![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
Eu nu mi-am rupt niciodata nimic. In schimb in cls a4a mi-am oparit labele ambelor picioare. Nu am mers 1 luna de zile si pe urma nu mai stiam cum sa merg :) Nu stiu daca ati trait vreodata senzatia, nu mai aveam echilibru. In rest am mai cazut in sarma ghimpata cand am invatat sa merg pe bicicleta pe un drum pietruit si am mai cazut si prin trandafiri. Ma mandresc cu niscaiva cicatrici.
|
acuma 1 luna jumate. fractura de peroneu si distantarea acestuia de tibie (9 suruburi + tija). acuma e ok, merg ;)
|
Cand eram mai mic desprindere si fracturare de rotula. Nu stiu termen stiintific ptr asta.
Also, inca mai am o nara infundata de la un accident cu bicicleta si osul din nas acum e pe nara stanga. |
...1 cea mai mare pierdere...acum 2 ani cand am fost nevoit s ami vand "dragostea"..adik masina...dar trecu repede 1 an 6 luni si 1 4 zile si am recuperat o..acum rasuflu usurat .....alt ceva...neimportant... :)...sp[er s anu mai traiesc asa durere niciodata.....
P.s. vnad Porsche 924...ieftin si bun....ajutati ma sa sufar .... :))) |
eu am patit-o in clasa a 11-a. mi-am rupt mana in timp ce coboram scarile cu rolele cu spatele in carol. afara incepuse sa ploua si o destepata care uraca nu s-a dat din fata mea..scari ude...eu a trbuit sa o feresc.a.m alunecat si .. poc... la nici 2 luni... mi-am dislocat umarul tot cu rolele...
|
pff, naspa, multe rani p aici
la mine nu sunt atatea, doar capul spart in 3 locuri, arcara sparta in urma unei batai, o coasta fisurata in urma altei batai, menisc / ghips / recuperari, amandoua mainile rupte de la incheieturi in acelasi timp (asta acum vreo 5 ani), taiat degetul cu un cutit pana la os, o unghie la picior innegrita si cazuta dupa ce m am suparat pe spoilerul din fata al masinii cand am dat cu el intr o groapa dar cea mai nasoala pe care am vazut o pe viu cred k a patit o tata acum cam 3 sau 4 ani eram cu el in masina si am iesit din buc nu mai stiu unde am fost, el avea geamul deschis si l a tinut asa mult timp, cand am ajuns inapoi acasa, se plangea k il doare urechea, in fine, am fost cu el la spital si se pare k avea nu stiu ce praf intrat in ureche solutia? o sarma de aproximativ 30 de cm cu un carlig in capat de care era prins un bandaj bagata pe nas pana in ureche (fara anestezie) am zis k innebunesc cand am vazut k eram cu el in cabinet in fine indura tata cam 3-4 minute in timp ce zgarma ala pe acolo si scoate sarma aia afara surpriza, boul de doctor pierduse tamponul ala de bandaj au urmat alte 2-3 minute de chin pt tata cand i a bagat iar pe nas tot un fel de sarma dar de data asta cu un fel de cleste mic in varf si a reusit sa scoata bandajul ala |
Acum vreo 3 ani am avut nasul rupt.....cea mai cumplita durere:cry:
|
cea mai cumplita durere? cand m'am taiat la mana, rana nu m'a durut asa rau(o taietura de ~8cm). cel mai rau a fost cand mi'a facut anestezie. 19-20 de injectii in rana, pentru a putea pune firele:P.
|
Pai ca in viata orice om am patit si eu ceva... [ am doar 15 ani o sa mai patesc :rolleyes2 ]
1 : Mia murit cainele care lam avut de cand nici nu stiam ce e ala un caine :P 2 : am cazut pe burta de pe bicicleta..partea rea e ca mam dus vro 2 metri pe burta si mam julit tot... --Si ce patesc in fiecare zi...e cel mai rau lucru care mi se intampla... dau cu picioru in nenorocitu de fotoliu..scaun , masa , greutati , dulapuri , tot ce am prin casa... x( |
cea mai cumplita durere....prin clasa a 9a cand am fost la munte si i-a scapat unei colege sapunul in rau...si eu zmeu, m-am dus descult prin rau si am calcat intr-un geam...rezultatul a fost o taietura de vreo 5 cm in talpa si jumatate din degetul mic se tinea intr-o pielita:). evident am pus-o la loc si acum e bine;)
|
Salut nuj daca sunt sau nu suferintze da le povestesc m-am nascut cu malformatie la nas la 3 ani: 2 operati la nas, in clasa 1 mi-a tras cineva cu un pistol cu bila in okiu drept 20 de min am incept sa numai vad si sa ma doara bine inteles k nu am mai vazut bine de atunci si a trebuit sa fac operatie la oki 2 una pentru k imi cursese sange si mi se formase cheag si una pentru canalul lacrimar infundat, la 9 ani fiind mai jucaus am cazut in mana si in cap de la etaj unu operatie la cap, la 14 ani lovit de masina si operat la apenticita de 2 ori una pe viu, la 18 ani bataie in fata blocului cu tzigani 2 taiati de mine si vreo 3 de un tovaras de al meu ca erau 5 eu cu fatza rupta 3 operati una la dintzi, una la cerul paladin si una la nas deviatie de sept, acum astept sa fac operatie estetica la nas :( suferintze minore in comparatie cu una, am stat 2 saptamani in un canal plecat de acasa pentru ca iubeam o fata si imi era frica sa ma intorc acasa caci aia ma inselase cu o suma de vreo cateva sute de euro atunci am avut diverse intenti de sinucidere da am ajuns la concluzia caci la cat de frumos sunt se pare ca nici moartea nu ma vrea pe langa ea!! :( cam atatea!
|
;)) masochistilor ...
cea mai nasap durere.. hm .. multe :D cand m`a calcat .. masina pe mana... durerea de masea.. cea mai naspa .... |
Cea mai naspa durere....hmmmm cand am fost muskt de un sarpe si am stat 3 zile in coma:(
|
unde se intampla asta mestere ?
|
azi dimineata in vis mustang ;) !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning