![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
Pai asa si yo tot nu inteleg ce spunea in legislatie de era ilegal la tine la nr cum naiba trebuie sa ai nr k sa fie legal ??
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
pai trebuia sa fie placa aia de tabla care tio da potera da io aveam numaru facut pe folie reflectorizanta si lipit pe bara. o zis ca trebuie sal dau jos si sa il dau lui. da nam reusit sal dau jos asa de tare era lipit. abea am dat jos cifrele si i leam lipit pe o foaie :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
nasol frate nasol ... si eu am ramas fara permis din cauza militistilor astia :) dar e pe vine permisu sper ... am depus contestatie ... mai multe informatii de actionat impotriva militistilor ... cautati pe www.amenda.ro acolo va invata anumite kestii ... cum sa va aparati si ... cand aveti probleme mai grave ... cum sa scrieti astfel de plangeri sau ce stiu eu ce mai trebuie ... ceau la toti
|
re bah...am revenit...credeai k am plecat...:P
|
Fratilor sa ne gandim k suntem in romania ... si prostia doare ... la orice nivel ....
Eu unul fc parte ... din acele persoane ... kre politia s-a luat de mine pt k am pe masina sticaru`l cu 4tuning.ro si cel al clubului .... nu ma mira ... Trebuie sa stim sa ne aparam drepturile .... Va urez ... fara limita de viteza .... si cauciucuri tocite.... stima ... pt toti .... |
Dai mah in azil de gabori infecti ce is de paraca ei nu ar incalca legea .. cum zicea si Lazarus haideti fratilor sa ne punem sa ii urmarim si daca cumva incalca legea ii filmam si tat ii f... si noi ce numa ei sa ne f... pe noi poi asta ii prea de tot .... Da ei ca incalca nush cate 11mi de legei ei nu trebuie sa fie trasi la raspundere ... Eu zz sa ne dotam cu telefoane sau cu camere video si sa ne apucam sa ii urmarim ... RESPECT tuturor participantilor la curse
|
Salut,
Sincer nici nu stiu de ce comentez aici insa sunt cateva lucruri destul de clare : 1. Cursele ilegale sunt ... ilegale deci in afara legii :) 2. Politia in teorie trebuie sa opreasca activitati ilegale 3. E mult mai misto si educativ sa alergi dupa niste masini simpatice decat sa prinzi hotii de buzunar, magazin etc, si in plus nu implica prea multa organizare din partea lor 4. Asta pentru ca in momentul cu pricina, gasesti cam 9454054 de masini tunate si stickeruite intr-un singur loc, facand zgomot...fapt care ar atrage atentia si unui om/animal aproape surd. 5. Sigur ca politistii abuzeaza si exagereaza cand se iau de unu' altu pt. stickere, si anumite modificari, dar nu cred ca trebuie insultati DOAR pt asta, pt. ca intr-un final, daca e sa o dam pe bune, cursele ilegale sunt si ele un abuz...la adresa legii nu? Adica daca e sa o dam pe-a buna si sa nu injuram fara motiv, abuzul e dual. 6. Vorba unui amic, la adunari vin 200 si se dau 5. E vorba de show aici. Daca aceste lucruri s-ar face planificat, virtual, cum vreti voi s-ar evita multe din probleme. Adica intalnire 2+1. Dar noua ne place show-ul asa ca suferim si abuzurile ... care sunt o consecinta inevitabila a show-ului. In conclussion : Exista telefon, net, si alte minunatii ale sortii, care ar ajuta o organizare mai buna, daca SINGURUL SCOP in viata ar fi viteza. Dar sa nu uitam ca ne place sa ne vada...fanii :) nuuuu? |
Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
bai frate dar nici nu mai ai voie sa iesi din anonimat cu mashina ca boccii astia te salta, mama masi de treaba de ce draq mai avem mashini atunci?:twisted:
|
Quote:
cuvintele cheie sunt "low profile" dar in conjunctie cu dorinta de show...e cam imposibil :) |
Quote:
si de unde sti tu ca unii se dau la liniute ? ai fost de fata ? inseamna ca ai avut noroc ca nu te`au luat si pe tine ... pt ca de aia ne demonstrezi tu noua cum e cu viteza ... sau poate ai prea mare morcov de la viata ca sa mergi cu viteza ? nu poti schimba ce unii o avem in sange. .. cand vom muri ... numai DUmnezeu stie ... oorice am face noi ...sansele sunt relative ... putem muri chiar cand ne plimbam pe trotuar sau stand la televizor ... asa ca Soarta va decide ... Soarta e reprezentata de Dumnezeu in cazul nostru ... nu putem sa zicem decat ... Doamne iarta-ne ca prosti suntem si Doamne da-ne minte ... asa e romanul ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning