![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
Moderator....eu cred k ar trebui informata acea persoana kreia i'ai sters postu', spunandu'i motivu'.....my opinion;) |
scuze dar ai inteles tu la ce ma refeream si nu sunt deloc rasist ci nu-mi plac anumite obiceiuri ale persoanelor in cauza...inca odata scuza-ma
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
.....revin din nou.....
|
f mari progrese intr`o singura saptamana...bv...
|
Kiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine intr'un timp atat de scurt.
Mersi mult ;) |
la motor nu ai de gand sa umbli? :-) Deja e prea frumoasa ca sa ramana cu 1.8..:lol:
|
poate 1.6 ...
Foarte tare tata interioru ..... cand vin la valcea, vreau sa mi`l arati live, poate ma combin si io la ceva de genu ...... Felicitari cu masina, si ai grija de ea :) |
"chiar foarte frumos a iesit .felicitari si bafta in continuare...!
|
Ms mult de tot baieti pt aprecieri ;)
Motor......1.6 :cry: Skimbare sau umblare la motor......n'are rost......in noiembrie-decembrie ii va ramane lui nevasta'mea, eu, sper, luandu'mi seria 3 urmatoare de 2.5 ;) |
Felicitari
E alta masina cu M pack. Sa-i faci niste poze si afara sa o vedem mai bine |
Facem.....astept un fotograf bun.....am si eu cu ce, dar nu ma pricep asa de bine + k zilele astea (azi-maine) ii pun si jentile de vara ;)
|
foarte frumos lucrat dar banuiesc ca ii bagi si praguri de M ca fara alea nush ce ai sa faci..:P.....poate totusi daca vrei e46 cu 2.5 poate-ti iei coupe...
|
Ce'am sa fac? Nu mai merge masina fara ele sau cum ? Nu'mi mai bag praguri de M k daca vrei tu.....
Bey baiatule lasa'ma ma cu ideile tale.....intradevar e forum, se spun idei, pareri, blabla'uri dar tu depasesti orice limita de fiecare data knd scrii.....skimba postu' si scrie in alte parti te rog eu frumos. Masini hatchback, coupe si diesel in veci n'o sa vada nimeni la mine 8) |
Da omu..oare chiar are 20 de ani? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning