Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Gabi 12-11-05 21:09

Muhahaha ! Numai cand vezi poza asta crezi ca-s norocos ? Ia intreaba-l pe Santos un mic amanunt :lol:

needBrain 13-11-05 20:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"korkodusha_acra\"
Eu as zice combinata. Asta pt ca sunt genul care nu suporta sa fie singura. In fine, asta conteaza mai putin... Ideea e ca am avut rabdare sa citesc toate cele 22 de pagini si ma uimeste un lucru. Stiu ca nu glumiti cand spuneti ca va streseaza telefoanele astea \"de control\", cum le numiti voi. Si sunt convinsa ca nu exagerati cu nimic, am prietene care fac asta, isi suna iubitul din 5 in 5 minute:\"Unde esti? Aha, in lift, sa ma suni cand intri in casa...\" :lol: ... Adica, la modul asta, chiar suparator!...
Si acum stau si ma gandesc, fetelor! Nu sunteti constiente ca daca ei ar vrea sa va insele, ar face-o si cu voi de mana cu un pic de inteligenta...?? Sunt de parere ca daca nu stiu, nici nu ma afecteaza in vreun fel. Deci, de ce sa-mi bat capul, din moment ce el se comporta la fel de frumos cu mine, e la fel de atent si apropiat!? Sau, daca nu mai este ca la inceput, poate avea la fel de bine si un motiv care vine din interiorul relatiei, nu neaparat o alta tipa... De ce sa ne grabim la concluzii poate eronate, in loc sa gandim un pic?
Si mai e o chestie, de care sunt convinsa!! N-o sa-l gasesc in veci pe Fat-Frumos ala care sa-mi fie fidel o viata intreaga!!! Barbatii raman barbati, sunt tentati sa o faca mult mai des si din mai multe motive decat o femeie. Asa ca... de ce am albi si am face noi riduri despicand firul in 4??

TE IUBESC!!!!!!!!!!!!!1 :wink:

korkodusha_acra 13-11-05 22:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

Eu as zice combinata. Asta pt ca sunt genul care nu suporta sa fie singura. In fine, asta conteaza mai putin... Ideea e ca am avut rabdare sa citesc toate cele 22 de pagini si ma uimeste un lucru. Stiu ca nu glumiti cand spuneti ca va streseaza telefoanele astea \"de control\", cum le numiti voi. Si sunt convinsa ca nu exagerati cu nimic, am prietene care fac asta, isi suna iubitul din 5 in 5 minute:\"Unde esti? Aha, in lift, sa ma suni cand intri in casa...\" :lol: ... Adica, la modul asta, chiar suparator!...
Si acum stau si ma gandesc, fetelor! Nu sunteti constiente ca daca ei ar vrea sa va insele, ar face-o si cu voi de mana cu un pic de inteligenta...?? Sunt de parere ca daca nu stiu, nici nu ma afecteaza in vreun fel. Deci, de ce sa-mi bat capul, din moment ce el se comporta la fel de frumos cu mine, e la fel de atent si apropiat!? Sau, daca nu mai este ca la inceput, poate avea la fel de bine si un motiv care vine din interiorul relatiei, nu neaparat o alta tipa... De ce sa ne grabim la concluzii poate eronate, in loc sa gandim un pic?
Si mai e o chestie, de care sunt convinsa!! N-o sa-l gasesc in veci pe Fat-Frumos ala care sa-mi fie fidel o viata intreaga!!! Barbatii raman barbati, sunt tentati sa o faca mult mai des si din mai multe motive decat o femeie. Asa ca... de ce am albi si am face noi riduri despicand firul in 4??

Pai, serios, gresesc cu ceva??
Si ar fi cazul sa ma iubesti, doar va sustin aici cauza... :wink:

shadowro 14-11-05 00:12

in cazul asta te iubesc si eu 8)

needBrain 14-11-05 00:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
in cazul asta te iubesc si eu 8)

ce tareee... :lol:
bv frate,cu tupeu

EvLSant0S 14-11-05 02:42

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu sunteti sanatosi :P

Mustang 14-11-05 08:05

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Pai, serios, gresesc cu ceva??
Si ar fi cazul sa ma iubesti, doar va sustin aici cauza... :wink:

bre'...tu esti singura gagica (in clipa de fata-din ce fete cunosc eu personal/nepersonal) care ia apararea masculilor :)

in cazu asta suntem 3 care ti-ar cere mana :)

da santos noi nu \"ie\" sanatosi :)

needBrain 14-11-05 09:29

adevarai ai grait frate mustang..putine-s fetele care inteleg barbatii

korkodusha_acra 14-11-05 10:00

:) ma simt mai bine acum, ca stiu ca ma iubeste toata lumea... :) Glumeam...
Nu va iau apararea neaparat... As zice mai repede ca va inteleg si ca am ajuns sa va accept asa cum sunteti, cu bune si rele. In fond, nimeni nu e perfect! Si voi ne acceptati alinturile, plansetele, istericalele...etc... si noi voua betiile, maniile cu masinile (ca tot suntem pe acest forum) sau cu alte lucruri... cred ca e chestie de adaptare intr-o relatie.
In plus, ma deranjeaza destul de mult generalizarea asta pe care o facem si unii si altii: barbatii sunt porci, femeile curve. Eu zic ca nu trebuie vorbit in nici un caz la modul asta; in fond, fiecare e unic in felul lui! Nu seamana nici cele cinci degete de la o mana, dar doua persoane...
In fine, sunt multe de spus! Dar mi-a placut intotdeauna sa discut subiectul asta, pt ca de la fiecare om in parte ai de aflat cate o idee noua, cate o parere diferita. Si asta te ajuta sa-ti intelegi si propriile probleme in cuplu, atunci cand le ai!
Numai bine!

needBrain 14-11-05 10:07

deci...exceptia de la regula......I agree with u
dar fetele care sa fie in banca lor,sa fie ok,sau poate ca cer chiar imposibilul FIDELE \"e rare\"

LaMishto 14-11-05 12:20

ok. korkodusha_acra pot sa te iubesc si eu? :lol:

Mustang 14-11-05 13:57

tu n-ai voie...vezi-ti de gagica :lol:

needBrain 14-11-05 14:22

nu mai e cu ea mah

Psycho 14-11-05 14:36

Re:

Quote:

deci...exceptia de la regula......I agree with u
dar fetele care sa fie in banca lor,sa fie ok,sau poate ca cer chiar imposibilul FIDELE \"e rare\"

nu e frate ... nu`i nici una .. mai devreme sa umai tarziu ... shit happens

needBrain 14-11-05 14:43

ba.....io cred ca sunt.dar probabil 2 la un milion

All times are GMT +2. The time now is 17:05.

- Copyright 2026 4Tuning