![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
Quote:
|
sa iti fie rusine costine ai trecut pe rosu, ieri te-am vazut prin oras ai schimbat banda fara sa semnalizezi........ce pnm ti-ai luat permisu la pitesti pe pile??
|
la pitesti nu se mai dau :P cica.
|
cu pile si relati se rezolva orice;)..........saaaaaauuu
|
Iar o ardeti aiurea pe aici.Si evident ca nu lipsesc nici bagatorii de seama care sar cu ironii la orice pas.E grava treaba in ziua de azi...
|
iar te-ai bagat ca o musca. ma uitam eu pe geam si e cam trista treaba pe afara am zis sa o inveselim pe aici :lol:
|
Quote:
N-ai ce sa le ceri...Atat pot... |
Quote:
|
Quote:
ps:cred ca acest post nu incalca nici una din regulile forumului si sper sa nu fie sters(daca este sers vreau si eu pe pm motivul) |
Cum nu e tuning?Nu vezi peste tot pe aici masini tunate?Suspensie sport(by flex) , toba cat mai mare in ⌀ , jante si folie.Ce-ai vazut tu pana acu prin alte parti e Stage 0.5 , asta e stage 1
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am gasit vreo 5-6 postari de-ale tale sterse pe sectiune, nu spuneai ceva concret, la subiect, erai doar smecher si mistocar. Poate ma insel, arata-mi unde te rog. |
Stie cineva daca au un electrician bun la contempo?Si cam care ar fi pretu sa fac ordine in toata instalatia electrica a masinii?Ca am o gramada de fire care trebuie scoase ca nu mai sunt "de actualitate" si brusc si subit fara sa umblu la nimic nu mai am curent la geamurile electrice.
Masina e un E30 din 85 :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning