Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

buddy_lexx 10-05-07 20:31

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 894959)
doarme in garaj saraca de vreo cateva luni:D am sao fac eu odata pe la anu':lol: :lol: :lol:

si cand o sa iasa...o sa`shi faca aparitia in stil mare? ramanem masca cand o vedem sau nu ??:shock: :P

dangti16v 10-05-07 20:40

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 894964)
si cand o sa iasa...o sa`shi faca aparitia in stil mare? ramanem masca cand o vedem sau nu ??:shock: :P

nu stiu,depinde ce masini mai apar pana atunci;)

buddy_lexx 10-05-07 20:41

dupa cum se desfasoara activitatea...slabe sanse sa mai apara cva nou... lumea promite...dar fapte..putine..:P

nick_nasta 11-05-07 09:06

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 894986)
dupa cum se desfasoara activitatea...slabe sanse sa mai apara cva nou... lumea promite...dar fapte..putine..:P

de ce nu faci tu buddy?
lumea vrea da nu are timp sau bani(in cazul meu):sad:

Khristy 11-05-07 11:32

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 894986)

frumos spus buddy ... dar fa u ceva... nu critica p altii

stefan_88 11-05-07 18:19

pai ..mai buddy ... da u o idee . Oricum nick_nasta ... are dreptate si el .

buddy_lexx 11-05-07 20:45

ba ce tot imi sariti in kap...eu n`am batut vreun apropo la nimeni...nuj ce ati inteles voi... !! am vb la general.... poi eu nu zic ..pt k momentan nu ma dau banii afara din casa...am alte prioritati acum... si nu promit k fac nuj ce...pt k stiu k nu ma pot tine momentan de promisiune... :rolleyes2

buddy_lexx 11-05-07 20:47

m`am laudat eu cumva k imi modifik masina??? nop..cu sigurantza n`am zis...! are dreptate nick nasta.. k dac n`ar fi asa... ar fi toate roz...

Khristy 12-05-07 10:05

atunci zi'ne si noua cine si ce a promis...si nu a facut...

buddy_lexx 12-05-07 12:51

ink odat spun..k am vb la GENERAL.... ca oamenii promit dar nu se tin de cuvant...nu k cineva din orash a zis cva si n`a facut... :evil:

Ali_ump 12-05-07 19:07

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 892585)
Nimic nou...din pakte....dar u pe unde umblii k esti rar la ochi!ce`ti mai face masina?

Mai Buddy dapoi tu nu ai de unde sa stii ...ce mai e nou ca nici macar u ajungi pe intalniri:rolleyes2

buddy_lexx 12-05-07 21:16

[QUOTE=Ali_ump;897836]Mai Buddy dapoi tu nu ai de unde sa stii ...ce mai e nou ca nici macar u ajungi pe intalniri:rolleyes2[/QUOTE

mda.. nu vin la intalniri..si stii bine si care e motivul... si eu dac vorbeam ..vorbeam de forum..nu de intalnire .. ce mai e pe forum.... ! da data viitoare promit k nu mai zic nik... k ii mai bine asa!

Ali_ump 13-05-07 15:31

[QUOTE=buddy_lexx;897988]
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 897836)
Mai Buddy dapoi tu nu ai de unde sa stii ...ce mai e nou ca nici macar u ajungi pe intalniri:rolleyes2[/QUOTE

mda.. nu vin la intalniri..si stii bine si care e motivul... si eu dac vorbeam ..vorbeam de forum..nu de intalnire .. ce mai e pe forum.... ! da data viitoare promit k nu mai zic nik... k ii mai bine asa!

Sa stii ca lucrurile nu sunt exact asa cum par pe forum...si daca ai veni pe la intalniri ai vedea lucru asta...si te-am rugat de atatea ori ...dar...na daca nu vrei ...asta e:!: nu o sa ma rog toata ziua de tine:rolleyes2

buddy_lexx 13-05-07 18:51

[QUOTE=Ali_ump;898876]
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 897988)

Sa stii ca lucrurile nu sunt exact asa cum par pe forum...si daca ai veni pe la intalniri ai vedea lucru asta...si te-am rugat de atatea ori ...dar...na daca nu vrei ...asta e:!: nu o sa ma rog toata ziua de tine:rolleyes2

eu ti`am explicat tie un lucru da cred ca ai uitat :-P ... ti`am zis..sa trec de hopu` asta care`l am acu ( BACU ) si dupa aia o sa fiu prezent ...pt k raman in orash cu facultatea... si dupa bac..o sa fiu si zilnik dac e nevoie si nu se intampla sa am treaba..! atata tot!

buddy_lexx 13-05-07 18:52

si orice afirmatie facuta de mine...este strict despre ceea ce e pe forum... ink odat spun...nu m`am legat de nimeni din oras... ! eu tot ce zic e strikt despre forum !!!!

All times are GMT +2. The time now is 23:37.

- Copyright 2026 4Tuning