![]() |
Sub capota stie cineva ce are ? oricum culoarea aia e :yikes: :yikes: :eyebrow:
|
sa speram ca ramane aici :D ,ca sa avem cu ce masini sa ne mandrim :P
|
Eu lam vazut astazi cu numere de Bacau. Inca o masina frumoasa care o trecem in condica Bacaului. As zice ca e in topul celor mai frumoase din Bacau.Am dreptate?Eu zic ca da!
|
Da,ai dreptate.PRIMUL loc in clasamentul celor mai misto masini din Bacau. 8)
|
Re:
Quote:
|
are 2 ... dar nu sunt alea stock ... asa ca ... nu stiu ... si poate mai are si ceva modificari.
|
a fost dat bmw BIB si o diferenta pe TT,din ce stiu eu.deci stim a cui e,si e din BC.
|
Re:
Quote:
hmmm... nu as fi dat un cinci-ar + diferenta pe un tt. ma rog e parere personala :lol: |
Masina cica are 240CP . Masina e tunata nu numai exterior , ci si interior si motor . Tare masina ce e adevarat , da mie unu nu imi plac neoanele alea si jantele vopsite ! Oricum , super masina !!!!! :))
|
Re:
Quote:
ma rog dak ai 17 ani si-ti place f&f... e ok nu mi-as lua asa ceva , cel putin nu pt mine. |
masina de pimp...
ma rog dak ai 17 ani si-ti place f&f... e ok nu mi-as lua asa ceva , cel putin nu pt mine.[/quote] te referai la mine ?? |
puneti si voi o poza cu TT-ul respectiv, ca m-ati facut curios :?
|
Re:
Quote:
te referai la mine ??[/quote] nu nu, stai linistit :lol: :lol: spuneam doar ca nu e pe gustul meu. poate acum 5-7 ani m-ar fi facut sa nu dorm noaptea, dar acum nu ma mai impresioneaza asa tare... |
1 Attachment(s)
referitor la TT,nu l-am vazut inca.dar daca ies in seara asta,poate am sa-l vad.
si a mai aparat un ford mustang. pacat ca e decapotabil,i-a luat 50% din farmec si \"agresivitate\"... nu e cel din poza,doar modelul. |
l-am vazut... dar e stock :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning