-? Va multumesc

Nu-mi zi ca si tie ti-a sarit o piatra in parbriz... Am "talent" la de astea...
Stiu unul in spate la Mitropolie, pe langa petrom-ul ala, intr-o curte acolo.

IS19CIP 14-02-12 13:09

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4880604)
Nu-mi zi ca si tie ti-a sarit o piatra in parbriz... Am "talent" la de astea...
Stiu unul in spate la Mitropolie, pe langa petrom-ul ala, intr-o curte acolo.

Ba da Mihai , fix langa cheder.. pe mijloc.. nu se vedea tare am fost lam stopat.. si dupa sa spart si in stanga si in dreapta :| , au un site ceva ?

ablan 14-02-12 13:13

Salutare,

Stie cineva unde se face sudura in plastic la noi in oras? eventual un pret, ceva detalii in plus.

Multumesc

mihayyy2000 14-02-12 13:14

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4880610)
Ba da Mihai , fix langa cheder.. pe mijloc.. nu se vedea tare am fost lam stopat.. si dupa sa spart si in stanga si in dreapta :| , au un site ceva ?

Nu stiu daca au insa stiu ca se ocupa de parbrize. Daca stii intersectia aia din dreptul petromului mic. Acolo nu faci nici stanga, nici dreapta, e o poarta si intri acolo intr-o curte si sunt cateva firme acolo.

mihayyy2000 14-02-12 13:15

Quote:

Originally Posted by ablan (Post 4880616)
Salutare,

Stie cineva unde se face sudura in plastic la noi in oras? eventual un pret, ceva detalii in plus.

Multumesc

As fi avut si eu nevoie la un moment dat de asa ceva insa nu am gasit si am facut piesa respectiva din metal la un strung...

IS19CIP 14-02-12 13:16

Quote:

Originally Posted by mihayyy2000 (Post 4880617)
Nu stiu daca au insa stiu ca se ocupa de parbrize. Daca stii intersectia aia din dreptul petromului mic. Acolo nu faci nici stanga, nici dreapta, e o poarta si intri acolo intr-o curte si sunt cateva firme acolo.

O sa merg , sa caut .. ma bucur ca nu sa spart in sus pe mijloc.. , si ca sa dus in laterale...

byJoKeR 14-02-12 14:29

Quote:

Originally Posted by IS19CIP (Post 4880569)

Este un depozite de parbrize, dupa podul din Bularga spre Bucium dupa semafor faci prima la stanga si apoi dupa linia ferata drepta.bafta

GAby645 15-02-12 08:24

cel mai eftin la marctec gasesti de cielo ii vreo 120 ron + montajul inca 80-90 ron !! www.marctec.ro

IS19CIP 15-02-12 19:12

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4881748)
cel mai eftin la marctec gasesti de cielo ii vreo 120 ron + montajul inca 80-90 ron !! www.marctec.ro

Mersi Gaby

Rih85 16-02-12 21:58

Am si eu o intrebare pentru voi. Vreau ca in primavara sa imi schimb la masina toate amortizoarele si arcurile. La amortizoare m-am oprit la Kayaba pe ulei. As dori totusi sa cobor putin masina ( nu f mult) deci ma intreb daca se merita sa pun arcuri sport pe amortizoare normale. Se merita la drumurile noastre? Coboara prea mult masina? Trebuie sa precizez ca in primavara voi face la masina si un scut din aluminiu de 2 sau 3 mm. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

DEVIL's Style 16-02-12 22:04

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 4884405)
Am si eu o intrebare pentru voi. Vreau ca in primavara sa imi schimb la masina toate amortizoarele si arcurile. La amortizoare m-am oprit la Kayaba pe ulei. As dori totusi sa cobor putin masina ( nu f mult) deci ma intreb daca se merita sa pun arcuri sport pe amortizoare normale. Se merita la drumurile noastre? Coboara prea mult masina? Trebuie sa precizez ca in primavara voi face la masina si un scut din aluminiu de 2 sau 3 mm. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Merita un drop de 30-40 max de mm ca nu omoara nimic , in felul asta poti pune si amortizor stoc dar si sport daca e sa fie pe viitor. niste arcuri bune sport sunt cele de la weitec , h&r , eibach etc... totul tine de bugetul tau

Rih85 16-02-12 22:12

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4884418)
Merita un drop de 30-40 max de mm ca nu omoara nimic , in felul asta poti pune si amortizor stoc dar si sport daca e sa fie pe viitor. niste arcuri bune sport sunt cele de la weitec , h&r , eibach etc... totul tine de bugetul tau

mersi mult. am sa ma uit peste aceste marci de arcuri sa vad ce preturi au.

bakal 17-02-12 19:23

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 4884405)

nu se merita, caci o sa bulesti amortizoarele... noi nu avem drumuri pt ele... daca pui si amortizoare mai scurte da.... e de ajuns un hop, o secunda dea neatentie, si ai bulit amortizoru... iti spun din experienta.... la arcuri sport, trebuie si amortizoare mai surte

Rih85 17-02-12 21:58

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 4885741)
nu se merita, caci o sa bulesti amortizoarele... noi nu avem drumuri pt ele... daca pui si amortizoare mai scurte da.... e de ajuns un hop, o secunda dea neatentie, si ai bulit amortizoru... iti spun din experienta.... la arcuri sport, trebuie si amortizoare mai surte

Aha. Deci sa inteleg ca ori raman pe normal (amortizoare + arcuri) ori trec pe sport ambele. Si atunci te intreb.. daca trec pe sport ambele nu imi coboara masina prea mult? Eu mai mult de 30-40 mm nu as vrea...

bakal 17-02-12 23:23

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 4886106)
Aha. Deci sa inteleg ca ori raman pe normal (amortizoare + arcuri) ori trec pe sport ambele. Si atunci te intreb.. daca trec pe sport ambele nu imi coboara masina prea mult? Eu mai mult de 30-40 mm nu as vrea...

in functie de masina pe piata exista mai multe tipuri de suspensii, cu diferite grade de coborare... tu alegi...

red5 18-02-12 18:50

1. O spalatorie cu apa calda?
2. Spalatoria automata din pacurari, din spate la petrom, are si un program fara perii? adica sa nu iti atinga masina deloc?
3. Un broker serios unde pot sa fac un casco?

vinyl 18-02-12 22:48

1.Spalatoria de pe sararie e cu apa calda.
2.Spalatoria din spatele PETROM-ului din Pacurari, din cate stiu, nu mai functioneaza.

CiRiNeL 19-02-12 11:00

Quote:

Originally Posted by Rih85 (Post 4886106)

Daca nu vrei sa cobori mai mult de 30-40 mm exista varianta suspensiei reglabile pe inaltime(sau inaltime si duritate in functie de buget) sau suspensii fixe cu un drop de 40/40.
Salut.

Rih85 19-02-12 11:07

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 4888035)
Daca nu vrei sa cobori mai mult de 30-40 mm exista varianta suspensiei reglabile pe inaltime(sau inaltime si duritate in functie de buget) sau suspensii fixe cu un drop de 40/40.
Salut.

Salut. Am vazut ceva de la Koni(reglabile pe duritate) pentru masina mea dar nu stiu daca se merita investitia. Pe fata 739 RON incl.TVA / bucata iar pe spate
669 RON incl.TVA / bucata. As avea banii dar stau in dubii.... Dar te rog sa imi zici ceva.. la ce te referi cand spui suspensii fixe? La cele sport?

cotto 19-02-12 14:45

Salut baieti, imi puteti spune si mie unde pot scoate niste stickere auto in Iasi ? ceva mic L 20 si latime 1.5, scrisul alb si sa fie cu foaie de transfer. Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning