![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
atunci scuze ...:lol:
am precizat ca nu se observa f bine in poze..... sa le faca albe..... |
Quote:
Quote:
Quote:
Urmeaza poze cat mai recente :D |
lasa stopurile asa cum sunt( de fabrica) doar cumpara un lac transparent de la piese auto e cam 25 ron un flacon mare de 400 ml parca.
|
nu mai vinzi dacia?
|
Quote:
Am inteles. O sa vad ce gasesc:D Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Si cum spuneam...poze recente asa de sezon:lol: am schimbat sticla la far, mi-am achizitionat inca o grila CN3 pentru "modificat" sa vedem ce si cum..:D am dat pleoapele jos dupa cum am spus, si am lasat masina fara grila si da aer de TAF:lol::lol: oricum arata bine8) Cum imi sugerati sa fac grila? Sa ii tai doar "nasul" ala de sus sau toata partea de sus gen TEI sau RRedman?:???:
|
Quote:
Daca iti prelungesti capota...poti sa-i tai "nasu" sau sa faci cum am facut si eu...cu toata partea de sus taiata...si sa-i pui o plasa neagra. Eu nu mi-am pus plasa...mi-a placut cum da mai bine fara. Inca o chestie...taie geamul de la semnal...in partea de jos...sa fie la nivel cu farul..arata aiurea cu colturile alea. Si dai dunga aia de pe caroserie..arata foarte aiurea |
Quote:
|
Cosmin cu banda aia de izolat pe faruri te-ai jucat tu sau ce ai vrut sa faci ce nu iti comanzi niste pleoape de dacia cum trebuie nu tiganeli cu banda.Pretul ii de la 30-50 lei depinde de la cine le cumperi;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si uite asa avem si autorizatie pentru folie:D de data asta ceva valabil si calumea:D si maine pregatesc o mica surpriza VNF`ului nu spun nimic:oops::lol:
Si sa ne mai amintim putin de SNR`ica..i-am pus o janta Canada sa vedem cum da si e viss:dribble::dribble::peace: |
si e varza nare nici o treaba canadiana aia cu snrul... sau poate tu o vezi tlx... in loc sa ii cauti niste jante si capace dalea ozn in stare buna...
|
daca ar mai taia 1 spira 1 si jumatate ar da mai bine
zic eu |
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning