![]() |
Re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
te cam oftici tu asa putin ca stie mai multe ca tine:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Esti frustrat Yackone?
|
Quote:
|
Alooo gradinita... Peroxid sau Butanox la magazinele de bricolaj??? Reveniti-va. Daca habar nu aveti, stati naibi in banca voastra...pe deasupra mai induceti si lumea in eroare desteptilor.
Cat despre comentarile voastre...scoateti manuta din pantaloni cand incercati sa va faceti interesanti. |
Va scot eu la un suc sa va rezolvati problemele sau va bateti in continuare cu pumnii in piept in spatele monitorului?
|
Hai Yackone du-te si mai zi o gluma si razi singur cum faci tu de obicei... Ai ajuns un pic cam penibil marele combinatozaur....
|
Quote:
|
Noi am facut cei 7 ani de acasa in deplasare dar tu vad ca ai facut 30 in grota. Frustrat vad ca ai ramas tu ca n-ai loc de nimeni pe forumu asta. Ce dracu ba Yackone iti sta capu numa la ce are ursu in loc de mana? Ca vad ca numa replica aia o stii. Hai ca mai stiu eu una: "Puiul, peştele şi puţa se mānāncă cu mānuţa"
Hai succesuri :lol: |
Vreti sa va rezolv de niste conturi noi pe 4t ??? Puneti mana pe telefon si injurati in voie...Plm de scoala generala.
|
Mie-mi place sa ma uit sa vad cum se dau copii rotunzi din spatele monitorului.Chiar va rog sa continuati ca si asa azi nu prea am activitate
|
Si daca sunt rotund ce? Ai ceva cu oamenii mai grasuti?
Apropo, vreun filtru sport de cumparat pe unde gasesc in Brasov? |
Ce glume expirate....
|
@yackone: Intamplator chiar am luat intaritor de chit, ceva nemtesc, asa ca nu esti numa tu singurul care le stie pe toate...Zici de noi ca suntem invidiosi...pe ce??? ai tu ceva ce noi ne-am dori sau ce??? ai supercaruri???ai femei??? nu nu ai nimic. nici macar c_ _ _ _ _ (completeaza tu) nu sti decat sa fi lupu moralist,toata lumea e proasta si numai tu esti destept, si vad ca si alte specimene de pe forumu te-au luat ca exemplu...pentru noi esti un nimic, care toata ziua macane degeaba ,barfeste si zice expresii dintro carticica cu glume....
am luat destule avertismente si warnuri pe seama voastra...urmeaza ban, puteti sa imi dati ca oricum sa ales prafu de sectiunea brasov,,,in ultima perioada nu pot exista conversatii civilizate... trebuie sa se afirme cate un papagal |
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning