![]() |
Re: Masina Mea......
:Dnu, nu si NU;)
|
Na acuma iai dat si tu o palma la kkat numa asa sa ne areti o poza..........fara explicatia cum a ajuns in stare aia
|
pe pana nu aveai cum sa mergi atata incat sa iti distrugi in halul asta cauciucul... asa ca mai ramane o varianta... burnout :P
|
nu e burnout, cauciucul e vechi, poate era si copt si a puscat...
|
cauciucu nare 1 an;)
|
de cand l-ai cumparat? nu te supara, dar cauciucul ala e puscat.sau poate ai vreun dusman care l-a taiat, sau ai luat tu ceva cu el de a puscat. daca imi spui ca ai facut burnuot de l-ai spart asa... ma pun in genunchi, imi fac tricou cu tine
|
cauciucu am cumparat in 2008 februarie... dusmani am destui si aici in cartier unde stau... am gasit de vreo doua ori nr. de inmatriculata, smulsa... au mai facut si o linie pe caroserie cu un oja... astea-s care imi vin in minte acuma...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am fost si eu la nemti ca orice roman si mi-am adus si eu masina ..1,4i 44kw 60cp la pret minim.masina a primit: toba sport irmscher si filtru aer sport,stopuri clare,cotiera,seznor de parcare si nu imi mai vine in minte altceva...am montat muzica: 4boxe din fabrica si 2 tweetere in usa. si am bagat 1pereche boxe ovale blaupunkt+amplif si woof. tot de blau...mai urmeaza si alte stuffuri cu timpul....in rest pozele vorbesc
|
pana in momentul de fata frumos oricum iti urez succes in continuare la tunat :)
|
1 Attachment(s)
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted:
|
Frumos corsa so stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.
|
Quote:
da in loc sa te chinuiesti cu desenatul intercoolerului si tu corectai rugina de sub parbriz sau mai bine puneai un actibild peste :D |
:)) da ai dreptate da prima data sa mearga intercooleru :)
|
;) AM CORECTAT RUGINA DE LA CAPOTA... n-am mai avut chef sa corectez si la parbriz... acum vad, ca nici frunza n-am scos...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning