![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Quote:
aceeasi problema am avut-o si eu si mi le-am cumparat |
eu am nevoie de 2 praguri de golf 3 in 4 portiere daca are cineva....si platesc pt ele daca e nevoie,....
|
Quote:
|
plastice
|
s gasesc in comert tot felul d praguri,intradevar unele park sunt speciale pt fenomenul cocalar tuning, dar q putina imaginatie poti sa le aduci la ceea ce vrei tu
|
colegi chiar nimeni nu are ceva de donat la passat 35 i :(
|
da eu nu vreau sa le aduc la nimic....cele vechi s-au rupt si de asta vreau altele
|
Salutare, am o problema cu un golf 4 mi sa aprin check engine pus pe tester problema catalizator defet. ce se poate face? unul nou e mult prea mult sa iau unul universal bosal sau cum so` numi am inteles ca nu sunt bune, sa incerc un catalizator de la dezmembrari? oare la ce pret as gasi?? thx! g4 2.l din 2000
|
nu stiu daca e bine sa postez aici dar am cateva piese de golf 3 pentru care nu vreau bani ,dar as vrea alte piese la schimb daca e interesat cineva. Am urmatoarele piese: -faruri,triple,bord(ceasuri)de benzinar,bascula stergatoare cu motoras,volan+airbag,semnalizari+ornament,motoras trapa,si alte chestii marunte pt bord. Eu am nevoie de urmatoarele piese: -bord(ceasuri)pt tdi,heleron,proiectoare,cotiera,pleoape,mufele ce fac legatura pt instalatia electrica intre usi si masina(toate 4),climatronic-ul(aparatul din bord),bineinteles toate pt golf3 ma puteti contacta pe:[email protected]
|
1 Attachment(s)
Aveam si eu o intrebare , am un vw passat cu un cassetofon ca in imagine : http://www.hillsmotorparts.co.uk/eba...arge/60521.jpg si a avut cd changer ... dar se pare ca a fost dat jos , iar unul pe original costa f mult , ma gandeam daca vreun produs aftermarket s-ar potrivi genul celuia din anunt sau daca recomandati voi altui si aveti
|
chiar nu e interesat nimeni de un schimb?:sad:
|
nu are nimeni prin garaj un semnal de stanga(partea soferului) din bara fata ptr golf 3 sau vento? semnal galben :)...
|
salut. ma puteti ajuta sa aflu cum pot sa declansez jetul de apa pt faruri la un golf 4?
|
salut. puteti sa imi spuneti cum pot sa declansez jetul de apa pt faruri la un golf 4?
merci |
Cata blaj...tre sa pui pozitia sau faza scurta si sa dai cu apa pe parbriz....dar sa ti mai mult...si in caz ca nu merge...trage putzin de ele pana se deblocheaza putin...
|
merci mult dolce
|
oricand:-P daca vrei te pot ajuta cu orice...ca vad ca esti din cluj:-P
|
ma poate ajuta si pe mine cineva cu acumualtorul de benzina+conductele aferente( 2 conducte care, 1 vine d ela pompa si 1 se duce la filtru de benzina) sau numai conductele...GOLF 2 1.8 GTI
|
caut si eu un releu pt semnalizare vw passat gl, 1.9, gl sau macar o poza cu el
|
poate stie cineva care din rele e?
am probleme cu semnalizarea, banuiesc ca de la el am verificat becurile si nu sunt arse |
Quote:
|
nu merg nu se aprinde nici martorul de pe bord
|
se aprinde doar butonul de la avari cand il apas da doar ata nu e intermitent ca inainte ramane aprins
|
Quote:
|
merci ma duc la un electrician
|
Quote:
|
e cineva care se pricepe la partea electrica la un passat 1993
? |
postati si voi unde trebuie. cititi inainte numele topicului ... off topic. dar a ajuns cam naspa..
|
ma ajuta si pe mine cineva va rog cu un releu de alimenatare pt golf 2 1.8 gti 8V, si mar mai interesa "cutia neagra"-pompa de presiune.....id mess isxxsvz
|
poate cineva sa imi recomande o adresa sau sa imi spuna cam cat costa un ax came golf 4 1.4 16v....ms anticipat
|
Quote:
|
Quote:
|
Am nevoie de faruri angel eyes pentru golf 3 :)
Si am un far de golf normal,stanga...daca are cineva nevoie :) |
ala d p dreapta nu il ai?
|
Quote:
|
Buna seara !
Daca aveti timp, aruncati un ochi aici ... poate a mai intalnit cineva problema asta si ma poate ajuta ! https://forum.4tuning.ro/322-zona-teh...r-ajutati.html |
Am si eu o problema...nu-mi mai functioneaza faza lunga pe un far, am schimbat becul si degeaba, care este problema?
|
verifica sigurantele,zic si eu nu stiu
|
am sa incerc...
si alta nelamurire, farul din stanga, bate cam sus, se poate regla cumva? Daca le reglez din masina, merge doar cel din dreapta! |
Quote:
poate ti s-a dus un motoras pt reglare dar iti regleaza doar sus/jos din bord... Pentru reglaj sunt acele 2 rotite la fiecare far...foloseste-le... Pune-te in fata la ceva de culoare inchisa noaptea, aproximativ 3m si ar trebui sa iti bata la nivelul genunchiului. Have fun ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning