![]() |
Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)
Quote:
|
cati bani e ionizarea? pt un kadett
|
Quote:
|
Quote:
uite aici nr de la SEND'92 - fac geamuri fumurii si termopane fumurii 0744.318.600 - mobil 0248.288.080 - fix Pitesti |
Quote:
:chick: |
asa a auzit si el . pot scrie oricand 10 lucruri pt care folia de CALITATE este mai buna decat ionizarea.
|
folia este mai buna ca ionizarea in caz de accident, spargere, filtru uv, termen de garantie, aspect etc.
ionizarea este mai buna ca folia doar financiar. deci cine are bani pune o folie buna(llumar), cine are mai putini ionizeaza. exista si folii antiefractie speciale. ionizare antiefractie nu desi daca doi ioni se tin de mana rezista mai bine unei incercari de spargere... aici se discuta de loua lucruri diferite care au un singur aspect comun: transparenta . |
am inteles ca folie autorizata rar, nu se poate pune pe fatza decat una foarte deschisa(30%..transparenta..nush daca zic bine ), aproape insesizabila ?
este adevarata ? am un prieten care si a pus folie in iasi. folia de pe geamurile fatza e foarte inchisa, aproape ca cea de pe spate, nu se mai vede nimic din exterior. zicea ca a dat 7 mil, cu tot cu spaga. |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/408-sondaje-auto/56860-probleme-folia.html |
Quote:
|
m am lamurit.
este o firma in iasi care aplica folii. le dai 60 de euro spaga si ti monteaza si pe fatza o folie cat de inchisa vrei tu. aproape k pe spate. in total toata treaba ajunge vreo 7 mil. daca te opreste politia, tu le arati autorizatia pt toate geamurile. k doar de aia dai spaga la service. nu au ce sa ti faca...doar nu masoara ochiometric transparenta geamurilor de pe fatza. tu o tii pe a ta, si le dai cu autorizatia de cap :D |
Quote:
|
faza e ca daca ai autorizatie RAR nu are ce sa iti faca! (parerea mea)
|
Quote:
|
ei...in zona moldovei nu sunt politistii asa de inspirati.
iar la urma urmei, daca se intampla ceva, ii trimit la firma care mi a pus foliile. doar ei sunt de vina ca mi au pus foliile asa de inchise, nu eu. mai ales ca am si autorizatie :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning