Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cum ne gasim masinile dimineata in parcare? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18224-gasim-masinile-dimineata-parcare.html)

D_M_X 03-03-10 16:57

Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?

eu acum 3 zile am gasit cauciucu gaurit de un cutit :)

SMocKey21 03-03-10 22:22

Urat moment omu :( in cazul asta eu ma consider norocos :D

ginnjuice 06-03-10 09:57

matze scarboase pe capota . cre`ca imi face vreo vrajitoare descantece :|

banzay 15-03-10 06:10

Ca tot e vorba de matze... Vazusem un tico cu cel putin 15 matze pe el. Pe capota, pe plafon, era full de matze :D Cine stie cine i-o fi aruncat ceva pe masina de le-a atras asa...

schumi_86 16-03-10 22:56

Mi-am gasit azi dimineata masina fara statia de la sistemul audio,in fata portii chiar:evil:
Oricum a fost cu "dedicatie" deoarece doar statia imi lipsea,toate erau la locul lor. Din cate m-am gandit eu,este cineva care ma stie deoarece nu era la vedere pusa.....asta e,astept sa dau de cel in cauza:twisted:

CT25ALX 17-03-10 00:11

smulge-i unghiile cu patentul :))

5inci 21-08-10 23:50

Deci nu-mi vine sa cred cata minte pot avea acei oameni care isi varsa nervii pe masini si nu pe propietari.Eu stau in Curtea de Arges si nu am avut nici o problema de genul asta(Sper sa nu am ) Eu o parchez in fata blocului exact langa un stalp luminat.Peste drum sunt 2 banci deci lumina si de acolo + camerele de supraveghere.Parerea mea pt toti cei care le lasa in intuneric sau si in lumina sa isi cumpere camere de supraveghere.Costa 200 Euto tot tacamul dar stii ca nu ai treaba(ma refer la cei cu masini scumpe si nu numai)Poate cat dai pe kitul de supraveghere atata dai pe o vopsea,bara,geam,etc....
Cateodata o mai parchez si in parcare la Supermarket WOLF ,m-am imprietenit cu paznicii de acolo si nu imi zic nimic.
Voi pe acolo nu puteti face la fel ?ca ma gandesc ca si pe acolo parcarile supermarketurilor sunt pazite.

Babutz 22-08-10 09:49

zgariata de vreo 3 ori:sad:

BruT16 02-09-10 20:58

Ma simt mandru ca stau in Palazu Mare si am propriul garaj! :D
In cel mai rau caz sa o gasesc zgariata cand o mai las prin oras.. :D

tiberiusss 05-11-10 09:43

Sunt din ct,dar stau in it...nu am avut nici-un fel de problema cu masinuta mea...intacta o las intacta o gasesc.:D . Inca ceva,nu neaparat vecinii fac "treburi" d-astea, prietenii in special fac asta cand sunt pe alta lume din cauza bauturii. Am intalnit cateva specimene si i-au facut varza dacia lu unu pe trotuar.

Babutz 05-11-10 09:59

am mai gasit niste urme de gheare pe portbagaj...nush ce mama naibii se intampla...tot felu de patrupede care se catara:(:(:(

kirin 22-11-10 17:00

prima seara :zgariata capota fata
a doua :au urmat portierele dreapta

pauza 2-3 zile apoi :

zgariata capota spate + stop stanga

in final si portierele stanga

in parcare la o nunta : aripa stanga spate varza, a plecat omul fara stress

am schimbat masina, nu s-a mai intamplat nimic o perioada, am schimbat si orasul intre timp pt o alta perioada :)

C T 19 K R A 24-11-10 06:17

Pisicile alea handicapate stau in fiecare dimineata pe masinile din parcare de la mine.:lol:

D_M_X 24-11-10 18:59

la financiar pe Badea cartan s-a obisnuit lumea sa-mi umfle oglinzile ,stergatoarele si mai da si cate o dunga la masina cand pleaca :)

tzunny 26-11-10 16:56

Am gasit-o cu "MUIE" scris cu spray cu vopsea gri/crem pe geamul fata dreapta.

All times are GMT +2. The time now is 23:34.

- Copyright 2026 4Tuning