Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   O fata... si un golf 2... (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/216128-golf-2-a.html)

valitataye 31-12-10 13:35

Re: O fata... si un golf 2...

LA MULTI ANI ZETA!!! 2011 sa fie cat mai productiv posibil:D

thegman 31-12-10 17:33

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3927096)
sita1974: am urmarit..masinile tale, am vazut ca ai 3 prezentate..sincer te cam invidiez putin:-P :oops: eu daca as avea 3 masini as merge cu un stil pentru fiecare:D (dar nu prea imi permit) am vazut ca tu mergi mai mult pe original...si mie imi place..dar mai innebunita sunt dupa aripi umflate, hayoane modificate ..jante mari s.s.m.d

..termin ce mi-am propus..o tin un an ..doi si cine stie poate o schimb si voi merge si pe original;) oricum multumesc .

valitataye : mersi frumos

ce face omu..de plictisea...:twisted:

Misto jentile...

szoke_sz 01-01-11 21:59

faina masina,spor la treaba!

ZaNe94 01-01-11 22:11

nu aluneca talpile pe chestiile alea? adica mai ales cand e ud :-?

Zeta 02-01-11 21:03

multumesc All:twisted:

Zeta 04-01-11 16:11

1 Attachment(s)
gata..imi mai trebuie doar bara fata..mai fac o pauza ..cumpar bara inainte sa vopsesc masina

urmeaza...sa vina masina de la tinichigerie,:arrow:suspensia,:arrow:montatul motorului, :arrow: o fuga pe la Mihai.ghetto ..si vopsitul..:twisted:

NXdev 04-01-11 16:34

Ehe, felicitari pentru achizitii :twisted:.A intrat la tinichigerie?

Victor_Is 04-01-11 17:14

incredibil cat de repede te misti cu proiectul.
Asta e un semn bun pentru Noul An in care am intrat.
Mult succes!!

Sonny™ 04-01-11 18:17

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3953103)
gata..imi mai trebuie doar bara fata..mai fac o pauza ..cumpar bara inainte sa vopsesc masina

urmeaza...sa vina masina de la tinichigerie,:arrow:suspensia,:arrow:montatul motorului, :arrow: o fuga pe la Mihai.ghetto ..si vopsitul..:twisted:

nu stai deloc abia ce am intrat in noul an si tu esti pusa pe munca, la vara te astept la mare sa iti vad si eu jantele..."daca nu ti le fura nimeni pana atunci";)

Zeta 04-01-11 21:28

NXdev: saptamana trecuta, a zis ca miercuri o baga in garaj...adica maine..acum nu stiu ce sa zic..ma voi duce vineri sa vad daca face treaba sau nu:x

Victor_Is: multumesc..eu am impresia ca merg cu spate:cry:

Sonny™: in stilul asta nu cred ca va fi gata pana la vara:cry: si stai linistit jantele sunt puse bine;)

Sonny™ 04-01-11 21:33

Quote:

Originally Posted by Zeta (Post 3954255)
NXdev: saptamana trecuta, a zis ca miercuri o baga in garaj...adica maine..acum nu stiu ce sa zic..ma voi duce vineri sa vad daca face treaba sau nu:x

Victor_Is: multumesc..eu am impresia ca merg cu spate:cry:

Sonny™: in stilul asta nu cred ca va fi gata pana la vara:cry: si stai linistit jantele sunt puse bine;)

nu mergi cu spatele, vrei tu sa termini mai repede si stai linistita, cum o sa dea caldura si sa vezi ca o mearga treaba mult mai repede;)

charlieptm 05-01-11 04:46

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3954272)
nu mergi cu spatele, vrei tu sa termini mai repede si stai linistita, cum o sa dea caldura si sa vezi ca o mearga treaba mult mai repede;)

asta cam asa e ...ger+fiare= nu o combinatie buna...iti zic din experienta cand o sa fie mai cald o sa se "incinga treaba" :))

intai :chainsaw: si apoi :dance:
spor la treaba

Zeta 06-01-11 22:50

bine zis..abia astept sa vina caldura.. poate reusesc sa o si vopsesc pana atunci:D

sake.e30 06-01-11 22:53

misto masinuta ...sunt sake de la vulcanizare :D

Я7B. 07-01-11 13:02

Nu a venit de la tinichigiu:O??

All times are GMT +2. The time now is 01:18.

- Copyright 2026 4Tuning