![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
emh si darius astept in continuare prezenta voastra pe hamachi daca pana la ora 5 nu sunteti veti fi automat descalificati ;)
|
Pai stai ma linistit,regulamentarule,ca intru eu atunci,ca pana atunci nu am de ce intra :)
|
da voi aici ce vreti sa faceti? un campionat ceva?! dar il recunoaste cineva?!
|
da e recunoscut de catre mama natura ;) ,pai hai mai repede emh ca poate iti ocupa altul locul :lol:
|
ovy ftz,te bagi ? Parca mai era cineva care vroia sa joace si nu avea grupa.
|
nu ma pasioneaza, desi un jucator nfu2 dar numi omor timpu cu el !Asa ca am sa te refuz emh! Toate cele bune!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce ghertoi esti ma, stii ca eu joc numai pt scoruri mari. Atunci am pierdut o data 200.000 sau 250,si am mai pierdut o data fix 298.000. Deci daca le aduni pe astea doua inseamna 500.000. Deci daca nu le pierdeam nu mai era diferenta asa mare ;)
Uite,ca sa dovedesc ca joc la scoruri mari,uitati un alt scor de-al lui eMH,al mai mare drifter. Sa nu incepeti si voi ca asta sa faceti glume d-alea cu "e trucata dom'le",ca ma supar rau !! |
pai daca e trucata ce ai vrea sa zic ma :lol: nu vezi ce scoruri faci pe bune de te fac si cu o masina stock :lol:
|
Du-te ma tu cu masina ta agricola. Plugul ala de il folosesti tu la drifturi,du-te fratica si ara pe camp cu el :P
P.S.: Pana acum am fost amabil,da' acum m-am enervat,sa vezi ce te bat de te c**i pe tine diseara la drifturi :evil: :punch: :poke: :flamed: :pistoles: :clap: :boxing: :pissed: :anger: :omfg: :bat: Fara numar fara numar :D |
BA NU IMI MERGE MESS-UL CE DREACU FAC ????
|
arunca-l la gunoi:),scz baieti ca nu am putut sa particip dar am fost plecat de sambata si abia acum 10 mine am ajuns(in 2 zile sau facut 2 pag :))))
P.S. cine are coroana drift king? |
eu stiu ca lam facut pe rzv si dvd , nu stiu dvd cucine sa dat inainte!
|
scuze,dar azi am fost la iasi si nu am avut acces la nfs....sorry.....cine se baga seara asta?....adica acum?
|
1 Attachment(s)
Ma luat asta e :lol: eu barem am făcut SHOW la final ,zi tu ingerasul99 ? 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning