![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
2 Attachment(s)
Faptul ca nu a scris nimeni, se va lua drept negativ, deci nu se amana cursa...
Rezultatele cursei precedente... Cursa de maine, va avea 40 de ture. Distractie placuta. |
1 Attachment(s)
mda , frumoase calificari 3 oameni ,
|
mda foarte "frumoase"... *** **** in ele disconect-uri in timpul turelor rapide
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Numarul de ture pentru maine? 20? - nu pentru ca ar conta prea mult daca va merge la fel ca astazi :chainsaw: :punch: In cursa trecuta FZR, FXR / South City Long mi se cuvin pe deplin si binemeritat acele puncte suplimentare pentru atingeri limitate ale barierelor de protectie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
2 Attachment(s)
Mii de scuze ca nu am ajuns aseara, zile hectice la munca.
Cateva lucruri: - Cursa din seara aceasta va avea 20 de ture, acelasi regulament - Nu sorin, nu vei primi puncte, daca urmaresti replay-ul vei vedea ca intr-unu din primele viraje ai atins peretele, si ai primit damage la roata stanga spate. - Mai jos aveti rezultatele atat preliminare cat si overall, dupa cum vedeti campionatul poate fi oricui. Multa bafta diseara baieti. |
1 Attachment(s)
END!
:peace: :weee: :joy: :rockon: :dance: :pelvic_th :drunk: Felicitari invingatorilor! Rezultatele ultimei curse: |
cand incepe urmatorul campionat?
ca acum mi-am luat si eu pc nou si nu cred ca o sa mai am lag... |
Salut baieti imi pare atat de bine ca am gasit baieti care stiu sa joace LFS si scot timp bunicel.....dar am pentru voi 2 echipe din Liga Romaniei..arges team si no speed limit dar noi nu avem liceenta jucam pe local cu 2 programele sunt pana acum 20 de insi care sau inscris pentru campinat organizat de mine si un baiat din sibiu adik posesori celor 2 echipe .
Aveam ceva experienta pe traseul virtual si suntem gata sa jucam cu voi asa k VA PROVOC la un race sau drift id mess virtualtuningromania pentru a va da programelele:lol: o sa imi cumpar si eu liceenta cat de curand dar sa treaca criza asta:rolleyes2 Asta este stema romaniei daca nu stiati clic aici http://liveforspeedro.ucoz.com/siglalfsromania6sd.gif Iar aici sunt cativa din cei care joaca si stiu ....nu cautam incepatori:oops: http://liveforspeedro.ucoz.com/photo/1-0-179-3 |
romana asta...
Eu nu mai am volan deocamdata, ma gandesc la un G25 sau un Porsche. Pana atunci bafta multa la cei care inca mai joaca! |
Quote:
LIVE FOR SPEED best simulator:lol: |
Quote:
NU ESTE ADEVARAT:D, ORDINEA ESTe CAM ASA IRACING NKPRO (LFS, RFACTOR, GTR2 ...... ) EU PERSONAL AM LICENTA S2 PT LFS , GTR2 SI RFACTOR, JOC NKPRO DEMO, IRACING OFFLINE, cu toate astea nu pot sa zic ca sunt mare simracer si le stiu eu pe toate , ordinea asta au stabilit-o altii, cu state vechi in simracing, |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning