Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Yackone 20-06-11 00:16

Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by costinbv (Post 4408538)
e chiar in capatul raionului (pe unde sunt sprayurile) este sus pe sinele alea agatat si este intrun tub ca ala de pasta de dinti

:lemon: cum le sti pe toate...ca un om mare...

bogdan1991s 20-06-11 00:27

te cam oftici tu asa putin ca stie mai multe ca tine:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Bigu 20-06-11 07:15

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4409038)

ce-ai ma cu baiatu?

Robert Coca 20-06-11 09:12

Esti frustrat Yackone?

costinbv 20-06-11 09:23

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4409038)

ai probleme serioase omule...du-te la un control, nu de alta dar umbli liber pe strada si mi-e frica sa nu musti un om nevinovat

Yackone 20-06-11 09:38

Alooo gradinita... Peroxid sau Butanox la magazinele de bricolaj??? Reveniti-va. Daca habar nu aveti, stati naibi in banca voastra...pe deasupra mai induceti si lumea in eroare desteptilor.

Cat despre comentarile voastre...scoateti manuta din pantaloni cand incercati sa va faceti interesanti.

Paul 20-06-11 10:03

Va scot eu la un suc sa va rezolvati problemele sau va bateti in continuare cu pumnii in piept in spatele monitorului?

Robert Coca 20-06-11 10:14

Hai Yackone du-te si mai zi o gluma si razi singur cum faci tu de obicei... Ai ajuns un pic cam penibil marele combinatozaur....

Yackone 20-06-11 10:30

Quote:

Originally Posted by Robert Coca (Post 4409578)
Hai Yackone du-te si mai zi o gluma si razi singur cum faci tu de obicei... Ai ajuns un pic cam penibil marele combinatozaur....

Zise moca si se sterse la nas... Se pare ca ce-i 7 ani de acasa i-ati facut in deplasare...Dragi mei copii drepti ca brazii cu mucii pe piept...Daca voi credeti ca v-ati facut bisericuta sunteti mari si tari va inselati. Toti niste copii frustati si ratati sunteti. Si daca credeti ca ma injectati pe mine cu prostiile voastre va inselati amarnic. Atat spun...inividia e mare! iar cand se depaseste un anumit nivel de invidie deja devine frustrare... cu asta am incheiat orice discutie cu gradinita...dar atata timp cand vad ca vorbiti lemne va penalizez

Robert Coca 20-06-11 10:37

Noi am facut cei 7 ani de acasa in deplasare dar tu vad ca ai facut 30 in grota. Frustrat vad ca ai ramas tu ca n-ai loc de nimeni pe forumu asta. Ce dracu ba Yackone iti sta capu numa la ce are ursu in loc de mana? Ca vad ca numa replica aia o stii. Hai ca mai stiu eu una: "Puiul, peştele şi puţa se mānāncă cu mānuţa"

Hai succesuri :lol:

IL Capo 20-06-11 11:13

Vreti sa va rezolv de niste conturi noi pe 4t ??? Puneti mana pe telefon si injurati in voie...Plm de scoala generala.

Tzzantaru 20-06-11 12:32

Mie-mi place sa ma uit sa vad cum se dau copii rotunzi din spatele monitorului.Chiar va rog sa continuati ca si asa azi nu prea am activitate

Robert Coca 20-06-11 12:35

Si daca sunt rotund ce? Ai ceva cu oamenii mai grasuti?

Apropo, vreun filtru sport de cumparat pe unde gasesc in Brasov?

Tzzantaru 20-06-11 14:17

Ce glume expirate....

costinbv 20-06-11 14:51

@yackone: Intamplator chiar am luat intaritor de chit, ceva nemtesc, asa ca nu esti numa tu singurul care le stie pe toate...Zici de noi ca suntem invidiosi...pe ce??? ai tu ceva ce noi ne-am dori sau ce??? ai supercaruri???ai femei??? nu nu ai nimic. nici macar c_ _ _ _ _ (completeaza tu) nu sti decat sa fi lupu moralist,toata lumea e proasta si numai tu esti destept, si vad ca si alte specimene de pe forumu te-au luat ca exemplu...pentru noi esti un nimic, care toata ziua macane degeaba ,barfeste si zice expresii dintro carticica cu glume....

am luat destule avertismente si warnuri pe seama voastra...urmeaza ban, puteti sa imi dati ca oricum sa ales prafu de sectiunea brasov,,,in ultima perioada nu pot exista conversatii civilizate... trebuie sa se afirme cate un papagal

All times are GMT +2. The time now is 02:22.

- Copyright 2026 4Tuning