Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

B-96-AGC 13-05-04 12:31

cred ca e mult mai usor sa iti personalizezi oltcit-ul in craiova acolo gasiti ce vreti pt el in buc mai greu deabea mai sunt unele magazine ratacite cu piese . frumoase masini

BoSsuL3TZ 13-05-04 12:45

Gaby, pai ? ce s-a intamplat? probleme, sau ii pune alte spoilare mai adevarate?..

B-96-AGC.. nu cred ca se merita chiar sa-i schimbi tractiunea pe spate.. multzi bani si nuj ce randament ar avea .. ce se merita vazut, este sa potzi sa pui un alt motor care sa-l duci pana-n 150 de cai putere.. tu-tzi dai seama cum ar merge masinutza aia? :joy: :joy: :dance: super adevarata.. dar numai cand ma gandesc cate modificari tre sa-i faci.. pentru radiator, pentru toate cele.. grele, dar daca s-ar reusi..

B-96-AGC 13-05-04 15:36

eu zic sa nu mai discutam de tractiunea spate ca nu are rost.
ai vazut ce mai ziceau pe aici oameni ca nu are rost sa schimbi doar motoru .
parerea mea ca sunt ceva masini cu motoare longitudinale si cu cativa cai de la care sa iei cu tot cu cutie si planetere.
BoSsul-e ai de gand sa iti faci ceva la motor cand iti vei lua masina? :P

Gabi 13-05-04 18:03

Boss: nu stiu sigur; acum nu e in fata blocului... Azi nu l-am mai vazut.

BoSsuL3TZ 13-05-04 21:33

nu cred.. ma risc prea mult :) poate numai carburatorul il voi schimba.. who knows.. in principiu voi face sa fie mai mult de look.. daca umblii la motoru oltcitului te omoara cu zile.. :D si nuj daca s-ar merita.. bine modificari de genu, Filtru de aer sport, evacuare, si ce s-ar mai putea face.. se va face.. :D dar sa modific motoru.. no way! :D

Azi am vb cu un baiat care mai cunoaste cat de cat in motoare.. si mi-a zis ca-i belea sa schimbi motorul la oltcit.. te costa mult prea mult sa omologhezi, toate cele..si nu jtiu cat se merita.. adik nuj daca mi-ar conveni sa bag prea multzi bani in el.. si adevarul ca ma sperie consumul.. dar sa speram ca totul va fi ok.. asa mie mi-ar trebui cam 600 de euro, ca sa-mi fac oltcitul cum imi place mie.. de unde bani astia? :D loolz.. nici eu nuj.. dar sper ca voi face rost.. :D mai fac o asigurare doua :D voi cum credetzi ca-mi cumpar oltcitu :D hahahhah.. muncesc si eu, pe unde poch.. .

GABi sigur ii pregateste ceva .. chiar sunt curios ce-o sa-i mai faca.. TRAIASCA OLTCITURILE :D :P

Oltcitul ideal pentru mine ar fi unu care sa aibe 90 de cai putere.. nik mai mult :Dhahah ..

REGARDS! :D

cecilia 13-05-04 23:30

mai daca vretzi sa shtizti exista la cluj un oltcit negru cu tractiune pe spate, motor de dacie in portbagaj. l-a vazut cineva...

OVI 14-05-04 01:39

nu l-am vazut
sau poate nu stiam ca e cu tractiune spate...dar m-as mira sa fie asa ceva in cj

B12ZMD 14-05-04 09:00

ce MAAAH ??????? oltcit cu motor de dacie in portbagaj si tractiune pe spate ??? nu cred decat daca ... il vad ... sau nici asa ! Doar daca il CONDUC ! hahaha :D

BoSsuL3TZ 14-05-04 09:19

lol:) uite ca pe zi ce trece noi masini se nasc :D haha.. ar fi premiera la noi in tzara.. 8)

DoDo 14-05-04 13:46

cecilia, u bv serios? chiar exista asha ceva? mie nu prea imi vine sa cred... :roll: shi cu partea din fatza ce a facut? mai ia curbele cu el? sau umbla cu saci de ciment in fatza? looolza :P
aaa, multzumim pt timpu` acordat shi scuze pt. deranj.

DJ10BOD 14-05-04 22:17

Mey Dodo! stii cum se face la masinile de raliuri (si ma refer la wrc) se pune o greutate pe spate k sa egaleze raportul fata/spate. (sau ma rog motorul in spate greutatea in fatza)... E o idee mai ieftina si cu sacii d ciment nu mai dai drumu la ventilatzie... :) :) :) :) :) :)

PS: multumesc si eu cecilia pt timpul acordat

cecilia 14-05-04 22:51

cu placere bod

Gabi 16-05-04 11:58

O discutie interesanta...

http://oltcit.board.dk3.com/2/viewtopic.php?t=1235

PS: nu puteti da reply daca nu aveti user pe forumul oltcit.ro

BogdanSHA 17-05-04 05:29

Gabi, explica-i tu acolo k \"amfibie=MASINA!!! care poate sa mearga si prin apa\". Mersi :wink:

Gabi 17-05-04 07:50

Bogdan: nu ma bag in discutiile lor. Pe forumul oltcit.ro nu mai scriu decat in 3 sectiuni (Cluburi, Caroserie, Tuning) unde am topicuri facute. M-am mai bagat \"in seama\" cu ei si s-a degenerat de am avut 5 luni ban.

All times are GMT +2. The time now is 21:19.

- Copyright 2026 4Tuning