![]() |
Re: Corrado - G60 viitor VR6
Quote:
|
Quote:
|
dupa un filmulet cu o bora de la wagenwerks :) se poate da search pe youtube. Melodia am luat`o ca mi`a placut, dar filmuletul nu e copiat eventual la inceput cateva secunde, uite`te la cadrele din cel original si cadrele mele. Ideile ne veneau pe parcurs, in timp ce filmam, si intr`adevar ei m`au inspirat si sunt adevarati maestri.
|
Quote:
|
B r a v a Kalu ...imi place masinutza si filmuletul cu prezentarea, dar in deosebi POZELE...pasiune ce mai :)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
niste poze de la Romexpo.
|
Quote:
|
Ar trebui schimbat titlul topicului acum ca este actual VR6 si, poate, viitor VR6 Turbo :)
|
am vazut-o saptamana trecuta prin craiova, genial arata masina asta, felicitari
|
multumesc, deseara sunt pe aeroport :)
|
de data asta ajung si eu, sa speram ca nu o sa fie nebunie
|
frate ce sa zic felicitari pentru masina ai aduso super bine pana aici ....singurul lucru care l-as critica este bara fata ii statea mai bine cu aia de la inceput daca tie iti place asta e ok ...masina eo zic sa o lasi asa sa nu mai pui nik pe ea la exterior ...si stai linistit ca nimeni nu s-a nascut invatat toti am fost praf la inceput ...ce nu te omoara te intareste pune mana si pierde ca sa inveti mai multe ;) asa imi spunea mie un prieten bun ...si daca ai putea sa imi dai si mie niste detali despre evacuare te-as putea ajuta cu mai multe...evacuare si inca o data ce ai puse pe ea pana acum de la motoru ala de vr care il achizitionasei SPOR LA TREABA ...e tot ce pot sa zic
|
foarte frumoasa masina si cu "inima" puternica. bafta in continuare
|
frumos se aude, felicitari pentru asta seara!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning