![]() |
Muhahaha ! Numai cand vezi poza asta crezi ca-s norocos ? Ia intreaba-l pe Santos un mic amanunt :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si ar fi cazul sa ma iubesti, doar va sustin aici cauza... :wink: |
in cazul asta te iubesc si eu 8)
|
Re:
Quote:
bv frate,cu tupeu |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu sunteti sanatosi :P |
Re:
Quote:
in cazu asta suntem 3 care ti-ar cere mana :) da santos noi nu \"ie\" sanatosi :) |
adevarai ai grait frate mustang..putine-s fetele care inteleg barbatii
|
:) ma simt mai bine acum, ca stiu ca ma iubeste toata lumea... :) Glumeam...
Nu va iau apararea neaparat... As zice mai repede ca va inteleg si ca am ajuns sa va accept asa cum sunteti, cu bune si rele. In fond, nimeni nu e perfect! Si voi ne acceptati alinturile, plansetele, istericalele...etc... si noi voua betiile, maniile cu masinile (ca tot suntem pe acest forum) sau cu alte lucruri... cred ca e chestie de adaptare intr-o relatie. In plus, ma deranjeaza destul de mult generalizarea asta pe care o facem si unii si altii: barbatii sunt porci, femeile curve. Eu zic ca nu trebuie vorbit in nici un caz la modul asta; in fond, fiecare e unic in felul lui! Nu seamana nici cele cinci degete de la o mana, dar doua persoane... In fine, sunt multe de spus! Dar mi-a placut intotdeauna sa discut subiectul asta, pt ca de la fiecare om in parte ai de aflat cate o idee noua, cate o parere diferita. Si asta te ajuta sa-ti intelegi si propriile probleme in cuplu, atunci cand le ai! Numai bine! |
deci...exceptia de la regula......I agree with u
dar fetele care sa fie in banca lor,sa fie ok,sau poate ca cer chiar imposibilul FIDELE \"e rare\" |
ok. korkodusha_acra pot sa te iubesc si eu? :lol:
|
tu n-ai voie...vezi-ti de gagica :lol:
|
nu mai e cu ea mah
|
Re:
Quote:
|
ba.....io cred ca sunt.dar probabil 2 la un milion
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |