![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
pozele le pun maine!ok?
|
5 Attachment(s)
si.....ani isi spun cuvantul...o sa ajung la vorba unui amic de al meu care imi zicea....nene ca sa o faci super functionala o sa schimbi multe....si a avut gura aurita....:))))
la etapa de vtm masina a fost un pic fortata,si dupa 2 zile am observat ca am mici probleme la plecare...masina numai tragea cum tragea ea de obicei...explicatia a venit seaca si costisitoare.....:evil::evil::evil: 1 disc ambreiaj tocit pina la refuz,dupa ce am dat cutia am observat ca discul era acolo inca din 1969-original si deloc plictisit.....dar batran rau.... 2 placa de presiune...daca tot se cere discul...afara tre sa ii montam si o noua placa ,basca rulment 3 cutia de viteze... o aventura sa o gasesti pe a 3....:))))) ... urmarea?simpla....trebuie sa iau disc,placa si cutie de viteze....:shock::shock: sunt tare curios de efectul pieselor noi care au fost schimbate sau sunt in curs de schimbare....sincer ne indreptam vertiginos la pretul a doua logane... |
ti-am trimis pozele pe email.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Ford Capri MK1 V8 2300 GT-The White Dream-69 GTO
7 Attachment(s)
si sa continuam....:)))) kit ambreiaj nou....placa de presiune ,disc rulment......:)))) toate old new stock,si spre surprinderea unui prieten de al meu f priceput ..toate de calitate....
cautam o volanta buna si sa fie compatibila cu cele de sus...:lol::lol: |
Quote:
Uite ce poti avea cu banii unui singur Logan (mai dotat :D) la mama Caprelor in Anglia... Numai 8000 de lire (aprox 8800-9000 euro ?) pt mk1, V8, peste 220 cp, roti 225/50/15 fata, 265/50/18 spate :shock: :shock: :shock: http://www.pistonheads.com/sales/1781823.htm |
Quote:
si 11000 euro nus bani putini....:))) |
Re: Ford Capri MK1 V8 2300 GT-The White Dream-69 GTO
Quote:
gata sunt sus puse pe masina,cu o cutie noua...merge brici,abia astept un drum lung sa imi dau o parere:) |
O scosăşi la plimbare azi! :) Te văzui pe A.I. Cuza, la Casa Albă, pe la 21:30, cānd mă duceam la muncă. Te vreau mai des pe străzi ! :peace:
|
Quote:
Salut.-da am scos-o la plimbarica ,ca destul a stat vreo 2 luni trasa pe dreapta pt schimbarea cutiei,masina merge super ok,acuma trebuie sa ma ocup de treburile de finete la interior,pe viitor cand ma vezi fa-mi un semn ,poate iesim la un sporovaila:))) as vrea sa ii fac niste filme si foto profi sa le postez pe you tube,pt ca merita:)) batranul...vreau sa zic ce de o saptamina ma duc zi de zi cu ea la job,si o folosesc non stop! se comporta admirabil! |
O sa trec si eu pe la tine pe la serv., ca tot am treaba in zona, sa o vad si eu. :)
Ai curaj sa dai o shaorma? ;)) |
Chiar merita un kit de ambreiaj nou masinuta asta... Stiu ca avea nevoie mare de el, inca de cand am scos-o pe strada... si am rupt 2 cabluri de ambreiaj :P
Felicitari si multa bafta in continuare! |
Omule,tot respectul ! imi place ce ai facut si imi place gandirea ta ! Am avut si eu un Ford Taunus M20 v6 dar am renuntat la a il aduce in starea lui "de fabrica" din cauza "micilor probleme" ale caroseriei ... curand imi voi termina masina si voi veni in Craiova in vizita la rude :D poate iti faci timp sa`mi prezinti si mie bijuteria asta a ta !
Tot respectul si toate cele bune ... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning