![]() |
fara sa va suparatzi pe mine:
problema de taxe si costuri, este artificial discutata aici, tine in primul rand de organizatori.... cred ca nu o sa ma contrazica adica, in momentul in care managerizezi = organizezi un eveniment, sunt costuri implicate... publicul si participantii au parte de \"fun\", organizatorii au parte de munca, costuri, si apoi \"fun\" taxele de participare si pentru public, sunt sigur ca o sa le fixeze in stransa corelatie cu cuantumul cheltuielilor... le doresc sa reuseasca sa le acopere... cat despre a deschide si un cont, ar insemna sa ramana si profit.... care sa fie bagat acolo... eu cred ca ei sunt departe de asha ceva, si inca e multa munca pana acolo... munca din partea lor, si bani cheltuitzi tot din partea lor... voi nu putetzi ajuta decat in 3 MODURI: 1. SA PARTICIPATZI 2. SA PARTICIPATZI 3. SA PARTICIPATZI si in plus, daca va roaga, sa ajutatzi cat putetzi |
Nu conteaza cat va fi taxa de participare sau pentru spectatori.
Placerea nu are pret, nu ??? |
:peace:
da, hondare, asa e... dar eu altceva ziceam :cry: |
LEGAL RACING
a fost afisat tabelul cu timpi dar ce va pot spune este ca au mai existat cateva corectii ce nu au fost evidentiate pe rola de marcaj a aparatului de cronometrat. Imn mare totul e corect.La timpi f mici au existat neexecutari de 1 doua probe si nu s-au aratat pe marginea bonului. |
sebi?
am spus ceva gresit? cearta-ma daca m-am hazardat |
Gratzian asa e ai dreptate cu participatul, dar stii cum e showul e facut de concurenti, si consider ca merita ca felul cum se organizeaza/desfasoara o etapa ar trebui exploatate la maxim ... cum zicea pimp_lex cu vanzarea de tricouri/sepci/altipiduri bauturi racoritoare/chips etc .. astea sunt doar cateva mijloace care, zic eu, ar ajuta f mult pe organizatori atat pe partea financiara cat si cea a propagandei :)
Quote:
pui 100.000 bilet pt spectatori si iti vin 10 pui 10.000 biletul pt spectatori si iti vin 100 ... tu ai dreptate ca placerea n-are pretz, dar mai intai trebuie sa \"imbolnavesti\" publicul cu acest \"hobby\" ca sa zic asa, apoi cum zicea si pimp_lex poti creste preturile (in functie si de keltuieli etc) Deci primii pasi s-au faut, acuma doar trebuie exploatat la maxim ceea ce s-aobtinut pana acuma ....... dau un ex. la unele car shows/liniute au si contest de bikini :) dece? pentru ca atrage publicul.. acuma nu zic ca musai ca trebuie :) dar u got the idea :) expanding is good :) |
de ce nu?
ok, hai sa facem contest de bikini... te bagi? |
Pai asta cam asa este...
Ma rog, la noi in martie o sa fie cam frig... Macar sa fie un tuning-show, primul de acest gen din Romania, daca se face pe aeroport, ca e loc, slava Domnului... In state nu de putine ori se fac expozitii pe aeroporturi. Ma rog, asta depinde de organizatori cum isi planifica evenimentul. Noi ne dam doar cu parerea. |
Quote:
Quote:
|
Mosule, iti dai seama ca s-ar strange lumea la femei intr-un petic de carpa ca la urs, nu alta...
Dar sa vedem ce zic organizatorii. Poate le vin o idee din asta... Iti dai seama ca nu mai concurez si ma chiombesc toata ziua la romance... :shock: :shock: :shock: |
lol stiam eu c-am dat un exemplu rau :)) oricum sa ziceem ca se face, dar tot va fi un program, de la ora cutare pana la cutare e curse, dupa aia car show, si zic undeva la urma cu bikini ... programul poate fi tinut si secret daca zici ca vine lumea la urma lol ... zic si eu nene... -mi dau cu parerea :)
|
Taxare
Parerea mea e ca ar fi o mare greseala sa percepeti taxa de la spectatori.
De la spectatori ar trebuii sa \"scoateti\" bani altfel: prin reclame afisate si aprobarea vanzarii de produse sau chiar vanzarea lor (am remarcat prezenta unui stand cu sucuri, cornuri ...... la Prisma ). Taxa de participare ar trebuii mentinuta in jurul nivelului actual. Din ce am vazut eu la Prisma nu mi s-au parut prea multi spectatori si nici participanti daca mai puneti si taxe pt spectatori cu atata o sa le scada numarul + ca trebuie tiparite biletele si trebuie asigurata paza locului ca nu cumva sa privesca cei care nu au bilet. Oricum organizatorii stiu mai bine ce au de facut. In schimb mi se pare foarte buna ideea lui pimp_lex ca cei care doresc sa-si prezinte masinile, voi intre voi poate va stiiti ce masini aveti (adica ce modificari au), dar publicul nu o stie. Ar trebuii sa se aloce un loc pentru cei care doresc sa-si expuna masinile, iar inainte de inceperea curselor si dupa spectatorii sa poata sa le admire si sa afle cateva date despre masini, sau sa discute cu proprietarii (singura chestie nasola e ca pe la noi se cam ciordeste si multora poate le-ar fi frica sa arate la toti cu ce sistem audio sau mai stiu eu ce e echipata masina lui ...) |
Daca o sa fie la aeroportul va fii frumos :) Mai \"safe\" decit la splaui independentei!
Eu cred, ca mixa taxa pentru spectatori e FOARTE bun idea. Dar nu poate sa fie prea mare ... |
Re: filme
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning