![]() |
re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
paremise ca da,notez pe hartie si maine ma uit
si doua coliere de evacuare nu? :D |
am vorbit acum cu tedy...si el zice ca ar vrea si coliere...da sa spui un pret ca nu stie sigur daca are bani acum :D
|
ce pret ma,e fier vechi,tre sa iau cantaru cu mine :)) vreti si bon?
|
:)) ok...iti multumesc eu din partea lui de pe acum! ne intalnim acolo! :D
|
4 Attachment(s)
Am mai mesterit azi la rabloanta;acum are butuci in 4 prezoane,un rulment proaspat pe stanga fata(cel vechi se pare ca a decedat,si aveam de la o vreme un zgomot ciudat,dar credeam ca atinge protectia butucului pe undeva...) ;am dat o fuga pe la vulcanizare sa pun cauciucurile pe jante :D
si daca tot era cocotata de fund,i-am taiat suportul de remorcare,si am asezat toba finala sa fie iar simetrica :D Attachment 1371582Attachment 1371583Attachment 1371584Attachment 1371585 am facut si o mica proba,cu chiu cu vai intra pe spate jantele,dar o sa bag putin cricul in aripile spate,sa fie mai usor de umblat cu roatele pe acolo :D a,si neaparat sa schimb electromotorul,ca nu mai face servici bobina bendixului:evil: |
Haide bre ca se misca treaba incet si bine la tine :)
|
fa mai rpd electromotoru ... ca eu nu`ti mai imping martoaga :lol::lol:
|
baga mare.....pan la vara sa fie gata :)
|
6 Attachment(s)
am facut acum pe seara cateva poze :D
evident ca nu puteau pica din prima roatele pe masina,roata stanga spate atingea in contra aripa pe exterior,iar ambele roate atingeau de colturile spoilerului,asa ca l-am decupat putin cu bomfraierul :D ieri i-am montat reductia pentru sonda de presiune,i-am pus si ceasurile pe masina :D mai am sa pun carpc-ul si muzica si o sa fiu fericit :D |
jantele sunt foc !!! imi poti spune te rog daca distanta intre prezoane e cumva 4 x 100 ? multam anticipat.
|
au si 4x100 si 4x108 :D
multumesc,din pacate incepe sa nu-mi placa de dansele sunt mult prea iesite in exterior si va fi mult de munca la umflat aripile fata,ca sa pot cobori masina mult,de aripile spate nu mai zic... dar asta e,muncim cu "drag" si spor...dar mai la vara... :D |
Ma Iulica eu te omor daca vopsesti ETf-ul:).
Ar fi pacat caci are o culoare frumoasa:P. Rjv are un far clar si unu normal:)? Spor la munca. |
da,rjv-u are un far normal si unu clar,am observat si eu de ceva timp,dar mi-a fost lene sa-l schimb,chiar am far fara plasticul de semnalizare dar mi-a fost lene sa-l schimb :d
ieri am schimbat si la rjv uleiul+filtrul si filtrul de aer,si cam atat :D despre culoare...imi place si nu-mi place...o sa vad eu ce culoare aleg cand ajung in magazinul de vopseluri :D |
si cat costa jantele alea? :D
|
m-au costat 200 lei+ ats-urile cu care a venit masina doar ca sunt 5 jante oziar eu am dat 4 ats-uri :D dupa care imi pare putin rau,erau foarte usoare,dar din pacate si subtiri in carne si pe drumurile noastre le-as fi facut repede praf...ca eu am atractie la gropi :D
si ozurile prezina urme sanatoase de borduri,din pacate pozele sunt cam neclare,dar o sa spal masina si o sa fac poze cu aparatul meu ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning