![]() |
Re: Ce vor barbatii?
......buhahahahahahaha u are so mean :twisted:.......
|
psycho am zis destrabalare in sensu bun sa nu te gandesti ca am vrut sa iti sifonez cumva imaginea in fata cuiva...pur si simplu ai facut pe acolo toate nebuniile cu matura cu ce ai mai facut tu pe acolo...
daca s-a inteles gresit imi pare rau ;) |
.....stai kalm orlando sunt dovezi destule k sa il incrimineze :twisted:....
|
lol astea pot fii sterse nu e prob!:))
|
Eu vreau sa fiu iubit, sa vin seara acasa obosit, de la servici, si ea sa ma astepte cu bratele deschise, sa ma stranga-n brate, sa ma sarute si sa-mi spuna ca ma iubeste, sa ma alinte, sa-mi faca surpize placute, etc, etc, etc.
Parca-s fi femeie, nu ? :lol: |
.....noi am renuntzat gabi la vise d`astea :twisted:......
|
Quote:
|
Quote:
|
io o sa o iau in freza, e clar... da zic
nu va mai incordati voi toti ca va comandati femeile, ca va asculta, ca va tra la la, povesti! spuneti mai bine ca va au sub papuc, ca nu puteti fara ele, si ca va apuca cateodata asa o dragoste... daca le-ati vedea in fata in momentul ala, le-ati spune de 100 de ori te iubesc... nu mai faceti pe durii... |
Quote:
|
......hmmmm putini sunt barbatzii tinutzi sub papuk si sincer aia in general sunt foarte plictisitori bine asta nu inseamna k nu e plakut din knd in knd sa mai faca si ca ea.....:rolleyes2
|
eh,cateodata trb sa mai lasi de la tine ca sa echilibrezi relatia
|
......asta e klar :)......;)
|
Quote:
bah voi va auzitzi ce spunetzi ?!! d3vilish_lips ......hmmmm putini sunt barbatzii tinutzi sub papuk si sincer aia in general sunt foarte plictisitori bine asta nu inseamna k nu e plakut din knd in knd sa mai faca si ca ea.....:rolleyes2 zi zau ?!?!?! |
pe mine m-atzi pierdut undeva in pagina trecuta ...
de acolo ... nu tare am mai intzeles mare branza ... ce sa ii faci ... is mai greu de cap .. :) :) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning