Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

andrey_20052002 09-01-09 16:41

Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!

Nu stiu ce aveti voi astia de la oras mai ales de la Bucuresti dar vad ca toti furati corcoduse.
Eram prin clasa 4 sem 2 si s-a transferat la noi o gagica buna de la Iasi si noi vreo 4 baieti am ingropat-o in zapada ,vine ea la invatatoare plina toata de zapada ii zice ce am facut ,invatatoare ne aplica cateva rigle la palma si ne pune in genunchi cu mainile sus eu mai smecher am luat un caiet din banca ca abia imi adusese mos craciun blugi noi .

Evoluzione 09-01-09 20:39

La vreo 11ani... Noaptea pe contrasens cu viteza (relativa) in "Zone 30", faceam slalom cu o bicicleta prea mica pentru mine, fara lumini...
Vinea o masina din fata, am continuat in slalom, cand e masina la vreo 2-3 metrii derapez si sar pe trotuar, ma opresc si astept sa treaca masina. La momentul asta masina aprinde sirenele :shock: coboara doi tipii si ma intreaba ce fac noaptea fara lumini pe contrasens, si imi spune unul ca inca mai am tupeul sa le fac cascadorii. Am spus ca trebuie sa ma intorc acasa, "urgent", voiau sa ma duca iei... No iau la fuga :P No tinut nici 20 de metrii aia doi :lol:

NONE 09-01-09 21:04

mi-am adus aminte :lol:
aveam 16-17 ani cu verii mei in Dorobanţu
eu vara cānd eram mai mic mă duceam la ei la ţară
stăteam noi pe la 00-01 pe terenul de fotbal,cand ne-a venit ideea sa luam o pisică o băgăm in motorină si ii dam foc
am bagat pisica in motorină si i-am dat foc,
se vedea pe terenul de fotbal cum fuge o minge de foc :lol::lol:
numai puteam de ras ce misto se vedea :lol::lol:
da da stiu sunt al dracu' ca faceam dastea :twisted:

DannyKid 09-01-09 21:14

Azi cand un prieten mi`a aratat niste poze de care nu stiam...mi`a trezit ceva amintiri ce faceam cand eram mici
=)))
1. Vara eu cu cel care mi`a aratat pozele..stateam pe un pod...unu pe o parte unu pe cealalta....si numaram masinile..si la care treceau mai multe ala castiga...de multe ori ne luam la bataie=)) ca spuneam ca taxiurile nu se pun(treceau cel mai des)
=)))
2.Intr`o vara cand eram mic..nu mai stiu cati ani aveam, peste strada de mine e un prun...si eu am luat prune d`alea verzi si dadeam in masini :)) pana cand a oprit un mos care tocmai vopsise masina =))) stiu ca i`am facut`o varza....cum am vazut ca a oprit..am trecut repede in curte si cred ca ma vazut cand am tranversat..ca a venit la poarta la mama :))) ...eu repede m`am ascuns sub aro (ai mei atunci aveau aro) si mau cautat si mama si ala..si ca prostu..am ridicat capu ca nu vedeam unde se dusesera..si sa auzit si asa m`au prins =))...mama ce bataie am mancat atunci de la mama:))
3. Prin clasa a6a sau a7a tot vara spre toamna era....seara pe la 10-11-12 ne strangeam cate 5-10 nebuni si dadeam cu mere in masini mai ales autobuze, odata am dat in masina unui gabor de acolo...sa dat ala jos si ne`a alergat prin livada apoi prin padure...stiu ca atunci mi`am pierdut un papuc=)) si celalalt l`am ascuns intr`un boskete..a2a zi cautam dupa ala pierdut=)) ....
4. intr`a5a primavara lacul din zavoiu` din valcea era inca inghetat...si mam dus cu inca 2 colegi sa ne dam noi pe gheata..aia jmecherii :)))
dupa ce am facut 5 pasi am intrat pana la brau in apa:)) aatunci am pus pantalonii si adidasiii la uscat (era putin soare:)) ) si pana la urma m`am dus cu ele ude acasa
5.Ce`a mai tare cred ca e..atunci cand stateam la bloc dadeam cu oua..eram intr`a 4a stiu sigur :)) ca era ultimu an pana sa ma mut la casa :)) si i`am dat la un nene cu ouu in cap si pe umar..si ala o stiut la ce usa sa vina=)) (stateam la etajul 3)
=)) mama ce bataie mi`a dat mama atunci...da cand l`am vazut pe ala la usa...nu mai puteam de ras..era tot spoit de ou=))
6. SI eu cand eram mic ma duceam cu vacile :))) ....si acolo la tara la Ocnele Mari era strandul...si lasam vacile si ma duceam la strand..dupa 2-3 ore imi aminteam si eu de ele :)) apoi dai si cauta...ehe..pauza vaci :)) cand colo vacile erau acasa...le luase bunicamea =)) ..atunci nu am mai iesit 2 sapt din casa=))

Evoluzione 09-01-09 21:17

:lol: Sa mor eu ce idee cu pisica de foc :lol:

Eu am spanzurat pisica unui prieten. Toata sarea pe mine... am legat-o cu siretul si am spanzurat-o de biblioteca a facut "ho!" atat am ras :lol: puna ce a venit prietenul :shock:

Geox` 10-01-09 19:20

Eu imi aduc aminte cand eram mic
Legam 2 bidoane(separat)cu nailon,apoi le umpleam jumate cu pietre,praf(ce geaseam,sau cuti de bere.Apoi le puneam pe gard pe o parte si cealalta a drumului (pe la nivelul parbrizului) apoi nea ascundeam si cand treceau masinile se agatau sticlelea alea 2 de masina :))=))) se deadeau soferi jos si inceapeau sa injure de mama focului :))=))si noi nu mai puteam de ras:lol:
De multe ori ne prindeau si oamneni care treceau pe strada:x

Sau alta Jucam ascunselea!
Si la un moment dat ma plictisisem si le zic astora ca plec.ei ai mai stai,ai mai stai.eu nu nu nu.ei mai stai mai stai si ce imi vine mie bine aide ca mai stau.
Se pune ala cu ochi la prerete si eu am plecat mama facut ca ma ascund si am plecat in casa :))ma cautat vreo jumatate de ora atunci din cemi povestea a2 zi:lol:

bodyspeed 14-01-09 15:30

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=24
Nu ai mai unit..
Şi de exemplu faze petrecute acum... unde putem scrie :???:

Sindrom 14-01-09 16:38

Eram odata la un prieten si ce ne gandeam noi, daca varianta cu apa in punga si aruncat dupa oameni, ne-am gandit sa ca tot ne venea sa facem pish-pish, sa facem in pungi, umplem noi doua pungi, mi-era frica sa n-o sparg la ala in casa, iesim, si o luom pe partea cealalta a blocului, asta la etaju 8, asteptam sa vina cineva, jap cu alea, n-am nimerit pe nimeni decat am stropit pe un pampalica, mi-a parut rau da, daca eram mic si prost si nu gandeam inainte sa fac.

Si alta tot cu pungile cu apa, eram mic, umplu punguta cu apa, stau si astept sa treaca, jap arunc fix in cap, l-am umplut pe om de apa, ma duc jos si io pe afara, ca era cald, cand ma duc in spate, vad ca era vecinu, ala tot injura acolo, cred ca daca ziceam ca am fost io, mi-o luam urat de tot, ca era fleasca.

Mai de sezon, eram mici clasa 5-6, ne strangeam vreo 2-3 clase in parc la eroilor, ca vis-a vis aveam scoala, si cum dadea zapada, aruncam in toate masinile, cu bulgari, preferate normal autobuzele, moama daca cand se dadea unu jos fugeam de numai puteam, da dupa un timp, dadeam numai in masinile in care erau singuri ca nu puteau sa coboare dupa noi sa ne alerge si sa lase masina goala.

Evoluzione 14-01-09 20:42

La vreo 13 ani am tras cu pusca de paintball in masini si dupaia am intrat in scoala si am vopsit hall-ul rosu, verde si mov :lol:
A fost distractie super tare :D Ce se mai speriau oameni pe strada :lol:

kox_kox 18-01-09 10:52

cand aveam vreo 4 ani,ma stresa vara-mea sa nu mai dau cu ciocanul in gard si m-am enervat si i-am dat cu ciocanul in cap,mi-am luat 2 palme de le tin minte si acuma:evil:

mitza mtb 18-01-09 15:31

kox kox ..... intamplarea ta imi aminteste de un fapt GRAV petrecut in octombrie la mine pe strada...fix in curtea de langa casa mea ( stau in bucuresti dar la curte ) ... un vecin ... beat..i-a dat de 3 ORi unui var cu toporul in cap cu ascutisul.....acesta a murit dupa 2 saptamani la spital....8-|.... seamana izbitor... si aici cred ca ar trebui sa povestim intamplari vesele nu triste......

ON TOPIC : cand eram mici(4-5 ani )...eu si un prieten ( synu are numele pe forum ) aveam un dusman....era unul mai mare ca noi...mai solid care nu ne lasa in pace...ne alerga mereu....si mereu ne gandeam cum sa facem sa scapam de el......mie...mai nebun din fire mia venit o ideea stralucita de a pune intr-o cutie de bere detergent de vase..si ciment crezand ca acela va ramane cimentat :lol: :lol: ... numai aveam mult sa-i dam sa bea....dar ni s-a facut frica si am plecat :lol: ... ce vremuri ..

sau aveam amandoi biciclete bmx-uri...de care eram foarte mandrii si seara ieseam cu parintii afara...seara...si ne dadeam cu bicicletele.....ne cronometram .... pana in capat si inapoi...... mereu castigai synule >:P...

si inca o intamplare super marfa:))..si cea mai haioasa.... protagonisti : eu si synu ca deobicei :

eram mici de tot...eo aveam vreo 3 ani si el vreo 4 ani....si ne invatau sa jucam fata ascunselea....si eu m-am pus...am numarat si am pelecat sa il caut.....si l-am vazut si maicasa a zis : SCUIPAL SCUIPAL si synu ma scuipat LA PROPRIU pe fata=))...

el mi-a povestit asta...ca eu chiar numai tineam minte:))

synu 21-01-09 20:09

mitza dar mai bine povestesti cum ti-ai vandut bicicleta pe 50 de mii :)))

mitza mtb 21-01-09 20:23

baaaaaa nu mi-am vandut-oX(....ala mi-a dat 50 de mii ca l-am cautat pe frati-su.....si dupa mi-a cerut bicicleta si i-am dat-o=)).....

VladM 25-01-09 22:02

Si eu cand eram mic,cu 2 prieteni ne-am facut si noi felinar de ala din bostan.Toate bune si frumoase da unde sa ne ducem sa-l aprindem,in gradina langa capitza cu fan. A ars tot fanul si pe langa inca 2 case,printre care la una dintre ele era o nunta :)) Cate nu mai faceam,saream pe masini,o venit politia la usa :)

r0xanicutza 27-01-09 23:56

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1981216)
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=24
Nu ai mai unit..
Şi de exemplu faze petrecute acum... unde putem scrie :???:

eu o sa scriu aici; daca tot vroia sa le uneasca...

sa va povestesc... eram la birou luni dimineata si bate cineva in usa, ii zic sa intre, si intra un baiat la vreo 20 si ceva de ani... si intreaba de "____ ____" (cum ma numesc eu)... pe moment... am incremenit, :oops: nu stiam ce sa zic; baiatul avea un buchet de flori in mana, era imens! i-am zis ca eu sunt persoana pe care o cauta, mi-a intins buchetul, mi-a spus ca are un bilet acolo si ca el e curierul. pana sa-mi revin din soc si sa-l intreb de la cine sunt, plecase! am aflat mai tarziu de la cine era pt ca nu scria pe bilet! :D

vreau sa zic ca e aproape cel mai frumos cadou care l-am primit vreodata, (al doilea de fapt) si cea mai frumoasa surpriza ever!

m-am simtit ca in filme :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:39.

- Copyright 2026 4Tuning