![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
|
Incerc sa conving un mosulet, care se ocupa cu sablat si vopsit electrostatic 'profi'-la scara ceva mai mare, sa intre si pe piata auto-moto, pt. vopsit diverse piese mai mici, gen jante, cadre moto, scarite, capace etc. Daca ar fi mai multi interesati, poate il conving...deci, intereseaza pe cineva?
|
Quote:
0723836863-mitica |
Super atunci! Multumim! Ceva detalii, in afara de un numar de telefon sunt? Eventual o zona din C-ta, daca pe net nu sunt alte detalii (gen poze etc)? Eu ii stiam doar pe cei de la alprof cu asa ceva si mosu' asta, in oras nimic...
|
Stie cineva in Constanta unde realizeaza modele la scara redusa? Ma intereseaza un model de 1:6, dupa o masina, din spuma/poliestiren/lut, orice se poate finisa si matrita mai apoi.
|
pentru un seria 3 E90 , stiti unde gasesc casetofon cu navigatie? in afara de corbu si lumina ca am fost si nu au , la reprezentanta e 800euro :O
|
Vreun magazin pt. oringuri, unde gasesc si eu? E cel de pe poporului, insa am luat ultimele 3 oringuri la dimensiunile care imi trebuiau (8cmX2.5mm) si mai imi trebuie unul. Am luat la rand magazinele de tiruri de pe aurel vlaicu si nici acolo nu am gasit.
|
unde sudez o janta de aliaj? mersi
|
incearca pe varianta la vulcanizarea de langa calea ferata, ca ma vazut ca au acolo de indreptat jante si posibil si de sudat
|
stiti pe cineva care se ocupa de reparat faruri pentru un astra h ca se abureste in disperare
|
Inainte de o plimbare ii dai un capac jos (cel mai accesibil), apoi aprinzi farurile (faza scurta). Cand opresti masina ii pui si capacul la loc, in 20-25 min ar trebui sa dispara tot condensul. Daca problema persista, ori ai o aerisire infundata, ori farul nu e etansat (capacele nu sunt aranjate bine sau are o crapatura pe undeva).
|
Quote:
0724332632 george |
Unde imi recomandati sa colantez si eu masina in constanta ? care sunt ok la raportul pret-calitate . ?
Am inteles de la taximetristi ca multi vin la aia de langa casa de cultura (de la city, faci stanga la casa de cultura si iar stanga...) |
decat sa dai 1000-1500 de lei pe o colantare...mai bine mai pui 500 lei si o vopsesti.eu am colant pe masina pus de cei de pe theodor burada...dupa o luna se dezlipea,nu au sters bine masina cand au pus colantul,si se vad mici umflaturi,nu au fost in stare sa puna autocolant pe praguri dintr-o bucata...din patru bucati de autocolant au acoperit pragurile,autocolant care dupa doua spalari acasa cu furtunul,nu cu jet,se umflase si in anumite locuri se si deslipise...si mai multe...dar sfat...vopseste-o si da-o dracu de colantare,iti bati joc de banii tai
|
Cel mai ieftin ulei Motul din Constanta il gasiti aici ! https://forum.4tuning.ro/204-zona-com...ml#post5427242
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning