Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

vlad_vdo 11-04-08 16:05

Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare

am zis metabond tocmai pt ca nu are nici o treaba cu uleiul. metabondul trateaza suprafetele metalice nu uleiul. cele ce trateaza uleiul sunt niste porcarii. drept dovada cand bagi metabond presiunea uleiului scade chiar datorita redcerii frecarii pe suprafata metalica.eu am ceas la a mea si am vazut ce se intampla. ma rog asta e parerea mea din ce am testat pe propria masina........si mai important metabond de combustibil pt ca stiti si voi ce combustibili avem.

bobby_gsi2 12-04-08 19:25

3 Attachment(s)
Astazi s-a desfacut si reparat trapa.....nu se mai dadea inapoi.....mi-a mancat putin zilele dar pana la urma s-a rezolvat si dupa o pauza de vreo 4 luni am deschis usa spate dreapta....se blocase motorasul de la inchidere....si cred ca ala mi-a terminat si modulul central de la centralizata. Atasez si 3 poze cu dedicatie....stie el cine :)

vlad_vdo 12-04-08 22:48

foarte frunos ce ai tu acolo...................:)

sco211 13-04-08 13:49

:lol:

dedicatie speciala chiar !!! :D

o.t.: metabond de benzina a avut edi in ziua cursei si a zis ca nu s-a simtit cine stie ce, dar ca urca mai rpd in ture...asa i s-a parut lui...insa io am fazut ca a patinat cu jantele alea mari...totusi...ala chiar cred ca face treaba.

vlad_vdo 13-04-08 20:42

nu face minuni nici metabondul dar oricum e important pt protectie mai ales pt ca avem combustibili de 2 lei si injectoarele se cam duc. plus ca intr-adevar merge un pic mai tare.eu am si in motor si in cutie si in benzina.

sco211 15-04-08 00:08

dar la carburatoare o ajuta cu ceva? :lol:

vlad_vdo 15-04-08 11:04

eu zic ca ajuta la orice sistem pt ca unge pompa de benzina, chiulasa si segmentii de foc plus ca aditiveaza benzina sa arda asa cum trebuie dar oricum nu am incercat si pe carburi.

AG 80 BBI 15-04-08 11:16

dar pe GPL merge!? :)) :)) :))

vlad_vdo 15-04-08 11:58

:D:D cel putin poti sa incerci........:D

sco211 17-04-08 08:28

la GPL unge roata de rezerva... ;)

vlad_vdo 17-04-08 11:36

cati aveti presiune de ulei la ralanti la gsiuri-cate liniute la cald?

bobby_gsi2 17-04-08 22:29

La cald la relanti am 2-3 liniute, oscileaza.....iar la cea mai mica atingere a acceleratiei sare la 5. Cum am zis mai sus....am castrol 10w60 si are 1000 de km. Pana acum sunt multumit de el. Sper sa am aceeasi presiune si dupa schimbarea axei care sper sa se faca sambata.

Eagle_flyaway 17-04-08 23:56

cat te-a costat axa si de unde?

madicioco 18-04-08 01:14

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1490498)
La cald la relanti am 2-3 liniute, oscileaza.....iar la cea mai mica atingere a acceleratiei sare la 5. Cum am zis mai sus....am castrol 10w60 si are 1000 de km. Pana acum sunt multumit de el. Sper sa am aceeasi presiune si dupa schimbarea axei care sper sa se faca sambata.

omu eu cred ca nu stai bine cu presiunea de ulei daca zici ca ai 2-3 liniute la cald eu sincer am pe vectra tot timpu 5 liniute ca e cald ca e rece nu conteaza tot 2000 16 v acu sper ca nu te supara parerea mea

bobby_gsi2 18-04-08 08:24

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 1490794)
omu eu cred ca nu stai bine cu presiunea de ulei daca zici ca ai 2-3 liniute la cald eu sincer am pe vectra tot timpu 5 liniute ca e cald ca e rece nu conteaza tot 2000 16 v acu sper ca nu te supara parerea mea

Stai linistit ca nu am de ce sa ma supar....e parerea ta si ai tot dreptul sa ti-o spui. Acum imi exprim si eu o parere....sau mai degraba un sfat......verifica urgent sonda de presiune :) . Si mie la rece imi sare direct in 5...dar cand se incalzeste scade. Intreaba orice mecanic bun si ai sa vezi ca am dreptate....dar Doamne fereste tie iti arata mereu 5 si nu stii cand ramai fara presiune. E posibil ca unul dintre firele de la sonda sa iti dea la masa si de aia sta mereu pe 5. Apropo...eu nu am 2000 16v.....am 8v....mai lenes putin.
Axa a costat 326 de euro si a fopst achizitionata din germania.

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning